Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: non steam patch v31 pl download

Najbardziej trafne tematy dla "non steam patch v31 pl download"

2

Counter Strike Condition Zero Non Steam Download

Counter-Strike Condition Zero wersja:angielska zawiera kampanię dla singla,boty PART 1 PART 2 1.Musimy mieć plik hl.exe (albo zainstalowany Half-Life, albo CS 1.6 nonsteam) 2.Zawartość archiwum przekopiować do domyślnie- C:/Program Files/Valve ...

Odpowiedzi do Counter Strike Condition Zero Non Steam Download :

Trafność: 60%

3

Counter Strike 1.6 Non Steam Digitalzone v29 DOWNLOAD

NOWE WERSJE! Counter Strike 1.6 by DIGITALZONE v29.1 FILEFACTORY PART1 | FILEFACTORY PART2 Bezpośredni Link Counter Strike 1.6 by DIGITALZONE v29.2 RAPIDSHARE MEGAUPLOAD PART1 | MEGAUPLOAD PART2 SHAREDZILLA Update z wersji v29.1 do v29.2! Hasło ...

4

Download Counter-Strike Non Steam 1.6v. + Porady

Poradnik jak zainstalowac csa i porady :). 1. Csa pobieramy z jednego linku poniżej: ftp://ftp.snt.utwente.nl/pub/games/h...s16full_v7.exe ftp://82.195.0.167/games/Counter-Strike/cs16full_v7.exe http://www.cs.hacker.lv/install/cs16full_v6.exe 2. Gdy ...

Odpowiedzi do Download Counter-Strike Non Steam 1.6v. + Porady :

5

Counter Strike Source / Half Life 2 Non Steam Download

Counter Strike Source non steam download / Spolszczenie Counter Strike Source / patch Counter Strike Source / Instalacja Counter Strike Source Counter Strike Source Opis - Dwa języki - Angielski oraz Polski - Czysta gra, bez żadnych modyfikacji - ...

Odpowiedzi do Counter Strike Source / Half Life 2 Non Steam Download :

6

CS 1.6 v31.1 non steam (najnowszy)

Nowa lepsza wersja 31.1 non steam DZ (nie wiem dlaczego dali wczesniejszy numerek, ale ma aktualnione biblioteki). Radze przykleic i usunac temat z v32, bo ktos moze sie pomylic (lepiej zeby sciagnal najnowsza wersje niz wczesniejsza :)) Kod: ...

Odpowiedzi do CS 1.6 v31.1 non steam (najnowszy) :

7

problem z csem 1.6 non steam patch 19

Jak pobieram serwery nie pobiera mi się polskie serwery tylko angielskie,niemieckie itd. co trzeba zrobić żeby pobierało tylko ...

Odpowiedzi do problem z csem 1.6 non steam patch 19 :

9

Instalacja Counter Strike 1.6 Non Steam

Na sam początek małem, ale ważne info. Korzystanie z CS non steam jest oczywiście nielegalne, niemoralne, niehumanitarne.. i wogóle bee... nie namiawiam do tego :D Valve walczy z CS NS, tak więc proces instalacji non steam może się zminiać... ...

Odpowiedzi do Instalacja Counter Strike 1.6 Non Steam :

Trafność: 40%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "non steam patch v31 pl download"

1

boze wpiszw googlach patch cs 1.6 non steam i na bank cos ci wyskoczy ehh...

boze wpiszw googlach patch cs 1.6 non steam i na bank cos ci wyskoczy ehh... jacy wy jestescie nie ...

2

Ja zainstalowałem patch v.17. Nowszego do non steam nie znalazłem.

Ja zainstalowałem patch v.17. Nowszego do non steam nie znalazłem. ...

3

Cytat: Napisał sebapl PS sa do tego Serwer Non steam jeyeli tak to jaki patch

Cytat: Napisał sebapl PS sa do tego Serwer non steam jeyeli tak to jaki patch pobrac? Pozdrawiam:) 1-16 oraz 17. Cytat: Napisał sebapl Siemka.Czy do CS:Souorce potrzebny jest jakis CD-key bo wlasnie go pobieram z neta i nie wiem czy mi sie ...

4

Mam taki sam problem.... mam cs non steam i mam patch 21 zakladam serwer...

Mam taki sam problem.... mam cs non steam i mam patch 21 zakladam serwer... zainstalowalem sXei dla serwera i dziala prawidlowo... jednak kiedy chce wejsc na serwer i wlaczam sXei dla klienta to i tak po wejsciu do gry wyskakuje mi ze serwer jest ...

5

Co do problemu z nonsteamem to patch v23 załatwia sprawe, a co do non steam to

Co do problemu z nonsteamem to patch v23 załatwia sprawe, a co do non steam to kupiłeś go czy ...

6

Gdzieś na forum był patch z grafiką do Non Steam z Source przy ustawieniach

Gdzieś na forum był patch z grafiką do non steam z Source przy ustawieniach High Quality. Ten patch o ile pamiętam on jest w dziale Counter Strike 1.6 non steam -> Instalacja etc. i tam jest przyklejony temat z instalką CSa, patchami i ...

7

witam a jest może jakiś patch do CS:CZ steam żeby zrobić NON STEAM?? tak jak w

witam a jest może jakiś patch do CS:CZ steam żeby zrobić non steam?? tak jak w CS ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "non steam patch v31 pl download"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam