Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: nie mogę połączyć się z serwerem pisze invalid cd key

Najbardziej trafne tematy dla "nie mogę połączyć się z serwerem pisze invalid cd key"

1

Nie moge połączyć się z żadnym serwerem

Mam problem otóż nie moge połączyć się z żadnym serwerem gdy prubóje pojawia mi się tylko komunikat "Failed to contact game server" Mam zainstalowanego patch'a v23. Ale problem pojawił się po tym jak zmieniłem dostawce internetu (z ...

Odpowiedzi do Nie moge połączyć się z żadnym serwerem :

Trafność: 62.5%

3

Nie moge połączyc sie z serwerem + favorites

nie moge dodać ani wejsc na zaden z serwerow (non steam, wyszukane na tym forum) Gdy chce dodac do ulubionych - nic sie nie dzieje. Gdy chce wejsc z konsoli (connect xxx.xxx.xxx:xxxxx) pojawia sie komunikat "Łączenie z serwerem" i tak aż ...

Odpowiedzi do Nie moge połączyc sie z serwerem + favorites :

4

Nie mogę się połączyć..

Witam! Mam taki problem... Gdy chcę wejść na jakiś serv [ non steam ] (linki z tego forum) to wyskakuje mi, że nie może się połączyć, albo mam złą wersję gry. Pobrałem grę, a instalka miała nazwę: CSS_full_v25.exe Potrzebuję pomocy, bo chcę grać :D ...

Odpowiedzi do Nie mogę się połączyć.. :

5

Nie można połączyć się z serwerem MySQL

Witam mam pewien problem. Wczoraj stronka ładnie chodziła a dzisiaj... Wchodze a tu taki komunikat: Wersja webSPELL: 4.01.02 Wersja PHP: 4.4.4-8+etch4yoyo1 Wersja MySQL: BŁĄD: nie można połączyć się z serwerem MySQL For support visit webspell.org ...

Odpowiedzi do Nie można połączyć się z serwerem MySQL :

6

Nie mogę się połączyć z niektórymi serwerami

Mam pewien problem. Gdy wchodzę na jeden z serwerów (tylko na ten jeden)to najpierw normalnie sprawdza pliki, itd.. na chwile pokazuje sie kawalek mapki (na której toczy sie gra) pojawia sie coś takiego: Jak to naprawić? P.S Kliknij na obrazek to ...

Odpowiedzi do Nie mogę się połączyć z niektórymi serwerami :

7

Nie mogę połączyć się z kontem. :/

Witam ! Od rana mam taki mały problem, mianowicie nie mogę się połączyć ze swoim kontem Steam. Klikam dwa razy na ikonkę Steam, jest napisane: "ładuję z kontem steam <nazwa konta>" I po chwili wyskakuje mi błąd: I mam pytanie, czy z ...

Odpowiedzi do Nie mogę połączyć się z kontem. :/ :

Trafność: 50%

8

Nie mogę się podłączyć do żadnego serwa

Wcześniej grałem na non-steam i wkońcu kupiłem se steama i jak się loguje i wchodzę na listę serwerów to żaden serwer mi nie działa podłączam się i tylko mi steam miga albo czasami pojawia się Cytat: nie masz za instalowanego modu 3-ciej strony I co ...

10

Nie Moge Podłaczyc sie do Serwerów

Mam Problem Gdy Właczam Cs i chce sie podłaczyc do jakiegos serveru pisze Your version does not match the servers Please restart the game ...

Odpowiedzi do Nie Moge Podłaczyc sie do Serwerów :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "nie mogę połączyć się z serwerem pisze invalid cd key"

1

Cytat: Napisał seba gumis, a połączyć się z tym serwerem możesz? nie moge sie

Cytat: Napisał seba gumis, a połączyć się z tym serwerem możesz? nie moge sie połączyc z rzadnym serverem ;( nic mi nie wyskakuje jak wpisuje ip ...

2

Witam. Chciałbym się dowiedzieć, dlaczego nie mogę się połączyć z serwerem:/

Witam. Chciałbym się dowiedzieć, dlaczego nie mogę się połączyć z serwerem:/ Koleżanka mi powiedziała, że osoby posiadające Neostradę nie mogą się połączyć, a bardzo bym chciał tu pograć. Proszę o ...

3

No poprawiłem sie na empik Mirek pisze wyraźnie że orginalny CS a nie CD key

No poprawiłem sie na empik Mirek pisze wyraźnie że orginalny CS a nie CD key ...

4

Cytat: Napisał DeemPL 1. JA się mogę połączyć, qmple nie:( Ossohozzi?? Włączam

Cytat: Napisał DeemPL 1. JA się mogę połączyć, qmple nie:( Ossohozzi?? Włączam serwer i jedni widzą<not responding> a drudzy nie mogą wejść pomożnie plisss... Jakie ajpi masz? Cytat: Napisał DeemPL 2. Mam amxx i nawalanie sie z tym menu po ...

5

a jak podłączyłeś się przez komandera ? bo ja nie moge sie podłczyć :/

a jak podłączyłeś się przez komandera ? bo ja nie moge sie podłczyć :/ ...

6

cze tu Camper pisze z konta kumpla czemu nie moge sie polonczyc na serfa ? Bana

cze tu Camper pisze z konta kumpla czemu nie moge sie polonczyc na serfa ? Bana nie dostalem chyba ...

7

czemu nie mogę się zarejestrowac? coś o meilu mi pisze ;/

czemu nie mogę się zarejestrowac? coś o meilu mi pisze ;/ ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "nie mogę połączyć się z serwerem pisze invalid cd key"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam