Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: nie wszystkie serwery mi działają cs 1.6

Najbardziej trafne tematy dla "nie wszystkie serwery mi działają cs 1.6"

1

Nie wszystkie serwery mi sie zapisuja w ulubiionych :/

Wiajcie. Mam problem nie wszystkie serwery mi sie chcą zapisać w ulubionych co mam zrobić ...

Odpowiedzi do Nie wszystkie serwery mi sie zapisuja w ulubiionych :/ :

2

Nie działają komendy

Mam problem 50% komend nie działa na moim kompie np amx_restrict co robić ?! ...

Trafność: 40%

3

Nie działa serwer (dll).

Witam.Jestem nowym użytkownikiem forum.Piszę tu ponieważ natknąłem się na problem.Jest on podany w temacie.Mianowicie nie mogę pograć na żadnych serwerach,ponieważ albo wyskakuje błąd dll,albo gdy wgram pliki dll to wyskakuje mi błąd i wychodzi mi ...

Odpowiedzi do Nie działa serwer (dll). :

4

SXE Nie działa :/

Witam wszystkich użytkowników forum. Mam taki problem. Gdy próbuję się wbić na serva pisze że nie mam programu anty cziterskiemu ( czy jak to tam sie pisze ) i żeby go ściągnąć. Ok . Ściągnąłem :/ Ale gdy odpalam nadal mnie kickuje :/ Dowiedziałem ...

Odpowiedzi do SXE Nie działa :/ :

5
6

Nie działa komęda

nie działa mi komęda amx_ssay - wiadomosc do wszystkich, bez nadawcy :( pomocy! ...

Odpowiedzi do Nie działa komęda :

7

Nie działa Ci czat (chat) w CS? Zajrzyj!

nie działa Ci czat w CSie? Zamiast chatu pokazuje Ci się coś w stylu #cstrike_all_dead? Skorzystaj z któregoś rozwiązania: 1. Otwórz konsolę (~) i wpisz Kod: hud_saytext 1 . Sprawdź czy działa teraz, jak nie to przejdź do punktu drugiego. 2. ...

8
9

Nie działa Find Servers

Cześć Od dzisiaj, gdy chciałem sobie w CS'a pograć nie działa opcja w menu głównym "Find Servers" A jak wiadomo dzieki niej sie można podłączyć. Co mam zrobić? Mam zainstalowanego patcha v23. ...

Odpowiedzi do Nie działa Find Servers :

10

Dodałem adma i nie działa

Witam, chodzi o serwer płatny gamesnet.pl dodałem kilku adminów na nicki, wysłałem im że mają u siebie w confingu wpisać setinfo_pw "hasło". Do przeinstalowania mojego CS"A działało. Teraz u siebie wpisalem w confingu setinfo_pw ...

Odpowiedzi do Dodałem adma i nie działa :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "nie wszystkie serwery mi działają cs 1.6"

1

Fak a ten nie działa ściągaj wszystkie po kolei :D

Fak a ten nie działa ściągaj wszystkie po kolei :D ...

Trafność: 60%

2

Nie no wszystkie komendy amxx działają..

nie no wszystkie komendy amxx działają.. ...

3

jak mam wszystkie usunąć jak usune to mi strona nie bedzie działała ponieważ

jak mam wszystkie usunąć jak usune to mi strona nie bedzie działała ponieważ jak pierwszy raz wchodziłem na ftp to 2 foldery już były .eh.. jakoś se ...

4

1.Czyli wszystkie serwy mi nie działają i nawet lista serów mi nie działa.

1.Czyli wszystkie serwy mi nie działają i nawet lista serów mi nie działa. :neutral: 2.Prawdopodobnie V28 tylko na niej już grałem przez neta i było OK. 3.Mam, ale odblokowałem już dawno C.S. ...

5

nie działa a może ktoś zrobi nowy pack aby tylko wszystkie napisy które się

nie działa a może ktoś zrobi nowy pack aby tylko wszystkie napisy które się wyświetlają oraz wszystkie pluginy tam zawarte były identyczne jak w tym no i koniecznie muszą być staty please kto pomoże ten zostanie honorowym adminem na okres próby 3 ...

6

Nie działają mi te serwery także ;/

nie działają mi te serwery także ;/ ...

7

Serwery które nie działają : FF@: rynsztok high frag style cs portal zmienil

serwery które nie działają : FF@: rynsztok high frag style cs portal zmienil nazwe na twoja stara z hasłem xD czestochowa strzelnica krakow pozniej sprawdze ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "nie wszystkie serwery mi działają cs 1.6"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam