Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: niezintegrowana karta

Najbardziej trafne tematy dla "niezintegrowana karta"

1

Karta Dzwiekowa - Jack w środku

Witam ! Mam otóż pewien problem ... pewnego razu końcówka jack (od głosników) została mi w karcie dzwiekowej nie cała tylko końcówka jacka , przez pewien czas mi to nie przeszkadzało , ale wczoraj kupiłem sobie nowe słuchawki za 30 euro ... chciałem ...

Odpowiedzi do Karta Dzwiekowa - Jack w środku :

Trafność: 50%

2

Karta dźwiękowa.

seba, napisał, abym usunął stery do karty dźwiękowej, i zainstalował ponownie, lecz w menadzeże urządeń ich nie ma. Skąd je ...

Odpowiedzi do Karta dźwiękowa. :

3

Karta graficzna

Witam ! Mam pytanie . Dlaczego na linuxie rozjeżdża sie grafika przy graniu w cs'a ? Jak temu zapobiec ? Proszę o ...

Odpowiedzi do Karta graficzna :

4

KARTA PAMIECI w w200i

...

7

Jaka Karta Graficzna?

Witam... mam zamiar kupic karte graficzna do mojego kompka... w tej chwili mam GeForce 7300 LE i powiem szczaze to jest badziewie :( musze dostac karte do NOWYCH i DOBRYCH GRAFICZNIE GIER taich jak Assassin's Creed, Wiedźmin i jakies tam inne... ...

Odpowiedzi do Jaka Karta Graficzna? :

8

Karta Graficzna.

Witam. Planuje zakup nowego komputera i zastanawiam się nad dwoma kartami graficznymi - 8800 GT i 9600 GT. Chciałbym wiedzieć, która z nich jest lepsza. Jeżeli już wskazujecie to nie piszcie tylko nazwy ale też i powód, dla którego ją ...

Odpowiedzi do Karta Graficzna. :

9

karta dzwiekowa problem!

Witam , piszac krotko zrabal mi sie stary komp bede mial go za 3 tyg... kupilem sobie nowy za 200 ziko tylko tak do uzytkowania i teraz mam problem z karta dzwiekowa "Avance Logic ALS4000 Audio Device" niemoge odpalic ani dzwieku zadnej ...

Odpowiedzi do karta dzwiekowa problem! :

10

Jaka karta na 100 fps??

Witam mam taki problem miałem kiedyś nawet dobra kartę ale mi sie zjarała bo podkręcała jej wydajność przez jakiś tandetny program i wtedy z powodu braku kasy kupiłem jakiegoś złoma za 120 zł teraz chce kupić kartę która będzie dobra i nie droga i ...

Odpowiedzi do Jaka karta na 100 fps?? :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "niezintegrowana karta"

1

o co do tedo topica z grafiką to moze twoja karta graficzna nie obsługuje albo

o co do tedo topica z grafiką to moze twoja karta graficzna nie obsługuje albo sterwnikow do niej nie ...

2

Karta gaficzna lub\i zobacz w opcjach grafy CSa

karta gaficzna lub\i zobacz w opcjach grafy CSa ...

3

Deny666, jaka karta graficzna? na początek zainstaluj sterowniki do

Deny666, jaka karta graficzna? na początek zainstaluj sterowniki do karty ...

4

Plyta glowna : ASUS P4S800D-X 'Procesor : Intel Pentium 4 2.4 ghz Karta

Plyta glowna : ASUS P4S800D-X 'Procesor : Intel Pentium 4 2.4 ghz karta graficzna : NVidia GeForce 4 MX 440 120mb >przekozak< Pamiec RAM : 256 MB Mysz:A4Tech SSW-23 Klawiatura : A4TECH KBS-720' Sluchawki : Canyon CN-HS1 Monitor : LG FLATRON ...

5

Mam plyte glowna Asus M2N-E i tam jest karta muzyczna/dzwiekowa

Mam plyte glowna Asus M2N-E i tam jest karta muzyczna/dzwiekowa ...

6

Karta wysiada ;) Albo coś z CS'em nie wiem co jest więc ci nie pomoge. Pozdro

karta wysiada ;) Albo coś z CS'em nie wiem co jest więc ci nie pomoge. Pozdro ...

7

Ja mam Mój sprzęt AMD Athlon XP 2400+ , 512 MB RAM Karta graficzna: Radeon

Ja mam Mój sprzęt AMD Athlon XP 2400+ , 512 MB RAM karta graficzna: Radeon 9200se Łącze: 1mb/s Uploadu ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "niezintegrowana karta"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam