1
invalid cd-key wyswietla sie (jak masz non-steam) gdy probojesz podlaczyc sie do servera postawionego na steam, i zmien patcha na ...
Trafność: 80%
2
invalid CD-key oznacza to że serwer jest steam, a grasz na non-steam. Zapraszam Cię na HashJame h1.wiaderko.com Należy mi sie ...
3
invalid CD key - znaczy że masz non steam'a a ten server to steam, i niemożesz na niego wejść Ja sie jeszcze nie spotkałem żeby wyszukiwało tyko servery non steam... no musisz po prostu to wyczuć który steam który non ...
4
problem w tym ze nawet postaci nie moge wybrać tak mam wersje non steam ale te serwery to gdzie moge znalesc ? bo dopiero zaczynam grac w cs przeszlem na cs z vietconga gdy wejde do gry mam napis polacz z lagownia.pl - w to sie nie da wejsc (pisze ...
Trafność: 60%
5
Mam problem ściągnełem CS'a non steam i gdy chcem grać wyskakuje mi błąd W_LoadWadFile : couldn't load gtx.wad i niewiem co mam zrobić :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ...
6
Drill problem z invalid CD-key juz rozwiazalem. A co do drugiego problemu to wiem ze ma on SXE i mam najnowsza wersje. Chodzi o to ze teraz juz nie tylko na inny wymiar niemoge wbic, ale na zaden inny serv. gdy wchodze to czasem mnie wywala a czasem ...
7
Ja też mam problem z tym cholernym invalid CD key. No wkurzam się już doradźcie coś tylko nic z rapidshare bo nie wiem jak tam się ściąga. plis ...