Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: o lol

Najbardziej trafne tematy dla "o lol"

1

nick lol na wh

O godzinie 17:30 na serwerze nie jaki lol gral na wh otrzymal bana permanentnego...mam nagrane demko z jego udzialem...pozdro...panowie nauczcie sie grac bez ...

Trafność: 100%

2

LOL

nick: lol Ban Perm Powod: WH Zbanowal: Bulinek Demko: lol.dem Godz: 21:30 Pozdrowienia ...

Odpowiedzi do LOL :

3

Cs działa za szybko <lol>

Kupiłem sobie nowego kompa: geForce 8600gts+ 256mb DDR3 plyta głowna:MSI K9N Neo V3 Ram:1GB DDR2 i teraz jak gram w cs na jakims serwie to jest tak ze biegne szybko (szybciej niz normalnie) mam laga i mnie cofa i tak w kólko. a gdy na localu zaloze ...

Odpowiedzi do Cs działa za szybko <lol> :

4

Problem VIP <lol>

...

6

Tarcze spar ?? lol w/o ??

dzis grałem spara. byly chyba 3-4 rundy do konca ja patrze a tu kolesie z druzyny przeciwnej biegaja z tarczami ... bez zastanowienia napisalem w/o tarcz sie nie uzywa na sparach. dobrze postąpiłem ?? czy za to sa jakies ujemne rundy czy jak ... ...

Odpowiedzi do Tarcze spar ?? lol w/o ?? :

7

O lOl :D

Witam... Mam maly problem....A ten problem to taki... Gdzies patrzylem na forach i zobaczylem taki bind [[ bind "MWHEELUP" "+jump"]]..Bo szukalem takich porad o bh...I myslalem ze cos to da :] .. I tak wpisalem ta komende i jak ...

Odpowiedzi do O lOl :D :

8

You have been banned from this server <lol>

Moj problem polega na tym ze prawie co drugi dzien kiedy probuje wejsc na serwer mojego klanu podczas ladowania wyskakuje komunikat You have been banned from this server Serwer ns a taki komunikat pokazuje sie kazdej osobie probujacej wejsc ze ...

Odpowiedzi do You have been banned from this server <lol> :

9

lol

91.199.22.43:27327 91.199.22.67:27633 91.199.22.43:27321 91.199.22.67:27627 ...

10

Serwer Turbo LoL!! :D

Serwer Klanu Turbo lol 5 Zapraszamy !! Ip----> 91.204.162.255:27069 Hasło----> tl5 Ilość slotów----> 14 Tryb----> Steam oczywiście :D FFA Czas Mapki----> 25 minut Friendly fire ----> ON A do tego jeszcze : ----> Nie ma zadnego ...

Odpowiedzi do Serwer Turbo LoL!! :D :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "o lol"

1

Te a mosh_boty? Wiele razy czytałem ich instrukcję i nadal się gubię :lol:

Te a mosh_boty? Wiele razy czytałem ich instrukcję i nadal się gubię :lol: ...

2

No ja też był bym bardzoooo chętny mam powyżej 8 lat :lol: chyba :P jeśli

No ja też był bym bardzoooo chętny mam powyżej 8 lat :lol: chyba :P jeśli dobrze pamiętam to chyba 13 a w lutym 14 :D No myśleć też umie :lol: chyba :P moje GG ...

3

o lol... faktycznie gralem wtedy :) ale koles chyba nic nie ogarnial bo jakos

o lol... faktycznie gralem wtedy :) ale koles chyba nic nie ogarnial bo jakos nie wyroznial sie z tlumu ...

4

LOL :D Po prostu serwer jest offline lub któryś z serwerów w liście nie

lol :D Po prostu serwer jest offline lub któryś z serwerów w liście nie jest ...

5

o lol iron ile banów dałeś

o lol iron ile banów dałeś ...

6

hmmmmm z deczka to tak dziwnie wyglądało ale tesz mam taki zjawy lol

hmmmmm z deczka to tak dziwnie wyglądało ale tesz mam taki zjawy lol ...

7

lol ostatnia akca pokazu wszyko ja mu dam BAN bo wiem ze ma WH mosh

lol ostatnia akca pokazu wszyko ja mu dam BAN bo wiem ze ma WH mosh zgadzasz ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "o lol"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam