Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: odbanowanie steam

Najbardziej trafne tematy dla "odbanowanie steam"

1

Odbanowanie STEAM na serwerze NONSTEAM

Czasami się zdarza iż gracze steamowi mają z niewiadomego powodu bana. Najprostszy sposobem jest ściągnięcie pluginu z załącznika, wrzucenie go do plugins oraz dopisanie do plugins.ini Kod: unban_steam_904.amxx To tyle... ...

Trafność: 100%

2

Instalacja Counter Strike 1.6 Non Steam

Na sam początek małem, ale ważne info. Korzystanie z CS Non steam jest oczywiście nielegalne, niemoralne, niehumanitarne.. i wogóle bee... nie namiawiam do tego :D Valve walczy z CS NS, tak więc proces instalacji non steam może się zminiać... ...

Odpowiedzi do Instalacja Counter Strike 1.6 Non Steam :

Trafność: 50%

4

Stawianie Servera non-steam CS 1.6!!! Gotowy poradnik.

Artykół znajduje się na moim forum: http://www.marychasqad.forka.eu. Zapraszam do miłej lektury!!! PS. Dokładniej opisać się już nie dało :P. Aha i jeszcze oceniac mój poradnik na ...

Odpowiedzi do Stawianie Servera non-steam CS 1.6!!! Gotowy poradnik. :

5

(Polska) -=Public|Non Steam|Server|=- 62.179.42.236:27015

jest to serv bardziej for fun ale tez gramy na powaznie :d serv ma 3 adminow w kazdym tygodniu staram sie oddac nowe mapki. na serverze ejst odgroma pluginow :D:D wbijajcie to sie przekonacie :D zapraszam i czekam na opinie sloty-10 pingi- do male, ...

Odpowiedzi do (Polska) -=Public|Non Steam|Server|=- 62.179.42.236:27015 :

6

Czit na STEAM

nick:Mannix steam ID: steam_0:0:13717019 godz: 08:20 23.01 Ban Permamenty Banujacy: Bulinek Demko: manixx.dem Pozdro Bulinek P.s. zablokujcie mu ...

7

Czy mając Cs 1.6 oryginalny mogę grać na 1.6 non steam?

Czy mając Cs 1.6 oryginalny mogę grać na 1.6 non steam? ...

Odpowiedzi do Czy mając Cs 1.6 oryginalny mogę grać na 1.6 non steam? :

8

Server CS 1.6 Non Steam

Ip. 195.114.0.28:27045 Server jest postawiony na haslo w GAME PAD wiec jest zabronione publikowanie hasla :) Ale natomiast w opisie admina jest haslo :))) O to jego nr. GG - 7055971 Zapraszam WSZYSTKICH !! Server jest nowy ...

10

Steam i reklamy :(

Witam mam takie pytanie wczoraj sciagla mi sie poprawka do cs-a :) i okazalo sie ze to jakies durne reklamy steama kture wyswietlaja mi sie podczas grania na wszystkich mapach :( nie wyglada to najlepiej :( gdy na scianie widnieje duza reklama Half ...

Odpowiedzi do Steam i reklamy :( :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "odbanowanie steam"

1

odbanowanie steam - Szukaj w Google

odbanowanie steam - Szukaj w Google ...

2

odbanowanie steam na serwerze Nonsteam - Szukaj w Google

odbanowanie steam na serwerze Nonsteam - Szukaj w Google ...

3

Po prostu... zbanowało STEAM'a i tyle. odbanowanie steam - Szukaj w Google

Po prostu... zbanowało steam'a i tyle. odbanowanie steam - Szukaj w Google ...

4

odbanowanie steam - Szukaj w Google

odbanowanie steam - Szukaj w Google ...

5

kupuje steam atrakcyjna cena

kupuje steam atrakcyjna cena ...

6

Wiesz co?! zamiast teraz probowac od HA z przeprosinami o odbanowanie i

Wiesz co?! zamiast teraz probowac od HA z przeprosinami o odbanowanie i odbywana kara zalowac ze grales na wh to ty sie wyklocasz!!! sluchaj gram 4 lata i mialem admina na nie jednym serwerze wiec wiem i jestem wstanie wykryc cheata!! nie kloc sie ...

7

u mnie steam tez się nie łączy wiec problem jest pewnie po stronie valve...

u mnie steam tez się nie łączy wiec problem jest pewnie po stronie valve... zreszeta kiedy z nimi nie było problemów :/ pewnie za jakiś czas bedzie ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "odbanowanie steam"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam