1
nick: jisu STEAM_0:1:9368756 Prosze was o opinie na jego temat bo naprawde nie wieidzalem co mam z nim zrobic... ;/ Demko: jisu.dem Powod: Prawdopodobne WH ale nie dostal perma bo jak napisalem powyzej nie bylem pewien, walil caly czas po scianach, ...
Trafność: 66.67%
2
Cytat: Napisał Pacanovsky Jakie macie opinie na temat tej firmy? Mała cena = duży ping ...
3
misiekplxxx, wyraziłem swoją opinię: a twój post jest na temat ? Dziecko ( bez obrazy ) Znajdz sobie inne forum PS Sry za ...
4
Bardzo bym prosil o opinie na temat serwera dziekuje ...
5
temat nie jest zamkniety bo nie bluznilme tylko pisalem 2-3 litery ze slowa. powstrzymalem sie bo wiem ze za bluzgi sa bany. Na voice jak ktos fluga to jakos bana nie dostaje. zreszta trohce sie mozna wsciec jak goscie blokuja u nie zabili przez to ...
Trafność: 33.33%
6
Twoj temat jest zalosny jak ty!! jak widze jak wybijasz gosci przez sciany to mam prawo miec jakies podejzenia...nie wiesz kiedy godzina i czas a demko sie znajdzie na forum!! z przyjemnoscia perma ci wpakuje!! ...
7
Ja czekam jesze na opinie adminów i innych ale dobrze mowicie ma WH mosh jak ...