Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: niedziałające statystyki na new game

Najbardziej trafne tematy dla "niedziałające statystyki na new game"

1

Problem z Zbotami i NEW GAME

Witam. Zainstalowałem sobie Zboty (według instrukcji ze stronki z której je ściągnełem) i gdy wchodzę w CSa i wybieram new game potem zaznaczam mapę i chce kliknąc START to NIC SIĘ nie dzieje :neutral: po prostu sytuacja wygląda tak jak bym nic nie ...

Odpowiedzi do Problem z Zbotami i NEW GAME :

2

zawiesza mi się przy wbijaniu na new game

od niedawna tzn po formacie zainstalowałem csa i jak zawsze biore new game to mi się zacina i dopiero po minucie się odwiesza co jest ? a przed formatem lux chodziło i np zacina mi się w trakcje gry ale lagów nie mam ...

Odpowiedzi do zawiesza mi się przy wbijaniu na new game :

3

Problem z new game...

Witam :mrgreen: Więc mój problem polega na tym, że gdy w menu glównym cs'a biorę new game (żeby pograć z botami), wybieram plansze wciskam start, play czy co tam jest no i wraca do menu... cała reszta działa tzn. mogę grać przez normalnie neta... ...

Odpowiedzi do Problem z new game... :

4

new game

mam cs 1.6 steam i gdy mój kumpel wlaczy sobie gre przez new game to ja sie do niego podlacze i gramy przez neta z botami ale jak ja tak robie to nic sie nie dzieje tylko pisze jak ktos do mnie whodzi not repusing czy jakos tak ...

Odpowiedzi do new game :

5

o_O New game O_o

ostatnio zrobilem se mapke do cs'a puscilem ja i wszystko ok :P pozniej rozpakowalem boty do cs'a, wchodze na new game wybierma moja mapke naciskam start i nic sie nei dzieje tak samo z innymi mapkami an new game :| co jest zle ?! (reinstalowalem ...

Odpowiedzi do o_O New game O_o :

6

New Game

Gdy włączam new game Wyskakuje Mi normalne okno wybieram sobie plansze jaką kolwiek klikam start i nie wchodzi mi normalnie tylko wyskakuje spowrotem do wyboru głównego menu Find serwer itd... :) HELP ...

Odpowiedzi do New Game :

Trafność: 50%

7

Help New Game

Kod: http://img135.imageshack.us/img135/4818/beztytuuug1.png mam Taki Problem Jak Włączam Cs new game Wszystko inne chodzi ok tylko to ;/ zadna mapa ani nic ;/ HELP ...

Odpowiedzi do Help New Game :

8

2 problemy ( Grafika i New Game)

Mam takie 2 problemy i nie moge sobie z nimi poradzic :???: Problem 1 Zawsze grałem na ustawieniach: OpenGL 1024 32 bit nom ale raz po 2h gry, quit, i dup... wyłączyłem sxe i w tym samym momęcie komp sie zresetowa.... kiedy włączyłem ponownie cs, ...

Odpowiedzi do 2 problemy ( Grafika i New Game) :

9

New Game

Na Wiaderku jest link do ciekawej wersji cs'a 1.6 - cs 1.6 by Digitalzone. Tam od razu były mapy i boty dodane. Mi dokładniej chodzi o menu 'new game' gdzie mogłem wybrać nową mapę i ilość botów. Jak wszedłem na pewien serwer i się mapa sciągnęłato ...

Odpowiedzi do New Game :

10

Problem z New Game w Cs

Witam Dlaczego u mnie nie działa new game klikam na to wybieram mape jaką chcem klikam start i te okno sie wyłancza i nic włancza sie ekran csa pierwszy (new game options i te inne) czego to może być przyczyna. ...

Odpowiedzi do Problem z New Game w Cs :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "niedziałające statystyki na new game"

1

Dobry nie zdąży włączyć new game i już go wywala (pewnie z mapy) :D

Dobry nie zdąży włączyć new game i już go wywala (pewnie z mapy) :D ...

2

A jak bierzesz New Game i sam grasz to też się tak robi??

A jak bierzesz new game i sam grasz to też się tak robi?? ...

3

najprostszy serwer powstanie jeśli klikniesz na New Game potem wystarczy tylko

najprostszy serwer powstanie jeśli klikniesz na new game potem wystarczy tylko skopiować adres IP z konsoli i rozesłać znajomym. Innym sposobem jest tworzenie serwera przez HLDS który jest w folderze w którym zainstalowałęś csa, jeśli to odpalisz to ...

4

aha na new game wszyskto dziala:/

aha na new game wszyskto dziala:/ ...

5

sry jestem totalnym noobem ale to jest tak...... :P odpalam cs ---> new game

sry jestem totalnym noobem ale to jest tak...... :P odpalam cs ---> new game ---> wybieram mapke ---> zaczynam grac mapka zaladowana ---> klikam H ---> add zbot ---> i wtedy add zbot to tt np ---> i potem zac zynaja sie lagi i ...

6

SoulsHunter, czyli po polsku: stawiasz serwa przez new game i jest okej,

SoulsHunter, czyli po polsku: stawiasz serwa przez new game i jest okej, instalujesz pluga do sXe i czarny ekran tak? Cytat: Napisał Predator Ja tak miałem jak nie miałem sxe, a grałem na serwach z sxe. Jak nie masz sxe to po około 156 sekundach ...

7

juz po instalacji sXe: probuje new game wchodze i robi się czarny ekran *tj.

juz po instalacji sXe: probuje new game wchodze i robi się czarny ekran *tj. wbijasz bez sXe wlaczonego na server chroniony* probuje new game (jednoczesnie mam wlaczany sXe Client) i wogole nie zaklada sie ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "niedziałające statystyki na new game"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam