Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: nie moge wejsc na serwer bo mam ping

Najbardziej trafne tematy dla "nie moge wejsc na serwer bo mam ping"

1

Nie moge wejsc na serwer :/

Gdy proboje wejsc na serwer os. wieczorka: 85.114.129.210:27040 wszystko sie sciaga i pozniej sie laduje gra gdy pasek dochodzi do srodka tog ra mi sie wylacza i zadnego erroru :/ [gre niedawno reinstalowalem przedtem wszystko bylo ok] sa gdzies ...

Odpowiedzi do Nie moge wejsc na serwer :/ :

Trafność: 66.67%

2

Problem, nie moge wejsc na serwer

...

3

Nie moge wejsc na speca!!!

Witam, mam swój serw na pukawce i dzisiaj się pojawił pewien problem. Rano gdy grałem wszystko było ładnie. mogłem sobie normalnie wchodzić na speca. Potem zmieniał opcje stats (w amxmodmenu) i po jakimś czasie zorientowałem się że nie można ...

Odpowiedzi do Nie moge wejsc na speca!!! :

4

Nie moge wbic na swoj serwer...

mam cs'a steam ale nie wiedzialem gdzie napsiac wiec pisze tutaj bo wydaje mi sie ze na ns sa takie same problemy. mam inernet jakas radiowke 512/ zrobilem serwa na 8 slotow kazdy kto wbija ma ping nie wiekszy niz 40-50, ale jak ja wbije na serwa to ...

Odpowiedzi do Nie moge wbic na swoj serwer... :

5

nie moge wejsc na zaden server CS:S

Witam. Ściągnąłem z Torrentów CS:S non steam. Zainstalowałem , wszystko pięknie ładnie włącza. Próbuje wejsc na server i pisze mie komunikat "Your Version does not match the server. Please restart the game." nie wiem co mam robic. ...

Odpowiedzi do nie moge wejsc na zaden server CS:S :

8

Nie moge wejść na swoj serwer

Szukałem ale nic niestety nie znalazłem :(. Otóż gdy zrobie swój svr to gdy chce wejść na niego to wyskakuje komunikat: "VAVLE validation rejected" Na początku nie miałem problemów. Wcześniej to ten komunikat się nawet nie pokazywał tylko ...

Odpowiedzi do Nie moge wejść na swoj serwer :

9

BIG PROBLEM!! NIe moge wbic na zaden serwer:(

mam problem otoz nie moge wejsc na zaden serwer!! Wyskakuja mi bledy. Nizej sa fotki! PROSZE POMOZCIE BO MECZA Mnie TE ...

Odpowiedzi do BIG PROBLEM!! NIe moge wbic na zaden serwer:( :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "nie moge wejsc na serwer bo mam ping"

1

Też mam v1.9 bo uważam, iż lepsza mi nie jest potrzebna serwer mogę postawić i

Też mam v1.9 bo uważam, iż lepsza mi nie jest potrzebna serwer mogę postawić i grać też ...

2

akurat jak teraz chce wejsc na serwer to jest 16/16 i nie moge wbic :] [

akurat jak teraz chce wejsc na serwer to jest 16/16 i nie moge wbic :] [ Dodano: Sob 20 Paź, 2007 ] Wbijac i oceniac pozytywnie prosze;] [ Dodano: Sob 20 Paź, 2007 ] Dzis bylo bardzo duzo osob Nawet nie moglem wejsc tylko weszlem dzis 2 ...

3

fajne servy ale nie moge wejsc teraz na zaden wasz serv bo mam not

fajne servy ale nie moge wejsc teraz na zaden wasz serv bo mam not responing, ...

4

Nie, serwer mam zrobiony ale nie mogę na niego dać nowych map! Mogę dodać

nie, serwer mam zrobiony ale nie mogę na niego dać nowych map! Mogę dodać tylko ...

5

nom ja mam tak samo , ale mam taki cyrk ze jak ja moge wejsc to inni nie moga

nom ja mam tak samo , ale mam taki cyrk ze jak ja moge wejsc to inni nie moga no nie widza w necie tego;/ nie za fajna sytuacja ale sie przyzwyczaiłem. ziom sproboj se skonfigurowac i w pisz w konsole sv_lan 1 ...

6

Mam to samo ;/ Ja założyłem serwer i nie mogę na niego wejść, wyświetla mi

mam to samo ;/ Ja założyłem serwer i nie mogę na niego wejść, wyświetla mi Timed Out!! Ja go zakładałem na firmie ...

7

mam problem tworze wlasny serwer na nonsteam ale nie moge sie z nim polaczyc

mam problem tworze wlasny serwer na nonsteam ale nie moge sie z nim polaczyc jak rozwiazac ten problem????????? pisssssssss help ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "nie moge wejsc na serwer bo mam ping"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam