Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: nie moge sie polaczyc do serwera

Najbardziej trafne tematy dla "nie moge sie polaczyc do serwera"

1

nie moge sie polaczyc;/

a wiec zainstalowalem cs 1.6 non steam i patch v21 do D/Gry/Valve wchodz do gry lacze sie z serwerem i pisze conecting the serwer czekam i po chwili returning coneting the serer (1) tosamo po raz 2 i 3 i nie moge sie polaczyc;/ ja 1 raz gram w ...

Odpowiedzi do nie moge sie polaczyc;/ :

5

Nie Moge Podłaczyc sie do Serwerów

Mam Problem Gdy Właczam Cs i chce sie podłaczyc do jakiegos serveru Pisze Your version does not match the servers Please restart the game ...

Odpowiedzi do Nie Moge Podłaczyc sie do Serwerów :

6

Nie moge zalogować się do serwerów.

Mam problem. Kiedy klikam find servers. i później wybieram jakikolwiek serwer to pisze. Your version does not match the server. Please restart the game. nie wiem co mam z tym zrobić. nie mam zainstalowanego żadnego patcha. jeżeli jest konieczne to ...

Odpowiedzi do Nie moge zalogować się do serwerów. :

7

Nie mozna sie polaczyc z innymi serverami nawet NonSteamHELP

Mam problem. Za każdym razem kiedy chce sie polaczyc z jakims serverem Pisze mi tak : Could not connect to server. Co musze zrobic by się polaczyc!?? Z góry ...

Odpowiedzi do Nie mozna sie polaczyc z innymi serverami nawet NonSteamHELP :

Trafność: 60%

9

Nie mogę sie zalogowac na ftp://adres_ftp/

Wpisuje w ftp://adres_ftp/ (adres_ftp adres mojej stronki) wpisuje nazwę użytkownika potem hasło i mi wyskakuje nie można sie zalogować do serwer ftp za pomocą określonej nazwy użytkownika lub hasła proszę o pomoc nie wiem jak to zrobić (chce wgrać ...

Odpowiedzi do Nie mogę sie zalogowac na ftp://adres_ftp/ :

10

Nie moge połączyc sie z serwerem + favorites

nie moge dodać ani wejsc na zaden z serwerow (non steam, wyszukane na tym forum) Gdy chce dodac do ulubionych - nic sie nie dzieje. Gdy chce wejsc z konsoli (connect xxx.xxx.xxx:xxxxx) pojawia sie komunikat "Łączenie z serwerem" i tak aż ...

Odpowiedzi do Nie moge połączyc sie z serwerem + favorites :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "nie moge sie polaczyc do serwera"

1

"Disconnect: Connection rejected by game ." Nie moge sie polaczyc z

"Disconnect: Connection rejected by game ." nie moge sie polaczyc z ty serwem. Co moze oznaczac ten komunikat ...

Trafność: 80%

2

no tez myslalem ze to wina serwera, ale to na kilku serwerach nie moge sie

no tez myslalem ze to wina serwera, ale to na kilku serwerach nie moge sie polaczyc!! sciagam patcha v 31 moze to ...

3

mam problem tworze wlasny serwer na nonsteam ale nie moge sie z nim polaczyc

mam problem tworze wlasny serwer na nonsteam ale nie moge sie z nim polaczyc jak rozwiazac ten problem????????? pisssssssss help ...

4

W takim razie nie wiem co sie dzieje, nie moge polaczyc sie z zadnym z serwerow

W takim razie nie wiem co sie dzieje, nie moge polaczyc sie z zadnym z serwerow spoza listy steamowych. Musze dodac jakis patch, czy inne cudo ? Probowalem laczyc sie rowniez przez konsole, nie ...

5

mily odlaczalem sieciowke ale kurcze jak grac chcialem to sie polaczyc nie

mily odlaczalem sieciowke ale kurcze jak grac chcialem to sie polaczyc nie moglem z hashajmą i nie wiem dlaczego ps niemam zadnych pracochlonnych procesow odpalonych na kompie a z tego co mnie sluchy7 doszly to wiele osob ma pingi podobne do mojego ...

6

buahahahahaha, spac nie moge ;( pali sie niedaleko mnie... i jakies wybuchy

buahahahahaha, spac nie moge ;( pali sie niedaleko mnie... i jakies wybuchy slychac ...

7

Jestem na nie : ) Dlaczego? Poniewaz zmniejszyla by sie popularnosc serwera

Jestem na nie : ) Dlaczego? Poniewaz zmniejszyla by sie popularnosc serwera ;> Wiaderko jest to najpopularniejszy serwer Non steamowy. Ale na Steamie masz wiele Polskich zajebistych serwerow ... Po drugie cena ... kto bedzie placil? Mosh? ; ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "nie moge sie polaczyc do serwera"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam