1
Cytat: pa3e jush tesh proszę... nie rób tego więcej :???: nie pomyślałeś, że może być non serw off? Czasami tak się zdarza, że w favorites znikają, ale po jakimś czasie pojawią się na ...
Trafność: 60%
2
No napisałem i nikt nie odpowiada. proszę składać więcej propozycji! [ Dodano: Sro 06 Lut, 2008 ] Temat już nieaktualny. proszę o ...
3
Reinstal raczej nic nie pomoże, proszę więcej osób o wypowiedź. ...
4
Noto prosze wklejcie demko z " moim WH " bo cos mi sie nie chce wierzyc, bo tego nie uzywam i nie mam. I niech Pan Mi najpierw pokaze to demko,albo wklei ...
Trafność: 40%
5
Sluchaj koles ostatni raz ci pisze i wiecej nie bede powtarzal!! dopiero co napisalem na slay-u a ty pozsciles wiazanke...wszyscy dostaja bany na 5 minut za ciagle przeklinanie! a ostrzegam 1000 razy dziennie...i jak bedziesz klnal to bedziesz ...
6
iron no prosze cie!!odbanuj mnie!!prosze!!nie odczepie sie od ciebie!!bo ja niemam w co grac a to jest jedyny server:(prosze IRON!!na kolanach !!ODBANUJ ...
7
Te mapki wyzej powymieniane sa spoko a wiecej nie potrzeba ale mam jedna uwage - Dawajcie inne mapki niz dd2 dd , inferno a i jak sa jakies mapki aim wieksze to prosilbym czasem na celnosc sie przydaja :D ...