Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: odświeżanie w karcie graficznej ile ustawic

Najbardziej trafne tematy dla "odświeżanie w karcie graficznej ile ustawic"

1

Mało fps no bdb karcie graficznej

Posiadam karte graficzna geforce 8600 GT(jedna z lepszych) i na cs 1.6 mam tylko 60 fps a jak wylacze syn. pionowa to mi wzrasta do 300 nawet wie ktos jak na wlaczonej syn. pionowej podkrecic do 100 fp? z gory thx ...

Odpowiedzi do Mało fps no bdb karcie graficznej :

2

Kolejny warn z niby "odświeżanie tematu

Witam. Dostałem warna od http://www.forum.wiaderko.com/warnin...did&modid=6223 szukam bana za niby odświeżanie tego tematu: http://www.forum.wiaderko.com/topics...020.htm#129482 Lecz temat uważam za aktualny ponieważ ten anty cheat nadal jest w ...

Odpowiedzi do Kolejny warn z niby "odświeżanie tematu :

3

Zacinająca się mysz na karcie graficznej ATI

Zacinająca się mysz na karcie graficznej ATI - masz kartę graficzną ATI oraz zacina Ci się mysz? Postępuj wg instrukcji poniżej: Kliknij w Menu Start i wybierz Uruchom Wpisz services.msc oraz nacisnij enter Znajdź ATi Hotkey Poller, kliknij na to ...

Trafność: 40%

4

Odświeżanie pionowe (off) na windows vista (GeForce 8600M GS).

Witam, Mam problem z wyłączeniem odświeżania pionowego w systemie windows vista. Dodam iż posiadam karte graficzana GeForce 8600M GS. W panelu sterowania (kartą graficzną) nie mogę znaleźć nic o wylączaniu odswiezania lub synchronizacji pionowej. Od ...

8

Ile powinen wynosić loss itp ?

Mam pytanko mianowice jaka powinna być prawidłowa wartość loss , in i out ? Oto screen z mojej gry Loss w czasie gry skacze mi nawet do 13 i od czego zależy loss ...

Odpowiedzi do Ile powinen wynosić loss itp ? :

9

Ile uniesie?

Witam, chciałbym zapytać ile slotów na serwerze HLDS uniesie mój komputer Oto parametry: Procesor: Intel Core 2 Duo 2,40Ghz (dwa takie rdzenie) Pamięć RAM: 2GB łączę: 1MB/S (nie Neostrada) Pzdr Gra oczywiście CS NS, ile uniesie z AMX a ile ...

Odpowiedzi do Ile uniesie? :

Trafność: 20%

10

Ile ludzi pujdzie ?

RAM 384 DDR 1 Procek Amd Sempron 2500+ 1,75 Ghz Net 1,28Mb/s ile ludzi pujdzie z AMX i bez ...

Odpowiedzi do Ile ludzi pujdzie ? :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "odświeżanie w karcie graficznej ile ustawic"

1

a moze ktos wie tak w przyblizeniu ile musze czekac? ;/ ja chce graaac :P

a moze ktos wie tak w przyblizeniu ile musze czekac? ;/ ja chce graaac :P ...

2

Nom,dlatego się pytam gościa czy wie co pisze i ile ma lat?

Nom,dlatego się pytam gościa czy wie co pisze i ile ma lat? ...

3

Po cholerę kontynuujecie odświeżanie tematu bodajże z kwietnia? Jesteście

Po cholerę kontynuujecie odświeżanie tematu bodajże z kwietnia? Jesteście ograniczeni? Moderator powinien to jak najszybciej ...

4

gra wymaga 128mb w karcie graficznej

gra wymaga 128mb w karcie graficznej ...

5

800x600 przy Twojej karcie graficznej będzie najlepszym rozwiązaniem.

800x600 przy Twojej karcie graficznej będzie najlepszym rozwiązaniem. ...

6

Cytat: Napisał KuTys Jesli ktos wie jak ustawic przedładanie broni bez

Cytat: Napisał KuTys Jesli ktos wie jak ustawic przedładanie broni bez odbezpieczania lolz o co Ci chodzi ...

7

spróbuj wejść wyłączyć synchronizacje pionową w Twojej karcie graficznej... a

spróbuj wejść wyłączyć synchronizacje pionową w Twojej karcie graficznej... a jak, szukaj w poradnikach ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "odświeżanie w karcie graficznej ile ustawic"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam