Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: omg cs co znaczy

Najbardziej trafne tematy dla "omg cs co znaczy"

1

OMG!! chyba stare ?P

Elo.Kumpel mi wyslal filmik . Nie wiem czy to nowe czy stare ale warto zobaczyc. Nie jestem w 100% pewnien ... ...

Odpowiedzi do OMG!! chyba stare ?P :

Trafność: 50%

2

OMG!!!

O bożee! Przed chwilą przeglądałem allegro.pl i tak z nudów wpisalem Counter Strike 1.6. I WYSZUKAŁO MI TOO!!! Widzieliście coś takiego?? http://www.allegro.pl/item262079515_...ke_cs_1_6.html Zal.pl ...

Odpowiedzi do OMG!!! :

3
4

omg admini ogarnijcie membera

nie no admini zrubcie cos z tym bo sobie niezycze:D zeby mnie wyzywali^^ Klik --------A tu maci4e ...

Odpowiedzi do omg admini ogarnijcie membera :

5

co to znaczy?

witam, pewnie zawracam głowe ale musze to wiedziec! co to znaczy i jak sie tego pozbyc? couldn't exec listip.cfg couldn't exec banned.cfg w konsoli jak stawiam seerva to mi sie wyswietla, wczesniej tego nie bylo. ...

Odpowiedzi do co to znaczy? :

6

CO SIE DZIEJE ? OMG ^^

Witam. mam chello 512 pingi do wczoraj miałem po 30- w porywach 40.Dzisiaj nagle wchodze na serwer i mam ping 162 .i tak się utrzymuje antyvir ,firewall wyłaczone..POMOCY !! To bardzo wazne nie wiem czego to jest wina ,gg off wyłączałem. Jest to ...

Odpowiedzi do CO SIE DZIEJE ? OMG ^^ :

7

Oh^My^GooD|omg

193.42.218.21:27027 HASŁO : omg 12 slotów Bardzo przyjemna gra (masa zaje*istych pluginów !) WBIJAĆ ...

8

Co to znaczy?

Siema chciałem wejśc na nasz serwer klanowy ze steama i pisze to: "You have no entry to the server" Na Non Steamie takiego czegoś nie a a na Stimie jest ;-( ...

Odpowiedzi do Co to znaczy? :

9

OMG ...POMOCY !! blagam POMOC

Od kied mam steama ... mam straszne lagi ... nie moge ruszac celownikiem ... i gdy znajduje sie w tumie racz straszne tnie sie celownik i wogole lagi ... pomocy ... !! pisac tutaj badz na gg : 5580451 ... ! DZIEKI z gory i Blagam o ...

Odpowiedzi do OMG ...POMOCY !! blagam POMOC :

10

co to znaczy i jak to znalezc??;/(error VHE)

BuildFacelights: 10%...20%...30%...40%...50%...60%...Error: for Face 472 (texture tsvent) at (-3563.000 3380.000 -584.000) (-3564.000 3380.000 -584.000) (-3564.000 3342.000 -584.000) (-3563.000 3342.000 -584.000) Error: Bad surface extents (8003 x ...

Odpowiedzi do co to znaczy i jak to znalezc??;/(error VHE) :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "omg cs co znaczy"

1

OMG, papkin, ty nigdy nie dasz za wygraną... Skoro działa, to znaczy że to

omg, papkin, ty nigdy nie dasz za wygraną... Skoro działa, to znaczy że to dobry link i już, wbij sobie to do ...

Trafność: 100%

2

OMG skoro jest odklejone znaczy ze nieaktualne chyba ?

omg skoro jest odklejone znaczy ze nieaktualne chyba ? ...

Trafność: 100%

3

no bo ja mam klase C nie wiem co to znaczy hmmm pomozesz

no bo ja mam klase C nie wiem co to znaczy hmmm pomozesz ...

4

Cytat: Napisał sleepsss no bo ja mam klase C nie wiem co to znaczy hmmm

Cytat: Napisał sleepsss no bo ja mam klase C nie wiem co to znaczy hmmm pomozesz wczesniej piszesz ze jak masz C to nie mozesz miec admina.. to wreszcie wiesz o co chodzi czy nie ?? (pytanie retoryczne) sa 3 typy serwerow (mi znane): 1. steam ...

5

to znaczy ze poprostu nie ma miejsca na serwie, musisz czekac moze az beda

to znaczy ze poprostu nie ma miejsca na serwie, musisz czekac moze az beda wolne 3 sloty ja tma nie ma mz tym problemu ...

6

to ze ty masz to nie znaczy ze wszyscy maja

to ze ty masz to nie znaczy ze wszyscy maja ...

7

podobno tylko za wspomagacze sa premy nie? OMG. a powiedz mi kto zaczol?/ na

podobno tylko za wspomagacze sa premy nie? omg. a powiedz mi kto zaczol?/ na INFeRNO padlem 7x od swojego dobrze wiesz Frytka tylko kryjesz ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "omg cs co znaczy"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam