Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: non steam nie wlacza sie

Najbardziej trafne tematy dla "non steam nie wlacza sie"

1

Nie da się banować non steam.

Mam serwer non steam na PIFPAF.pl Gdy banowałem kogoś ze steamem to żaden posiadacz steama wejść nie mógł, więc wgrałem binarki ze steam id na non steam, VACa wyłączyłem bo mi lagował serwer, ale pojawił się następny problem nie mogę zbanować nikogo ...

Odpowiedzi do Nie da się banować non steam. :

Trafność: 80%

3

Nie da się wejść na serwer Non Steam

Witam. Mam taki problem, że ani na non steamie (wcześniej) a teraz na steamie nie mogę wejść na serwer. nie mogę go dodac do ulubionych. Wpisuje poprawe ip. ale i tak nie działa... Proszę o pomoc. Z góry ...

Odpowiedzi do Nie da się wejść na serwer Non Steam :

4

Serwre steam nie chce sie przerobic na nonsteam :/

Wiem ze pisalem juz kiedys taki post ale nic nie pomoglo A teraz znajduje sie troche w nowej sytuacji otoz wykupilem serwer na gamesnet.pl i po pierwsze (postepujeac wedlug tej instrukcji http://www.wiaderko.com/cs/poczeklania/art/131) nie widze ...

Odpowiedzi do Serwre steam nie chce sie przerobic na nonsteam :/ :

Trafność: 60%

5

Nie włączający się steam

Przedwczoraj kupiłem sobie CS Anthology. I po instalacji steama, a następnie stworzyłem konto i ściągnąłem CS i resztę. Gdy następnego dnia chciałem se pograć to nie włączał się steam. Zrobiłem deinstalkę i ponownie zainstalowałem, to następnego ...

Odpowiedzi do Nie włączający się steam :

6

Mega Szybki Serwer CS 1,6 NON STEAM !! Nie czekaj tylko GRAJ

Witamy i Zapraszamy Serdecznie na znakomity Mega Szybki serwer Cs tu nie tylko pograsz ze swoimi znajomymi ale rowniez Posluchasz dobrej muzyki wiecej info na: 87.230.18.94:27016 :mrgreen: ...

Odpowiedzi do Mega Szybki Serwer CS 1,6 NON STEAM !! Nie czekaj tylko GRAJ :

7

source non steam nie ta wersja??

...

Odpowiedzi do source non steam nie ta wersja?? :

8

CS sie nie wlacza.... Help!

Jeszcze przedwczoraj steam mi dzialal prawidlowo i wszystko bylo ok ale pewnego razu po prostu wylaczylem csa... i steam mi sie updatowal, no dobra wszystko ok wlaczam sobie csa jak gdyby nigdy nic "przygotowywanie do uruchomienia counter ...

Odpowiedzi do CS sie nie wlacza.... Help! :

9

cs sie nie wlacza :(

k***a mac jestem tak wk*****ny tym ze na jednym forum nie chca mnie aktywwac wiec prosilbym o szybka odpowidz na moj problem: a mianowecie kolegi z klanu ktory wlacza cs'a i........ po chwili cs sam mu sie wylacza nawet menu w cs'ie nie ...

Odpowiedzi do cs sie nie wlacza :( :

10

Non-steam na FTP i nie tylko

Witam!!! Mam pewiem bardzo istotny problem :???: nie wiem jak postawić swój serwer na FTP, nie mam jednak na myśli jakiś płatnych stron tylko servis yoyo.pl w którym mam pełen dostęp do ftp.Serwer rzecz jasna chodziłby 24/7. Oprócz tego mam jescze ...

Odpowiedzi do Non-steam na FTP i nie tylko :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "non steam nie wlacza sie"

1

obaj na Non steam wiec nie ma po co spisywac ID bo to sie za kazdym razem i

obaj na non steam wiec nie ma po co spisywac ID bo to sie za kazdym razem i tak ...

2

Po : 1.masz cs-a non steam wiec musisz grac na serverach non steam wiec sie nie

Po : 1.masz cs-a non steam wiec musisz grac na serverach non steam wiec sie nie dziw ze ciezko ci sie dobic na jakis :P 2.jesli dobrze zrozumialem nie mozesz sie poruszac jak juz wybierzesz postac i team tak ?? zobacz jaki masz ping :) moze to ...

3

U nas coś takiego nie wypali, bo Non-Steam jest nielegalne i gościu od infy sie

U nas coś takiego nie wypali, bo non-steam jest nielegalne i gościu od infy sie nie zgadza. Mówi że można by zrobić jakby każdy miał steama ...

4

nie wiem..nie wiem jak sie robi server na non steam zeby ktos inny mogl

nie wiem..nie wiem jak sie robi server na non steam zeby ktos inny mogl wejsc..tylko sposonb na hamachi ...

5

A jak mi się steam zupdateował i chce mieć serwer steam a nie non steam to co

A jak mi się steam zupdateował i chce mieć serwer steam a nie non steam to co mam zrobić aby go ...

6

Serwer NON-STEAM na Linuxie ---- admin na steam_id, NIE DA SIĘ !!!!! Serwer

Serwer non-steam na Linuxie ---- admin na steam_id, nie DA SIĘ !!!!! Serwer non-steam na Windowsie ---- da sie zrobić jak serwer jest bez sv_lan ...

7

Jeżeli szukasz graczy steam idz sie ogłoś na Board a nie na forum non steam:/

Jeżeli szukasz graczy steam idz sie ogłoś na Board a nie na forum non steam:/ ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "non steam nie wlacza sie"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam