Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: nowe bronie w cs do pobrania

Najbardziej trafne tematy dla "nowe bronie w cs do pobrania"

1

Poland-NoSteam NOWE BRONIE! 24/7 ip: server.nosteam.pl:27017

http://www.nosteam.pl http://poland-nosteam.go.pl Na samym początku proszę o przeczytanie całego tekstu. Nazwa serwera: Poland-NoSteam IP wraz z portem: server.nosteam.pl:27017 //podaje alias gdyz ip zmienia się raz na pare miesiecy Ilość slotów: ...

Odpowiedzi do Poland-NoSteam NOWE BRONIE! 24/7 ip: server.nosteam.pl:27017 :

Trafność: 66.67%

2

Plugin który dodaje nowe bronie

Szukam plugina ktury dodaje nowe bronie np jak rewolwery,bazuki itp.POMUŻCIE!!! ...

Odpowiedzi do Plugin który dodaje nowe bronie :

3

Serwer Poland- Nosteam NAJLEPSZY SERW, NOWE BRONIE, BAZOOKI

http://www.nosteam.pl http://poland-nosteam.go.pl Na samym początku proszę o przeczytanie całego tekstu. Nazwa serwera: Poland-NoSteam IP wraz z portem: server.nosteam.pl:27017 //podaje alias gdyz ip zmienia się raz na pare miesiecy Ilość slotów: ...

Odpowiedzi do Serwer Poland- Nosteam NAJLEPSZY SERW, NOWE BRONIE, BAZOOKI :

4

Nowe Bronie

Wszystko dobrze zainstalowałem plugin do plugins dopisałem linijkę wsadziłem wszytko do models do sound też a dalej nie działa jak zainstalować te ...

Odpowiedzi do Nowe Bronie :

5

Nowe Bronie :)

Siema Chcialbym wam dac link do broni typu : AutoGlock 33 Colt Python 357 Magnum .44 SawedOff- Obrzyn Usas 12 (auto shotgun z magazynkiem 16 nabojow) Miotacz ognia (Flamethrower) Maverick M4M203 Carabine (m4 z granatnikiem m203) M79 Grenade Launcher ...

Odpowiedzi do Nowe Bronie :) :

7

Z kąd nowe bronie???

Z kąt można pobrać nowe modele broni do cs'a. Szukałem w google ale były tylko 3 na jednej tronie w dodatku same ...

Odpowiedzi do Z kąd nowe bronie??? :

9

Nowe bronie

mam pytanie gdzie znajde plugin ktorym moge zastapic stare bronie na nowe ktore beda tylko na ...

Odpowiedzi do Nowe bronie :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "nowe bronie w cs do pobrania"

1

Cytat: Napisał marcin_sms 1. Nowe Bronie - Bazooki, rewolwery itp. itd.

Cytat: Napisał marcin_sms 1. nowe bronie - Bazooki, rewolwery itp. itd. amxmodx.org - tam masz wszystko. Jak się dorobię kompa to arta o tym napiszę. Cytat: Napisał marcin_sms 2. I jeszcze taki plugin że gdy rozbrajasz bombę wybierasz kabel a jak ...

2

Hmmm.. ostatnio były testowane nowe bronie... I server padał a teraz jest oKKKK

Hmmm.. ostatnio były testowane nowe bronie... I server padał a teraz jest oKKKK Serdecznie Zapraszam ...

3

Mam kilka pytanek.. Jakie nowe bronie dodaje? Czy zawiesza serva tak jak power

Mam kilka pytanek.. Jakie nowe bronie dodaje? Czy zawiesza serva tak jak power weapons ...

4

mówić Wam że CS te nowe bronie widzi jako awp... ale nie Wy wiecie lepiej...

mówić Wam że CS te nowe bronie widzi jako awp... ale nie Wy wiecie lepiej... ...

5

Zapraszam ponownie - Nowe szablony do pobrania stworzone przez ekipę

Zapraszam ponownie - nowe szablony do pobrania stworzone przez ekipę clanscripts.pl - Już niedługo ...

6

dzięki chłopaki :D mama obiecała mi na urodziny nowe niklowane wiadro i 10

dzięki chłopaki :D mama obiecała mi na urodziny nowe niklowane wiadro i 10 sztuk palenia... ale znając życie póki pojadę na chatę to wszytko już wypalą z tatą :D pozdro ...

Trafność: 33.33%

7

NOWE FORUM :D www.serverns.yoyo.pl

nowe FORUM :D www.serverns.yoyo.pl ...

Trafność: 33.33%

Tagi powiązane z tematami szukania dla "nowe bronie w cs do pobrania"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam