Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: nikt nie moze wejsc na moj serwer gamepad cs

Najbardziej trafne tematy dla "nikt nie moze wejsc na moj serwer gamepad cs"

2

Probelm nikt nie moze wejsc

Otóż mam router edimax AR-7084A kiedy zakładam server wszystko jest ok, ale tylko dla mnie bo nikt nie moze tam wejść. Dodam że mam net 1MB w neti i to że ja tam moge wejść i grac ale tylko sam bo nikt inny tam nie może wejść. Aha zauważyłem jeszcze ...

Odpowiedzi do Probelm nikt nie moze wejsc :

3

Nikt nie moze wejść na serwer!!

nie wiem czy to odpowiedni dział ale nie wiedziałem gdzie to napisac. Więc tak. Postawiłem serwer HLDS cs 1.6 i nikt nie moze na niego wejść. nie rozumiem tego bo taki typek jak z nim grałem na takim serwie to miał wszytsko tak samo poustawiane i ...

Odpowiedzi do Nikt nie moze wejść na serwer!! :

Trafność: 57.14%

4

Nie moge wejsc na serwer :/

Gdy proboje wejsc na serwer os. wieczorka: 85.114.129.210:27040 wszystko sie sciaga i pozniej sie laduje gra gdy pasek dochodzi do srodka tog ra mi sie wylacza i zadnego erroru :/ [gre niedawno reinstalowalem przedtem wszystko bylo ok] sa gdzies ...

Odpowiedzi do Nie moge wejsc na serwer :/ :

Trafność: 42.86%

5

nikt nie moze dodac serwera do ulubionych :/

czesc wam. wykupilismy kilka dni temu serwer w pukawka.pl, wszystko skonfigurowalismy i w ogole, ale nikt nie moze dodac tego serwera do ulubionych. o co chodzi w takim razie ? ...

Odpowiedzi do nikt nie moze dodac serwera do ulubionych :/ :

6

Jak wejś na mój serwer na gamepad

Zamówiłem server na gamepad.pl. Chciałbym zrobic kilka rzeczy. -wejsc na niego :d Przy łaczeniu sie pokazuje sie komunikat "wyrzucony z powodu rezerwacji slotow". nie wiem co mam robic... -Chciałbym zainstalowac amx, ale nie wiem jak to ...

Odpowiedzi do Jak wejś na mój serwer na gamepad :

7

Nikt nie moze sie podlaczyc do serwera

Kod: Connection to Steam servers successful. Adding master server 68.142.72.250:27010 Adding master server 72.165.61.189:27010 UDP port mam 27015 Mam neostrade 1 MB i patch v32 i serwer uruchamiam z folderu z gry (nie z pulpitu) Mój kolega może ...

Odpowiedzi do Nikt nie moze sie podlaczyc do serwera :

9

Mój serwer i sobie nie pogram...

Witam, mam swój serwerek CS 1.6 Non-Steam w Holandii (postawiony na shellu). Pozapraszałem znajomych - oni standardowo - pingi jedni 30, inni 50 inni max 80. Ja na wszystkich serwerach mam pingi 50-70 ale akurat na swoim własnym 150-180 :| ...

Odpowiedzi do Mój serwer i sobie nie pogram... :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "nikt nie moze wejsc na moj serwer gamepad cs"

1

ale teraz ja nie moge wejsc :/ nikt nie moze ... pisze : Kod: VALVE validation

ale teraz ja nie moge wejsc :/ nikt nie moze ... pisze : Kod: VALVE validation rejecte ...

2

Czemu Nikt Nie Wchodzi Na Mój Serwer :cry: :cry:

Czemu nikt nie Wchodzi Na Mój serwer :cry: :cry: ...

3

jak chcesz to wbijaj na mój serwer i ją ucz i tak nikt nie zagląda na niego :p

jak chcesz to wbijaj na mój serwer i ją ucz i tak nikt nie zagląda na niego :p ...

4

Seba, zrobiłem a i tak nikt nie moze wejsc Yamakasi92, opisz dokladniej Jak by

Seba, zrobiłem a i tak nikt nie moze wejsc Yamakasi92, opisz dokladniej Jak by co to ip: 87.206.166.210:27015 sprobujcie ...

5

masz w podpisie mój serwer nikt cię nie wywali ;)

masz w podpisie mój serwer nikt cię nie wywali ;) ...

6

heh na serverze zostal wykorzystany limit graczy, nikt nie moze na niego wejsc

heh na serverze zostal wykorzystany limit graczy, nikt nie moze na niego wejsc poki nie zwolni sie miejsce doslownie : wykopany z powodu rezerwacji ...

7

nie moze, do mnie nikt bez steam wejsc nie moze, po banie i bez bana nie moga

nie moze, do mnie nikt bez steam wejsc nie moze, po banie i bez bana nie moga ED sory ale mi troche komp muli i zdania czesto gubi ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "nikt nie moze wejsc na moj serwer gamepad cs"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam