Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: nie widze chatu w cs

Najbardziej trafne tematy dla "nie widze chatu w cs"

1

Nie widze textu...

Siemka :D to moj pierwszy post ^^ Chcialbym sie spytac czemu nie widze na ekranie textu czyli tego co ludzie pisza albo co ja napisze. Wciskam 'y' i wpisuje co tam chce i enter a tu dupa nic nie widze ;/ Prosze o komende. Wczesniej dzialalo a teraz ...

Odpowiedzi do Nie widze textu... :

2

nie widze serwerów

Czesc to moj pierwszy post. jak właczam cs'a i chce dodać serwer to mi się nie pokazuje nie mogę też na niego wejść poprzez connect <ip>. tak jakbym nie mial netu czy coś. Te serwery są na bank online bo kumpel na nich gra. co to może być? ...

Odpowiedzi do nie widze serwerów :

Trafność: 66.67%

3

Widze ze nikt nie pomoze :/

Napisalem juz dwa opsty a nikt nie odpowiada. 1. Czy zna ktos jakies linki do fjanych szablonow stron yoyo.pl??Bede wdzieczny dam full punktow pomogl: ] 2.Jak zrobic zeby muzyka byla na stronce ale nie ze klikne forum odrazu od nowa? Z gory dzieki ...

Odpowiedzi do Widze ze nikt nie pomoze :/ :

4
5

Nie widze co pisza

Gdy gram na serwerze (ns) nie widze co inni gracze pisza... np : ctstrike_chat_t ... probowalem komedy hud_saytext i nie pomaga.. (uzylem tej komendy gdyz to mialo pomoc) Prosze pomozcie ...

Odpowiedzi do Nie widze co pisza :

6

Zalanczam cs'a i nie widze menu :<

witam . Mam problem z cs'em 1.6 non steam na poczatku mialem blad z load gfx.wad ale zainstalowalem patcha tam gdzie gra c/program files/my produkt czy jakos tak i cs sie zalaczy ale nie widze menu dopiero jak zrobie alt+tab i wejde do gry widze ...

Odpowiedzi do Zalanczam cs'a i nie widze menu :< :

7

NIE WIDZE CZATU

Od niedawna zniknął mi czat...nic nie kombinowałem w ustawieniach...poprostu zniknął...pomocy... ...

Odpowiedzi do NIE WIDZE CZATU :

8

Dlaczego nie widze czatu w cs ?

W czasie gry w cs kiedy piszą koledzy na czacie wyswietla mi sie cos takiego: *strike_czat_alldead..... Jak kto wylaczyc zebym moglo widziec to co pisza koledzy na czacie ? ...

Odpowiedzi do Dlaczego nie widze czatu w cs ? :

9

Widze wlasne logo a innych nie ;/

Mam taki problem jak napisalem w temacie. chodzi o to ze jak ja rysuje logo to wszyscy widza to loga a jak oni rysuja to mi zamiast ich loga wyskakuje litera " B " (taka jak na BS'ach ...

Odpowiedzi do Widze wlasne logo a innych nie ;/ :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "nie widze chatu w cs"

1

aha i nie mow ze nie oskarzasz o czity a czesto widze na serwie jak straszysz

aha i nie mow ze nie oskarzasz o czity a czesto widze na serwie jak straszysz banami i mowisz ze ten i tamten to pewnie ...

2

Strona jest zrobiona w cms-ie,a szablony sa darmowe.Wiec nie widze zadnego

Strona jest zrobiona w cms-ie,a szablony sa darmowe.Wiec nie widze zadnego problemu.Kazdy se moze thema sciagniac i wrzucic na ftp-a.Normalne,ze duzoosob bierze gotowe skorki. ...

3

Cwicze bh chyba 2 lata i ogarniam ;D nie widze zadnego problemu =) a, d i

Cwicze bh chyba 2 lata i ogarniam ;D nie widze zadnego problemu =) a, d i krecisz mycha . Wystarczy odpowiedni klik ...

4

Cytat: Napisał mosh widze ze nie lapiesz problemu... wskakujesz i mowisz zeby

Cytat: Napisał mosh widze ze nie lapiesz problemu... wskakujesz i mowisz zeby ci zdjac bana myslisz ze zdejme kazdemu kto o to poprosi ? nie! musze sprawdzic w logach kto ci dal bana i skumac po gadce w logach mniej wiecej za co potem wyjasnic to z ...

5

hehehe widze ze pomysl nie jest zly :d spoko ja war3 znam dobrze moge opisac

hehehe widze ze pomysl nie jest zly :d spoko ja war3 znam dobrze moge opisac ale musze uslyszec odp..od mosha ...

6

Widze że nic z tego nie wyjdzie .... Idzie jakoś zamknąć ten temat ??? Tzn o

widze że nic z tego nie wyjdzie .... Idzie jakoś zamknąć ten temat ??? Tzn o posty mi ...

7

Widze że nic z tego nie wyjdzie .... Idzie jakoś zamknąć ten temat ??? Tzn o

widze że nic z tego nie wyjdzie .... Idzie jakoś zamknąć ten temat ??? Tzn o posty mi ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "nie widze chatu w cs"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam