Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: nikt nie moze sie do mnie polaczyc

Najbardziej trafne tematy dla "nikt nie moze sie do mnie polaczyc"

1

Nikt nie moze sie podlaczyc do serwera

Kod: Connection to Steam servers successful. Adding master server 68.142.72.250:27010 Adding master server 72.165.61.189:27010 UDP port mam 27015 Mam neostrade 1 MB i patch v32 i serwer uruchamiam z folderu z gry (nie z pulpitu) Mój kolega może ...

Odpowiedzi do Nikt nie moze sie podlaczyc do serwera :

2

nikt nie moze dolaczyc się do serwa

zrobiłem serwa dodałem pluginy dolaczam się do mojego serwa daje dla kolegi IP te co jak się zrobi serwer to tam pisze IP adress i kolega mówi ze serwer off o co b?? mam ...

Trafność: 66.67%

3

Nie mozna sie polaczyc z innymi serverami nawet NonSteamHELP

Mam problem. Za każdym razem kiedy chce sie polaczyc z jakims serverem Pisze mi tak : Could not connect to server. Co musze zrobic by się polaczyc!?? Z góry ...

Odpowiedzi do Nie mozna sie polaczyc z innymi serverami nawet NonSteamHELP :

Trafność: 50%

4

nie moge sie polaczyc;/

a wiec zainstalowalem cs 1.6 non steam i patch v21 do D/Gry/Valve wchodz do gry lacze sie z serwerem i pisze conecting the serwer czekam i po chwili returning coneting the serer (1) tosamo po raz 2 i 3 i nie moge sie polaczyc;/ ja 1 raz gram w ...

Odpowiedzi do nie moge sie polaczyc;/ :

6

nikt nie moze dodac serwera do ulubionych :/

czesc wam. wykupilismy kilka dni temu serwer w pukawka.pl, wszystko skonfigurowalismy i w ogole, ale nikt nie moze dodac tego serwera do ulubionych. o co chodzi w takim razie ? ...

Odpowiedzi do nikt nie moze dodac serwera do ulubionych :/ :

8

Probelm nikt nie moze wejsc

Otóż mam router edimax AR-7084A kiedy zakładam server wszystko jest ok, ale tylko dla mnie bo nikt nie moze tam wejść. Dodam że mam net 1MB w neti i to że ja tam moge wejść i grac ale tylko sam bo nikt inny tam nie może wejść. Aha zauważyłem jeszcze ...

Odpowiedzi do Probelm nikt nie moze wejsc :

9

Nie moge sie ruszac...Wybija mnie.

Czesc.Wczorej zainstalowalem sobie sc-a 1.6,patcha i non steama.Kumpel podal mi nr Id,haslo i wszedlem zeby pograc z nim. Pierwszy raz juz wszycsy poszli do akcji a ja moglem sie tylko krecic,ani strezalac ani chodzic...potem wszedlem na nowo i ...

Odpowiedzi do Nie moge sie ruszac...Wybija mnie. :

10

Nikt nie moze wejść na serwer!!

nie wiem czy to odpowiedni dział ale nie wiedziałem gdzie to napisac. Więc tak. Postawiłem serwer HLDS cs 1.6 i nikt nie moze na niego wejść. nie rozumiem tego bo taki typek jak z nim grałem na takim serwie to miał wszytsko tak samo poustawiane i ...

Odpowiedzi do Nikt nie moze wejść na serwer!! :

Trafność: 50%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "nikt nie moze sie do mnie polaczyc"

1

no to jaka moze byc przyczyna ze nikt nie moze sie polaczyc i pisze ze jest

no to jaka moze byc przyczyna ze nikt nie moze sie polaczyc i pisze ze jest offline a ja sobie gram ?? ...

Trafność: 83.33%

2

jak pisze sv_lan 0 to nic sie nei zmienia- nikt si enei moze polaczyc. Na

jak pisze sv_lan 0 to nic sie nei zmienia- nikt si enei moze polaczyc. Na domiar złego mam na własnym serwerze ping wielkości 500, a miałem wcześniej zaledwie 7...Natomiast csdm_active 0 wypisuje mi, że nie można rozpoznać komendy....chyb adam ...

3

mam ten sam problem co ty ze nikt nie moze oprucz mnie wbic na server ;/

mam ten sam problem co ty ze nikt nie moze oprucz mnie wbic na server ;/ ...

4

z tego co zrozumialem z tego obrazka to steam nie moze sie polaczyc z jakims

z tego co zrozumialem z tego obrazka to steam nie moze sie polaczyc z jakims glownym serwerem i zweryfikowac mojego steam_id, chyba cos ...

5

Do mnie się nikt nie odezwał, to znaczy że nie spełniam oczekiwań?

Do mnie się nikt nie odezwał, to znaczy że nie spełniam oczekiwań? ...

6

nie moze, do mnie nikt bez steam wejsc nie moze, po banie i bez bana nie moga

nie moze, do mnie nikt bez steam wejsc nie moze, po banie i bez bana nie moga ED sory ale mi troche komp muli i zdania czesto gubi ...

7

Cytat: Napisał mateusz2322 moze, do mnie nikt bez steam wejsc nie moze, po

Cytat: Napisał mateusz2322 moze, do mnie nikt bez steam wejsc nie moze, po banie i bez bana moga Ściągnąłeś gotowe czy ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "nikt nie moze sie do mnie polaczyc"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam