1
"Disconnect: Connection rejected by game ." nie moge sie polaczyc z ty serwem. Co moze oznaczac ten komunikat ...
Trafność: 80%
2
no tez myslalem ze to wina serwera, ale to na kilku serwerach nie moge sie polaczyc!! sciagam patcha v 31 moze to ...
3
mam problem tworze wlasny serwer na nonsteam ale nie moge sie z nim polaczyc jak rozwiazac ten problem????????? pisssssssss help ...
4
W takim razie nie wiem co sie dzieje, nie moge polaczyc sie z zadnym z serwerow spoza listy steamowych. Musze dodac jakis patch, czy inne cudo ? Probowalem laczyc sie rowniez przez konsole, nie ...
5
mily odlaczalem sieciowke ale kurcze jak grac chcialem to sie polaczyc nie moglem z hashajmą i nie wiem dlaczego ps niemam zadnych pracochlonnych procesow odpalonych na kompie a z tego co mnie sluchy7 doszly to wiele osob ma pingi podobne do mojego ...
Trafność: 60%
6
buahahahahaha, spac nie moge ;( pali sie niedaleko mnie... i jakies wybuchy slychac ...
7
Jestem na nie : ) Dlaczego? Poniewaz zmniejszyla by sie popularnosc serwera ;> Wiaderko jest to najpopularniejszy serwer Non steamowy. Ale na Steamie masz wiele Polskich zajebistych serwerow ... Po drugie cena ... kto bedzie placil? Mosh? ; ...