Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: non steam invalid cd key problem

Najbardziej trafne tematy dla "non steam invalid cd key problem"

1

Invalid Cd Key PROBLEM!!!!!!!

Wiem że taki temat już był no ale nie wiele się z niego dowiedziałem... Otóż mój problem polega na tym że mam Cs 1.6 non steam no i nie moge wejść na żaden serwer bo jak wpisuje w konsoli connect i IP to mi wyskakuje albo invalid Cd key albo Failed ...

Odpowiedzi do Invalid Cd Key PROBLEM!!!!!!! :

Trafność: 60%

2

Problem z serverem non steam

zrobilem server przez hlds i wszysko dziala mam ip widze server i jego nazwe ale problem jest kiedy chce sie na niego weisc bo wyskakuje wtedy invalid CD key a chcialem zeby mozna na nim garac na non steam szukalem w googlach jak zrobic to zeby dalo ...

Odpowiedzi do Problem z serverem non steam :

3

Problem z non-steam

Ostatnio ściągnąłem sobie nonsteam v .13. Jednak niestety nie widzę chatu. Tylko na niektórych serwerach jest dla mnie widoczny, ale na reszczie widze #Cstrike_chat itp... Wie ktoś co ...

Odpowiedzi do Problem z non-steam :

4

Problem z css non steam

Witam !! Zainstalowałem Css non steam i zrobilem upatche 1-16 a później do v17 i przy właczaniu gry pojawia sie komunikat Kod: Nie znaleziono punktu wejscia procedury SetCVarif w bibliotece vstdlib.dll Co to może Znaczyć , jak temu ...

Odpowiedzi do Problem z css non steam :

5

Problem z Cs Source non-steam

A mianowicie: Instaluje CSS Digital zone . Potem patcha CSS.Patch.v7.FULL.DZ.Fr33k Nie wiem co to ale skopiowałem nazwe :) bo miałem juz na plytce :) I wtedy włączam gre jestem napalony jak niewiem i klikam na find servers. Wyskakuje mi mnóstwo ...

Odpowiedzi do Problem z Cs Source non-steam :

6

Problem z Cs Source non-steam

A mianowicie: Instaluje CSS Digital zone . Potem patcha CSS.Patch.v7.FULL.DZ.Fr33k Nie wiem co to ale skopiowałem nazwe :) bo miałem juz na plytce :) I wtedy włączam gre jestem napalony jak niewiem i klikam na find servers. Wyskakuje mi mnóstwo ...

Odpowiedzi do Problem z Cs Source non-steam :

7

Problem Ze zrobieniem servera Non Steam

mam problem Ze zrobieniem servera:/ Robie server na 2 player bo chce z kolegom pograc ale jak mapa to źle jest Map i robie np 35 hp lub inne i nic nie wyskakuje :???: :???: i wtedy nie ma mapy. jak chce zmienic mape przez console to: map 35hp a tu ...

Odpowiedzi do Problem Ze zrobieniem servera Non Steam :

8

Problem z non steam ..

Otóż zrobiłem ten temat po to aby ci którzy mają problemy z podłanczaniem sie na serwa już go nie mieli łącznie ze mną .. Wiec zaczne od pewnego moętu .. 1. Włanczam Cs 1.6 non steam. 2. Klikam na Find serwer. 3. Klikam na Favourites. 4. Klikam na ...

Odpowiedzi do Problem z non steam .. :

9

problem z cs 1.6 non-steam

jak zakladam server to po 10 minutach sie resetuje komp a mam nowa karte ati radeon 9550 pro i zasilke 420 v a wczesniej na geforce 4 i na zasilce 300v bez wylaczania mi dziala a w innych grach np. cod 1 sie nie wylacza prubowalem wszystko format ...

Odpowiedzi do problem z cs 1.6 non-steam :

10

MAM nietypowy problem z cs non steam

Witam :mrgreen: Mam następujący problem opiszę to dokładnie, więc tak : Zgrałem od kolegi csa <wersje już wsześniej zainstalowaną> zrzuciłem to na kompa utworzyłem skrót i dopisałem do niego -nomaster -game cstrike i wszystko było gitara Ale ...

Odpowiedzi do MAM nietypowy problem z cs non steam :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "non steam invalid cd key problem"

1

Invalid cd-key wyswietla sie (jak masz NON-STEAM) gdy probojesz podlaczyc sie

invalid cd-key wyswietla sie (jak masz non-steam) gdy probojesz podlaczyc sie do servera postawionego na steam, i zmien patcha na ...

Trafność: 80%

2

Invalid CD-Key oznacza to że serwer jest Steam, a grasz na Non-Steam. Zapraszam

invalid CD-key oznacza to że serwer jest steam, a grasz na non-steam. Zapraszam Cię na HashJame h1.wiaderko.com Należy mi sie ...

3

Invalid CD key - znaczy że masz NON STEAM'a a ten server to steam, i niemożesz

invalid CD key - znaczy że masz non steam'a a ten server to steam, i niemożesz na niego wejść Ja sie jeszcze nie spotkałem żeby wyszukiwało tyko servery non steam... no musisz po prostu to wyczuć który steam który non ...

4

problem w tym ze nawet postaci nie moge wybrać tak mam wersje non steam ale te

problem w tym ze nawet postaci nie moge wybrać tak mam wersje non steam ale te serwery to gdzie moge znalesc ? bo dopiero zaczynam grac w cs przeszlem na cs z vietconga gdy wejde do gry mam napis polacz z lagownia.pl - w to sie nie da wejsc (pisze ...

5

Mam problem ściągnełem CS'a Non Steam i gdy chcem grać wyskakuje mi błąd

Mam problem ściągnełem CS'a non steam i gdy chcem grać wyskakuje mi błąd W_LoadWadFile : couldn't load gtx.wad i niewiem co mam zrobić :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ...

6

Drill problem z Invalid CD-Key juz rozwiazalem. A co do drugiego problemu to

Drill problem z invalid CD-key juz rozwiazalem. A co do drugiego problemu to wiem ze ma on SXE i mam najnowsza wersje. Chodzi o to ze teraz juz nie tylko na inny wymiar niemoge wbic, ale na zaden inny serv. gdy wchodze to czasem mnie wywala a czasem ...

7

Ja też mam problem z tym cholernym invalid CD Key. No wkurzam się już doradźcie

Ja też mam problem z tym cholernym invalid CD key. No wkurzam się już doradźcie coś tylko nic z rapidshare bo nie wiem jak tam się ściąga. plis ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "non steam invalid cd key problem"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam