Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: opinie na temat linuxa

Najbardziej trafne tematy dla "opinie na temat linuxa"

1

JAK NAPISAĆ SWOJĄ OPINIE O ADMINIE

temat napisać wg formaty: [skarga] nick admina lub [pochwala] nick admina w treści napisać: - co nam sie konkretnie nie podoba lub tez podoba - jak jest to jakaś konkretna sytuacja, która miała miejsce na serwerze to opisać ja i dać datę i ...

Trafność: 33.33%

2

A Moze jakis temat o opisie cs nosteama?

Sadze iz powinien byc jakis opis dla poczatkujacych gracz counter-strike 1.6. Prosze o posty kto jest za a jesi nie to o uspawiediwienie. Trzeba nauczyc grac inne pokolenie i napisac pare taktyk,sztuczek,opis broni ,postac ...

Odpowiedzi do A Moze jakis temat o opisie cs nosteama? :

3

Ważny temat o serwerze wiadreko nonsteam

Ej nie dawajcie wiaderka na Steama! zrobiliście zajefajny serwer, j=sa na nim sami fajni zawidnicy! kiedy dacie go na steama to wiekszosc graczy przestanie grac, np. ja:) co to wam da? bedzie mniej cziterów?? przecież nie ma ich tak duzo zeby ...

Odpowiedzi do Ważny temat o serwerze wiadreko nonsteam :

5

Przestroga na temat klanu War Hawks

Klan War Hawks www.war-hawks.yoyo.pl Klan czituje i oszukuje w trakcie gry. To jest tylko przestroga. Zapraszam zresztą do działu: ...

Odpowiedzi do Przestroga na temat klanu War Hawks :

6

mój temat z pytaniami

witam, to będzie mój temat z pytaniami dotyczączy pluginów. Na wstępie: jak wrzucić plugin: admin mark, chodzi mi o te hełmy i berety. Jak to wrzucić , w jaki folder? Ten plik admin_head.mdll ?? i co pisać w configu czy gdzie tam, aby działało? ...

Odpowiedzi do mój temat z pytaniami :

7

Kilka pytań na temat serwera na Gamepad

mam od kilku minut serwer i chciałbym się zapytac w jakim folderze mam pozmieniać że jak wchodze na serwer i gdy wciskam ok to jest takie okienko i tam są na innych serwerach banery lub napisy gg adminów itp jak ja mam to edytować ...

Odpowiedzi do Kilka pytań na temat serwera na Gamepad :

8

Nowy temat bo potrzebuję szybkiej odpowiedzi

Tak więc ściągnąłem counter strike 1.6 Digital zone v 31 nie mam do niego CD Key-a A i dziś dodatkowo przy włączaniu counteraz wyskoczyło mi że jeśli włącze countera to sxe się wyłączy proszę o pomoc!! :cry: I od razu mówię że CD Key -em nie mogą ...

Odpowiedzi do Nowy temat bo potrzebuję szybkiej odpowiedzi :

9

Nie da się dodać admina(nowy temat dokładniejszy opis)

Witam. Mam serwer wykupiony w firmie Shooters. Gdy dodaje admina w users ini (wpisując to na 100000% dobrze -sprawdzałem wszędzie) nie mam uprawnień admina. Podmieniałem pliki libist jak to mówili mądrzy tego forum - nic. Jakoś dziwnie mi się ...

Odpowiedzi do Nie da się dodać admina(nowy temat dokładniejszy opis) :

10

skoro było to pomoż a nie kasujesz temat

seba skoro był taki temat to kurwa napisz odrazu a nie kasujesz . juz wiem na czym se nabijasz posty , kasując temat napiszesz poprostu "buyło" i wielki mi post a co do mojego problemu do tej pory mi nikt nie wyjaśnił o co chodzi zaglądam ...

Odpowiedzi do skoro było to pomoż a nie kasujesz temat :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "opinie na temat linuxa"

1

nick: jisu STEAM_0:1:9368756 Prosze was o opinie na jego temat bo naprawde nie

nick: jisu STEAM_0:1:9368756 Prosze was o opinie na jego temat bo naprawde nie wieidzalem co mam z nim zrobic... ;/ Demko: jisu.dem Powod: Prawdopodobne WH ale nie dostal perma bo jak napisalem powyzej nie bylem pewien, walil caly czas po scianach, ...

Trafność: 66.67%

2

Cytat: Napisał Pacanovsky Jakie macie opinie na temat tej firmy? Mała cena =

Cytat: Napisał Pacanovsky Jakie macie opinie na temat tej firmy? Mała cena = duży ping ...

3

misiekplxxx, wyraziłem swoją opinię: a twój post jest na temat ? Dziecko ( bez

misiekplxxx, wyraziłem swoją opinię: a twój post jest na temat ? Dziecko ( bez obrazy ) Znajdz sobie inne forum PS Sry za ...

4

Bardzo bym prosil o opinie na temat serwera dziekuje

Bardzo bym prosil o opinie na temat serwera dziekuje ...

5

temat nie jest zamkniety bo nie bluznilme tylko pisalem 2-3 litery ze slowa.

temat nie jest zamkniety bo nie bluznilme tylko pisalem 2-3 litery ze slowa. powstrzymalem sie bo wiem ze za bluzgi sa bany. Na voice jak ktos fluga to jakos bana nie dostaje. zreszta trohce sie mozna wsciec jak goscie blokuja u nie zabili przez to ...

6

Twoj temat jest zalosny jak ty!! jak widze jak wybijasz gosci przez sciany to

Twoj temat jest zalosny jak ty!! jak widze jak wybijasz gosci przez sciany to mam prawo miec jakies podejzenia...nie wiesz kiedy godzina i czas a demko sie znajdzie na forum!! z przyjemnoscia perma ci wpakuje!! ...

7

Ja czekam jesze na opinie adminów i innych ale dobrze mowicie ma WH mosh

Ja czekam jesze na opinie adminów i innych ale dobrze mowicie ma WH mosh jak ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "opinie na temat linuxa"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam