Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: nie moge sie polaczyc z serverem w cs

Najbardziej trafne tematy dla "nie moge sie polaczyc z serverem w cs"

1

nie moge sie polaczyc;/

a wiec zainstalowalem cs 1.6 non steam i patch v21 do D/Gry/Valve wchodz do gry lacze sie z serwerem i pisze conecting the serwer czekam i po chwili returning coneting the serer (1) tosamo po raz 2 i 3 i nie moge sie polaczyc;/ ja 1 raz gram w ...

Odpowiedzi do nie moge sie polaczyc;/ :

2

Nie Moge Podłaczyc sie do Serwerów

Mam Problem Gdy Właczam Cs i chce sie podłaczyc do jakiegos serveru Pisze Your version does not match the servers Please restart the game ...

Odpowiedzi do Nie Moge Podłaczyc sie do Serwerów :

3

Nie moge zalogować się do serwerów.

Mam problem. Kiedy klikam find servers. i później wybieram jakikolwiek serwer to pisze. Your version does not match the server. Please restart the game. nie wiem co mam z tym zrobić. nie mam zainstalowanego żadnego patcha. jeżeli jest konieczne to ...

Odpowiedzi do Nie moge zalogować się do serwerów. :

4

Nie mozna sie polaczyc z innymi serverami nawet NonSteamHELP

Mam problem. Za każdym razem kiedy chce sie polaczyc z jakims serverem Pisze mi tak : Could not connect to server. Co musze zrobic by się polaczyc!?? Z góry ...

Odpowiedzi do Nie mozna sie polaczyc z innymi serverami nawet NonSteamHELP :

Trafność: 60%

5

Nie da sie polączyć z serverem!

nie moge sie połączyc z żadnym serverem nawet non steam...Pisze could not connec to server.. ...

Odpowiedzi do Nie da sie polączyć z serverem! :

7

Nie mogę sie zalogowac na ftp://adres_ftp/

Wpisuje w ftp://adres_ftp/ (adres_ftp adres mojej stronki) wpisuje nazwę użytkownika potem hasło i mi wyskakuje nie można sie zalogować do serwer ftp za pomocą określonej nazwy użytkownika lub hasła proszę o pomoc nie wiem jak to zrobić (chce wgrać ...

Odpowiedzi do Nie mogę sie zalogowac na ftp://adres_ftp/ :

8

Nie moge połączyc sie z serwerem + favorites

nie moge dodać ani wejsc na zaden z serwerow (non steam, wyszukane na tym forum) Gdy chce dodac do ulubionych - nic sie nie dzieje. Gdy chce wejsc z konsoli (connect xxx.xxx.xxx:xxxxx) pojawia sie komunikat "Łączenie z serwerem" i tak aż ...

Odpowiedzi do Nie moge połączyc sie z serwerem + favorites :

9

Nie mogę się połączyć..

Witam! Mam taki problem... Gdy chcę wejść na jakiś serv [ non steam ] (linki z tego forum) to wyskakuje mi, że nie może się połączyć, albo mam złą wersję gry. Pobrałem grę, a instalka miała nazwę: CSS_full_v25.exe Potrzebuję pomocy, bo chcę grać :D ...

Odpowiedzi do Nie mogę się połączyć.. :

10

Nie mogę się połączyć z niektórymi serwerami

Mam pewien problem. Gdy wchodzę na jeden z serwerów (tylko na ten jeden)to najpierw normalnie sprawdza pliki, itd.. na chwile pokazuje sie kawalek mapki (na której toczy sie gra) pojawia sie coś takiego: Jak to naprawić? P.S Kliknij na obrazek to ...

Odpowiedzi do Nie mogę się połączyć z niektórymi serwerami :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "nie moge sie polaczyc z serverem w cs"

1

"Disconnect: Connection rejected by game ." Nie moge sie polaczyc z

"Disconnect: Connection rejected by game ." nie moge sie polaczyc z ty serwem. Co moze oznaczac ten komunikat ...

Trafność: 80%

2

mam problem tworze wlasny serwer na nonsteam ale nie moge sie z nim polaczyc

mam problem tworze wlasny serwer na nonsteam ale nie moge sie z nim polaczyc jak rozwiazac ten problem????????? pisssssssss help ...

3

W takim razie nie wiem co sie dzieje, nie moge polaczyc sie z zadnym z serwerow

W takim razie nie wiem co sie dzieje, nie moge polaczyc sie z zadnym z serwerow spoza listy steamowych. Musze dodac jakis patch, czy inne cudo ? Probowalem laczyc sie rowniez przez konsole, nie ...

4

mily odlaczalem sieciowke ale kurcze jak grac chcialem to sie polaczyc nie

mily odlaczalem sieciowke ale kurcze jak grac chcialem to sie polaczyc nie moglem z hashajmą i nie wiem dlaczego ps niemam zadnych pracochlonnych procesow odpalonych na kompie a z tego co mnie sluchy7 doszly to wiele osob ma pingi podobne do mojego ...

5

buahahahahaha, spac nie moge ;( pali sie niedaleko mnie... i jakies wybuchy

buahahahahaha, spac nie moge ;( pali sie niedaleko mnie... i jakies wybuchy slychac ...

6

Moge pokazac ale widac ,ze to Ty masz 12 lat i nie umiesz sie zachowac...A bana

moge pokazac ale widac ,ze to Ty masz 12 lat i nie umiesz sie zachowac...A bana dostales za niestosowne odzywanie sie do mnie... Ja sie w taki sposob do Ciebie nie zwracalem...I ostrzegalem Cie tez ,ze dostaniesz bana... Bana dostales na godzine czy ...

7

juz uruchomilem :D teraz tylko mam problem bo nie moge sie połączyc z serwami

juz uruchomilem :D teraz tylko mam problem bo nie moge sie połączyc z serwami bo mam invalid cd-key, i mam taką proźbe :P bo na wasz serwer nie moge sie połaczyc bo sloty niby zarezerwowane no i ja chciałbym takiego slocika :P tylko jak ja mam ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "nie moge sie polaczyc z serverem w cs"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam