Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: o czy można rozmawiać ze swoim chłopakiem?

Najbardziej trafne tematy dla "o czy można rozmawiać ze swoim chłopakiem?"

1

WH/ESP Prosze o ocene? FART czy SKILL ?? nick -YIF

Byłem na Spekcie bo grac narazie nie moge reka w gipsie. Ale nie podobał mi się koles gral pod nickiem YIF . Ja wiem ze on ma Wh nagram nawet 10000 demek jego gry i wam udowodnie bo to widac. On używa wspomagaczy ale trudno go wykryc ale cierpliwość ...

Odpowiedzi do WH/ESP Prosze o ocene? FART czy SKILL ?? nick -YIF :

2

Wkrylem czita :) u =Sqn=THC czy jakos tak

Siema zwracam sie do ktoregos admina, nagralem demko z tym thc i mam jego id steama, na demku ewidentnie widac ze czitowal, a najlepsze jest to ze zanim zaczal to spytal czy admin na serwie jest :D bo myslal chyba ze admini tylko demka nagrywaja a ...

Odpowiedzi do Wkrylem czita :) u =Sqn=THC czy jakos tak :

3

Czy mając Cs 1.6 oryginalny mogę grać na 1.6 non steam?

czy mając Cs 1.6 oryginalny mogę grać na 1.6 non steam? ...

Odpowiedzi do Czy mając Cs 1.6 oryginalny mogę grać na 1.6 non steam? :

4

Dostalem bana za free czy to jest sprawiedliwe ?

Siemano...... moj nick to levY! zapewne mnie znacie .... gram w cs-a 1.6 od sylwestra 2006 wczesniej jekaies 4 lata gralem w 1.5 gdzie dostawalem bany za czity chodz ich nie posiadam...gram na hashjamie wystarczajaco eby kazdy admin wiedzial ze ja ...

Odpowiedzi do Dostalem bana za free czy to jest sprawiedliwe ? :

Trafność: 20%

5

X czy Y (zabawa)

Reguły są proste. Oto przykład : - Jedna osoba pisze Kawa czy Herbata ? - Druga musi wybrac jedno z powyzszych slow i ktorko uzasadnic swoj wybor np: wybral herbata : Bo nie niszczy szkilwa - Ta sama osoba, ktora odpowada daje kolejne propozycje :) ...

Odpowiedzi do X czy Y (zabawa) :

6

Masz czy nie masz (zabawa)

Zabawa polega na tym ze jedna osoba pyta "czy masz" a druga odpowiada i zadaje pytanie nastepnej np: osoba1: masz psa? osoba2:tak itd, itp. Ja zaczynam : Masz steam ...

Odpowiedzi do Masz czy nie masz (zabawa) :

7

czy wszystko działa ok ?

No własnie ostatnio mam bardzo mało czasu żeby cokolwiek robić na wiaderkowej stronie.... ahh ta gratka ;) ale coś mi się wydaje, że przez ostatnie dni (od wrzucania statusu strony - ile online itp.) nie za dobrze działą panel logowania.. a może już ...

Odpowiedzi do czy wszystko działa ok ? :

9

Router czy ip Problem

Mam problem z serverem CS. Zrobilem jak przeczytalem na stronach forum ,czyli Zalogowalem sie na no-ip.com zalozylem konto sciagnolem program dla windowsa zmienilem porty jak na tej stroncezmiana portow nedger i nadal jest problem z polonczeniem sie ...

Odpowiedzi do Router czy ip Problem :

10

Czy ktoś instalował CS v.31 ??

Pobrałem CS v.31 (chciałem zrobić update z wersji 23) ale po instalacji taki szajs się wgrał, że nie strona startowa w IE zmieniła się na stronę domową jakiegoś serwera CS i nie szło jej zmienić (nie obyło się bez przywracania systemu). czy to jest ...

Odpowiedzi do Czy ktoś instalował CS v.31 ?? :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "o czy można rozmawiać ze swoim chłopakiem?"

1

Witam! mam problem ze swoim serwerem...gdy ktos sie z nim łączy jest juz na

Witam! mam problem ze swoim serwerem...gdy ktos sie z nim łączy jest juz na specu i pozniej cos go wywala, a w konsoli pisze mi "Reason: Client sent 'drop' " Nie wiem co sie dzieje :/ wczesniej mi dzialalo i ludzie normalnie wchodzili a ...

Trafność: 40%

2

pisz do mnie na gadu gadu 364187 mam to na swoim serwerze ale nie wiem czy oto

pisz do mnie na gadu gadu 364187 mam to na swoim serwerze ale nie wiem czy oto ci ...

3

ale ty masz serwer na jakimś hoście ? czy na swoim kompie ? Amx jakis jest itp

ale ty masz serwer na jakimś hoście ? czy na swoim kompie ? Amx jakis jest itp ? Kontakt z adminem ...

4

MaXXX, Warn Za spam + Reklamowanie Serwera Nie w swoim Temacie ! ?? Czy już

MaXXX, Warn Za spam + Reklamowanie Serwera Nie w swoim Temacie ! ?? czy już bedziesz pamietał ...

5

ja jestem za .. Ale jak swoim klanem czy userzy z wiaderka kórzy mają np więcej

ja jestem za .. Ale jak swoim klanem czy userzy z wiaderka kórzy mają np więcej niż 20 postów co ? bo tak to każdy się zarejestruje i już będzie się zapisywał.To userzy czy też klany .dla mnie obojętnie by se pograć dla ...

6

a serwer amxx masz na swoim kompie czy na kupowanym hoscie ?

a serwer amxx masz na swoim kompie czy na kupowanym hoscie ? ...

7

grasz na swoim cfg czy sciagles od kogos? napewno sama sie nie zmienia musisz

grasz na swoim cfg czy sciagles od kogos? napewno sama sie nie zmienia musisz miec gdzies bind , poszukaj w ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "o czy można rozmawiać ze swoim chłopakiem?"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam