Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: nie mogę wpisać komendy admina w sa mp

Najbardziej trafne tematy dla "nie mogę wpisać komendy admina w sa mp"

1

Nie mogę mieć admina na własnym hlds:O

Witam.. :mad: Chce mieć na swoim HLDS Administratora lecz nie mogę :idea: W users.ini mam tak Kod: ; Users configuration file ; File location: $moddir/addons/amxmodx/configs/users.ini ; Line starting with ; is a comment ; Access flags: ; a - ...

Odpowiedzi do Nie mogę mieć admina na własnym hlds:O :

Trafność: 60%

2

Amx-Nie moge zalogować na admina.

Witam. Mam cs`a Non steam i zwykle stawiam serwa przez hlds.Jednak ostatnio napaliło mnie na Amx Mod x 1.8 Zrobiłem wszystko jak trzeba i nie moge zalogować się na admina piszę iż nie można użyć komendy. Mój users.ini wygląda tak. ; Users ...

Odpowiedzi do Amx-Nie moge zalogować na admina. :

3

Zrobilem nowy serv ale Admina nie moge :(

Cześć.Mam do was wielką prośbę wczoraj założyłem server typu HLDS.Wszystko było ok poczytałem instrukcje itp. ale nie mogę coś na nim,zostać adminem.("192.168.0.15" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de") Robie to ...

Odpowiedzi do Zrobilem nowy serv ale Admina nie moge :( :

4

Nie moge właczyc menu admina

Witam! Mam pewien problem. Otóż dodałem admina ale gdy wchodze na server robiony przez hlds i naciskam binda na menu admina w konsoli pisze "nie mozesz uzyc tej komendy", a gdy wlacze w cs'ie "new game" i nacisne binda wyswietla ...

Odpowiedzi do Nie moge właczyc menu admina :

5

Potrzebuję komendy - nie moge znaleźć nigdzie.

Witam. nie wiem czy jest taka komenda ale jak jest to bardzo bym prosił o podanie. Potrzebuję komendy na resetowanie RUNDY (nie mapy). aha... i jeszcze jedno pytanko. Czy da się wyrzucić poszczególnego boota lub kolesia z serwera?? Jak da się to ...

Odpowiedzi do Potrzebuję komendy - nie moge znaleźć nigdzie. :

6

Nie mogę dodać admina (AMX)

...

8

Nie działają komendy

Mam problem 50% komend nie działa na moim kompie np amx_restrict co robić ?! ...

Trafność: 40%

9

Komendy Admina

No to tak zrobiłęm swój serwer lecz nie znam komend admina napszyklad na kicki na bana na zmiane planszy zdeby dac komus slapa ze tak lata xD albo na przeniesienie kogos naprzyklad z ct to terro...Jak ktoś zna prosze żeby napisał w tym temacie... ...

Odpowiedzi do Komendy Admina :

10

nie moge dodać serverów

Witam. niedawno zrobiłem reinstal CS`a i teraz nie moge dodać serverów "wiaderka". W grze biore "add server" i podaje IP ale nic sie nie dzieje. Prosze o pomoc ...

Odpowiedzi do nie moge dodać serverów :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "nie mogę wpisać komendy admina w sa mp"

1

nie musisz sie nawet logowac wpisujesz komendy admina i masz smiesznie

nie musisz sie nawet logowac wpisujesz komendy admina i masz smiesznie ...

2

jestem adminem ale nie moge uzyc tej komendy

jestem adminem ale nie moge uzyc tej komendy ...

3

WITAM NIE MOGE ZNALEZ TEGO TEMATU WIEC PISZE TU JAK MAM DODAC ADMINA JAK SERVA

WITAM nie MOGE ZNALEZ TEGO TEMATU WIEC PISZE TU JAK MAM DODAC admina JAK SERVA ZALOZYLEM NA NO STEAM nie UMIE GO DODAC PROSZE O POMOC ...

4

dobra z tym juz se poradzilem :PP ale mam nowy problem nie moge se dac admina

dobra z tym juz se poradzilem :PP ale mam nowy problem nie moge se dac admina ... zrobilem tak jak na internecie psialo ale dalej nie mam admina ...

5

gdzie w menu admina ? dokladnie bo nie moge znalezsc :P btw. tam chyba zamiast

gdzie w menu admina ? dokladnie bo nie moge znalezsc :P btw. tam chyba zamiast "_" dales " " ...

6

A moze nie odales sobie do Admina komendy "u"?

A moze nie odales sobie do admina komendy "u"? ...

7

ej ja nie mogę dać sobie admina nie wiem co jest grane mooże żle wpisuje ale

ej ja nie mogę dać sobie admina nie wiem co jest grane mooże żle wpisuje ale wpisałem tak jak MolO czy jak mu tam i mi admin nie chce wejsc nie wiem co jest grane:(Pomózcie szybko i gdyby co to ja mam sieć LAN w hamchi wszystko działa tylko admin ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "nie mogę wpisać komendy admina w sa mp"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam