Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: nie proszę o więcej mp3 free

Najbardziej trafne tematy dla "nie proszę o więcej mp3 free"

1

mp3 za free

witam wypowieadajcie sie skad sciagacie mp3:Pja mam np 2 sposoby;p 1 sposob to wchodzimy na google wpisujemy ?intitle:index.of? mp3 nazwa (tam gdzie nazwa to tytul utworu lub wykonawca) 2 sposob to wchodziny tu http://www.slsknet.org/ dalej dawnload ...

Odpowiedzi do mp3 za free :

Trafność: 40%

2

System platniczy (prosze nie usuwac tego tematu)

slyszalem ze mozna wykupic serwer na pukawka.pl i oplacac za niego sms'em moze ktos powie jak to zrobic? prosze nie usuwac tego teamtu lub wskazac gdzie mozna o tym napisac (do ...

Odpowiedzi do System platniczy (prosze nie usuwac tego tematu) :

3

Proszę, bo to drobnostka a nie wiem jak...

Witam! Uważam, że dla was jest to drobnostka, a więc tak kupiłem sobie ostatnio Counter-Strike 1 Anthology instaluje i normalnie wlaczam cs ale jest jedna rzecz. Miałem kiedyś cs non steam i tam zakładnicy się ruszali łapali się za głowe itp. ...

Odpowiedzi do Proszę, bo to drobnostka a nie wiem jak... :

4

nie wiem czy wazne ale prosze o pomoc

:arrow: chodzi o to ze jak stawiam serwer HLDs to jak wejde w cs to mi wyswietla blad o to ze nie ma plikow np. models/terror/terror.mdl lub models/gigin/gigin.mdl. CZy wiec musialem dograc. Czy wiecie co zrobic aby te pliki nie byly potrzebne?? ...

Odpowiedzi do nie wiem czy wazne ale prosze o pomoc :

5

Proszę o pomoc!!! Nie wiem co zrobić...

Mam taki problem. Gdy włączam CS'a to mi wyskakuje takie coś. Dzieje się to za każdym razem. Próbowałem instalować od nowa, ściągałem patche ale to nic nie dało. Kiedyś chciałem sobie rozdzielczość zmienić i niestety wybrałem tą największą. Od ...

Odpowiedzi do Proszę o pomoc!!! Nie wiem co zrobić... :

6

Pilnie Prosze O Pomoc(EndRoundSound[mp3])

Więc tak mam sobie plik roundsound.sma no i chce go skompilowac lecz wyskakuje error(a nawet pare :mrgreen: ) takich jak: //// roundsound.sma // c:\Program Files\Valve\cstrike\addons\amxmodx\scripting\round soun.sma<9> : e rror 029: invalid ...

Odpowiedzi do Pilnie Prosze O Pomoc(EndRoundSound[mp3]) :

7

Roundsound - .mp3, a nie .wav

ema, coraz częsciej widze jak na serwerach są pliki z rozszerzeniem muzyczne .mp3, a nie .wav ... Słyszałem cos, ze mp3 można tylko w jakieś nowszej wersji amxx jak tak powiedzcie w jakiej czym sie ona rozni, a moze odpale mp3 w jakies starszej? ...

Odpowiedzi do Roundsound - .mp3, a nie .wav :

8

sXe a nie działa !!!!!!!!!!!!! Prosze o pomoc !!!!!!!!!!!!!!

Witam ludzi z forum i graczy cs 1.6 więc odrazu do problemu Mam sXe wchodze na nasz server i mnie wyrzuca poniewaz nie mam sXe 5.0 ok to uaktualniam do 5.1 i tez mnie wyrzuca co jest ;> ?? Mam ustawione tak jak w instrukcji instalacji cs non ...

Odpowiedzi do sXe a nie działa !!!!!!!!!!!!! Prosze o pomoc !!!!!!!!!!!!!! :

9

podboty- moge dodać tylko 3boty i nie mogę dodawać więcej

Włączam sobie kulturalnie csa (zainstalowałem serverpacka z http://cs-guide.net/?dl_id=7 ) i normalnie powinno dodać mi 5 botów na początek i mogłem zapełnić cały serwer, a teraz dodają mi się tylko 3 i nie mogę zapełniać serwera. Mam ustawione ...

Odpowiedzi do podboty- moge dodać tylko 3boty i nie mogę dodawać więcej :

10

Mega prośba o admina az żal nie dawać :) mp3

Przesłuchajcie :) http://www.wrzuta.pl/audio/s20aEzYPIk/message-3889862 Z mojej poczty głosowej ...

Odpowiedzi do Mega prośba o admina az żal nie dawać :) mp3 :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "nie proszę o więcej mp3 free"

1

Cytat: pa3e jush tesh Proszę... nie rób tego więcej :???: Nie pomyślałeś, że

Cytat: pa3e jush tesh proszę... nie rób tego więcej :???: nie pomyślałeś, że może być non serw off? Czasami tak się zdarza, że w favorites znikają, ale po jakimś czasie pojawią się na ...

Trafność: 60%

2

No napisałem i nikt nie odpowiada. Proszę składać więcej propozycji! [ Dodano:

No napisałem i nikt nie odpowiada. proszę składać więcej propozycji! [ Dodano: Sro 06 Lut, 2008 ] Temat już nieaktualny. proszę o ...

3

Reinstal raczej nic nie pomoże, proszę więcej osób o wypowiedź.

Reinstal raczej nic nie pomoże, proszę więcej osób o wypowiedź. ...

4

Noto prosze wklejcie demko z " moim WH " bo cos mi sie nie chce

Noto prosze wklejcie demko z " moim WH " bo cos mi sie nie chce wierzyc, bo tego nie uzywam i nie mam. I niech Pan Mi najpierw pokaze to demko,albo wklei ...

5

Sluchaj koles ostatni raz ci pisze i wiecej nie bede powtarzal!! dopiero co

Sluchaj koles ostatni raz ci pisze i wiecej nie bede powtarzal!! dopiero co napisalem na slay-u a ty pozsciles wiazanke...wszyscy dostaja bany na 5 minut za ciagle przeklinanie! a ostrzegam 1000 razy dziennie...i jak bedziesz klnal to bedziesz ...

6

iron no prosze cie!!odbanuj mnie!!prosze!!nie odczepie sie od ciebie!!bo ja

iron no prosze cie!!odbanuj mnie!!prosze!!nie odczepie sie od ciebie!!bo ja niemam w co grac a to jest jedyny server:(prosze IRON!!na kolanach !!ODBANUJ ...

7

Te mapki wyzej powymieniane sa spoko a wiecej nie potrzeba ale mam jedna uwage

Te mapki wyzej powymieniane sa spoko a wiecej nie potrzeba ale mam jedna uwage - Dawajcie inne mapki niz dd2 dd , inferno a i jak sa jakies mapki aim wieksze to prosilbym czasem na celnosc sie przydaja :D ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "nie proszę o więcej mp3 free"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam