Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: nowe porty do hlds

Najbardziej trafne tematy dla "nowe porty do hlds"

1

Jak przekierować porty w routerze ? Server HLDS.

Witajcie. Mam pewien problem. A mianowicie chcę założyć server przez Dedicat server ale mam router i koledzy nie widzą tego servera. Próbowałem przez hamachi i jest to samo. Zostaje mi chyba tylko przekierować porty w routerze , i właśnie nie wiem ...

Odpowiedzi do Jak przekierować porty w routerze ? Server HLDS. :

Trafność: 66.67%

3

Nowe wh

Adzia(L)a Poland o godzinie 11:30 na serwerze uzywal wh mam nagrane demka z jego udzialem...jestem pewien bo patrzalem na niego przez 2 mapy...przykro mi ze chlopaki chca byc lepsi od innych w taki ...

Trafność: 33.33%

4

=melina u Fryty= FFA 85.237.160.18:20007 24/7 NOWE IP

Witam! Zapraszam na MOJ serwer Typ serwera: FFA Mapki: fajne lubiane, dla kazdego cos fajnego :D (de_,cs_,awp_,fy_ itd) Sloty: jest 18 Pingi: bardzo dobre MAPCYCLE: de_dust2,de_cbble,de_cpl_mill, de_dust,de_prodigy,de_train,de_westwood, ...

Odpowiedzi do =melina u Fryty= FFA 85.237.160.18:20007 24/7 NOWE IP :

5

HLDS

Siema. Mam taki problem: właczam hlds(to do stawiania serwów) i wyskakuje jakiś błąd:/ Przeintalowywałem cs'a itp i to samo. Prosze o szybką pomoc. Z góry wielkie dzięki. P.S Sory, że piosze to w tym dziale, ale nie widze bardziej ...

Odpowiedzi do HLDS :

6

problem z serverem na HLDS

Witam zakladam serwa na hlds - i w consoli mi pisze tak:SteamStartValidatingUserIDTicket: No Valve Auth servers defined i jeszcze to :Master server communication disabled. prosze o pomoc !!!!! o co ...

Odpowiedzi do problem z serverem na HLDS :

8

Minimalnie - Hlds + Linux

Witam, chcialbym sie dowiedziec jak mozna okroic cs'a zeby stawiajac serwer byl on jak najmniejszy, wiem ze moge z valve wyrzucic mapy, ale co jeszcze, tylko serw cs non steam + hlds, slyszal ktos robil wie? ...

Odpowiedzi do Minimalnie - Hlds + Linux :

9

Poland-NoSteam NOWE BRONIE! 24/7 ip: server.nosteam.pl:27017

http://www.nosteam.pl http://poland-nosteam.go.pl Na samym początku proszę o przeczytanie całego tekstu. Nazwa serwera: Poland-NoSteam IP wraz z portem: server.nosteam.pl:27017 //podaje alias gdyz ip zmienia się raz na pare miesiecy Ilość slotów: ...

Odpowiedzi do Poland-NoSteam NOWE BRONIE! 24/7 ip: server.nosteam.pl:27017 :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "nowe porty do hlds"

1

odpalasz hlds i smigasz nieraz trzeba jeszcze dodac porty w przegladarce i na

odpalasz hlds i smigasz nieraz trzeba jeszcze dodac porty w przegladarce i na windowsie we wlasciwosciach hldsu musisz usunac -nonmasters JAK POMOGLEM DAJ ...

Trafność: 66.67%

2

dzięki chłopaki :D mama obiecała mi na urodziny nowe niklowane wiadro i 10

dzięki chłopaki :D mama obiecała mi na urodziny nowe niklowane wiadro i 10 sztuk palenia... ale znając życie póki pojadę na chatę to wszytko już wypalą z tatą :D pozdro ...

3

NOWE FORUM :D www.serverns.yoyo.pl

nowe FORUM :D www.serverns.yoyo.pl ...

4

odswiezam bo nowe ip! serwer po naprawie

odswiezam bo nowe ip! serwer po naprawie ...

5

dobra dzex ale nie wiem czy mój kolega ma wpisać te dane w konsoli cs czy hlds

dobra dzex ale nie wiem czy mój kolega ma wpisać te dane w konsoli cs czy hlds ...

6

Człowieku masz neo i jak wylanczas i wlanczasz neta jest ci przydzielane nowe

Człowieku masz neo i jak wylanczas i wlanczasz neta jest ci przydzielane nowe ip :evil: :???: proste :arrow: myslisz ze kumpel musi wpisac to samo ip bo nie widzi inaczej servera :oops: go... prawda przewaznie jak wylaczysz neta zmienia ci sie ip :P ...

7

Cytat: Napisał prawie jak Fryta odswiezam bo nowe ip! serwer po naprawie No

Cytat: Napisał prawie jak Fryta odswiezam bo nowe ip! serwer po naprawie No może byś podał to nowe ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "nowe porty do hlds"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam