Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: nowy klan cs szuka graczy

Najbardziej trafne tematy dla "nowy klan cs szuka graczy"

1

Nowy KLAN |Cow| szuka kilku dobrych graczy!

:roll: Założyłem nowy klan! szukam ,,dobrych" graczy (nie cziterów). Zależy mi na czasie bo mój klan gra ligę 18 maja -.- . Gracz prócz bycia dobrym graczem musi być: -cierpliwy -znający sie na Counter Strike -mający doświadczenie -dobry z ...

Odpowiedzi do Nowy KLAN |Cow| szuka kilku dobrych graczy! :

2

Nowy Klan szuka graczy:) !Team Postion! [^T_P^].Zapraszam

Witam!!! Poszukuję graczy z : -Potrafieniem zrobienia serwera ( prywatny np.), -znajomościa map , -wiekiem najniżej do 13+, -cziterom wstęp wzbroniony, -oczywiście oferuje jakiekolwiek ( spary, treningi itp. ) -forum moge zrobić;), -klan jest nowy ...

Odpowiedzi do Nowy Klan szuka graczy:) !Team Postion! [^T_P^].Zapraszam :

3

Nowy klan Pr0HeaD szuka aktywnych graczy

Witam poszukuje dobrych graczy OFERUJE: :arrow: duzo sparringow i treningow :arrow: Strone klanowa :arrow: Forum klanowe :arrow: Humorek OCZEKUJE: :arrow: Staż około 0,8 :arrow: wiek 13+ :arrow: Humorek :arrow: Milych i zdyscyplinowanych graczy ...

Odpowiedzi do Nowy klan Pr0HeaD szuka aktywnych graczy :

5

Nowy klan szuka graczy !!!!

Witaj jestem MAT szukam kilku graczy ( 4 ) mam 6 BD OCZEKIWANIA: staż : 2 lata Wiedza o cs: na poziomie bd GRA : bd Steam : niekoniecznie Składki na serwer nie :p Noob : nie Jesli spełniasz warunki napisz gg 1850485 Gwarantujemy częste sparingi ...

Odpowiedzi do Nowy klan szuka graczy !!!! :

6

Nowy klan <mYd> szuka graczy!!!

Wymagamy: :arrow: Wiek: min. 13lat :arrow: Staż: 1 rok :arrow: Skill: low++/med- (sprawdzimy KAŻDEGO) :arrow: Mikrofon, TS :arrow: W najblizszej przyszlosci składek na serwer Oferujemy: :arrow: Stronę: www.myd.yoyo.pl :arrow: Gdy uzbieramy kase - ...

Trafność: 100%

7

Nowy Klan RedDevils szuka graczy

Wymagamy: -Wiek 16+ -Ogarnięcie -Częstej obecności -Mile widziany steam -Składka na serwer -Kultura ON -staż 6 miesięcy -Gry fairplay -Płacz OFF Oferujemy: -serwer (Narazie 10 slotów, 82.177.192.35:27183 ) -sparingi -stronkę ( ...

Odpowiedzi do Nowy Klan RedDevils szuka graczy :

8

Nowy klan Shot-Boy szuka graczy

Oferta nie ważna. klan rozwiązany ...

9

Nowy klan Pendulum szuka graczy

Nowo powstały klan Pendulum NS szuka graczy do swojego klanu! Jak narazie strona w budowie ale tu podaje jej adres: http://www.forum.wiaderko.com/klan-c...lumclan.tnb.pl Jesli chcesz dołączyć do klanu pisz na gg 597336 mam bardzo duże doświadczenie ...

10

Nowy profesjonalny klan szuka pro graczy

Witam.Nowo powstały grasz z zasadami szuka profesjonalnych graczy z poważnym podejściem do gry! Oto strona klanu: Best Player Gaming. Domena i serwer www opłacone na rok. Szablon wykonany na zamówienie, nie jest to jakiś za friko. szukam graczy o: ...

Odpowiedzi do Nowy profesjonalny klan szuka pro graczy :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "nowy klan cs szuka graczy"

1

Cytat: Napisał |H^C| JohnY Ten klan szuka graczy a nie dzieci NEo Cytat:

Cytat: Napisał |H^C| JohnY Ten klan szuka graczy a nie dzieci NEo Cytat: Napisał |H^C| JohnY 2.Podporadzkowanie sie Cl-owi i Taktyce Cytat: Napisał |H^C| JohnY kture mi mowia Cytat: Napisał |H^C| JohnY szukamy graczy ktozy szukaja no comment ...

Trafność: 75%

2

Zapraszam raz jeszcze!!! Rekrutacja wciąż trwa w dziale klan szuka graczy

Zapraszam raz jeszcze!!! Rekrutacja wciąż trwa w dziale klan szuka graczy więcej info na ten temat Serwer bardzo szybko się zapełnia graczami więc nie pozwól żeby zabrakło u nas i ...

3

Dział - `Klan Counter Strike Non Steam szuka graczy` więc co tu robią

Dział - `klan Counter Strike Non Steam szuka graczy` więc co tu robią ogłoszenia STEAM ? ...

4

Koles temat "Klan Counter Strike Non Steam szuka graczy" a ty mi tu

Koles temat "klan Counter Strike Non Steam szuka graczy" a ty mi tu wyjezdasz ze Steam'em ...

5

nov1ce, Klan Counter Strike Non Steam szuka graczy jasne..?

nov1ce, klan Counter Strike Non Steam szuka graczy jasne..? ...

6

Sorry ale tu jest kategoria Kod: Klan Counter Strike Non Steam szuka graczy

Sorry ale tu jest kategoria Kod: klan Counter Strike Non Steam szuka graczy Cytat: Napisał pro? steam ON ...

7

hmmm tam nie ma tematu "klan steam szuka graczy" tylko jest dział

hmmm tam nie ma tematu "klan steam szuka graczy" tylko jest dział "pochwal sie swoim klanem" wiec debilu nie ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "nowy klan cs szuka graczy"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam