1
"Disconnect: Connection rejected by game ." nie moge sie polaczyc z ty serwem. Co moze oznaczac ten komunikat ...
Trafność: 80%
2
mam problem tworze wlasny serwer na nonsteam ale nie moge sie z nim polaczyc jak rozwiazac ten problem????????? pisssssssss help ...
3
W takim razie nie wiem co sie dzieje, nie moge polaczyc sie z zadnym z serwerow spoza listy steamowych. Musze dodac jakis patch, czy inne cudo ? Probowalem laczyc sie rowniez przez konsole, nie ...
4
mily odlaczalem sieciowke ale kurcze jak grac chcialem to sie polaczyc nie moglem z hashajmą i nie wiem dlaczego ps niemam zadnych pracochlonnych procesow odpalonych na kompie a z tego co mnie sluchy7 doszly to wiele osob ma pingi podobne do mojego ...
Trafność: 60%
5
buahahahahaha, spac nie moge ;( pali sie niedaleko mnie... i jakies wybuchy slychac ...
6
moge pokazac ale widac ,ze to Ty masz 12 lat i nie umiesz sie zachowac...A bana dostales za niestosowne odzywanie sie do mnie... Ja sie w taki sposob do Ciebie nie zwracalem...I ostrzegalem Cie tez ,ze dostaniesz bana... Bana dostales na godzine czy ...
7
juz uruchomilem :D teraz tylko mam problem bo nie moge sie połączyc z serwami bo mam invalid cd-key, i mam taką proźbe :P bo na wasz serwer nie moge sie połaczyc bo sloty niby zarezerwowane no i ja chciałbym takiego slocika :P tylko jak ja mam ...