Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: pack amxx

Najbardziej trafne tematy dla "pack amxx"

1

[AMXX]Server PAck by L!TW!Nek full plugin

zawarte jest wnim pelno pluginów oraz dla maniakow dziwękow w cs-ie dalem pluginu np jak rounsound z wlasnymi muzyczkami.. reszta zobaczcie poniczej co jest w nim zawarte..: :) niestety miektorychdo niektorych pluginow nie znalazel polskieo ...

Odpowiedzi do [AMXX]Server PAck by L!TW!Nek full plugin :

Trafność: 100%

2

AMXX Pack v2.0 [ problem ]

Zainstalowałem na swój serwer amxx pack v2.0 i zribiłem w users.ini siebie jako admina ale jak wpisuje w konsoli setinfo .... to i tak nie mam admina :/ a wcześniej przed wrzuceniem packa działało wszystko ..Pomocy albo najlepiej dajcie mi jakiegoś ...

Odpowiedzi do AMXX Pack v2.0 [ problem ] :

3

Server Pack by $zataN ||AMXX v1.8.0||

Witam! Chciałem wam przedstawić mój server pack :mrgreen: Posiada on wiele ciekawych pluginów . Polecam go dla osób , którzy chcą mieć serwer fuN Oto lista pluginów i opis jakie umieściłem w moim AMXie: admin_check - po wpisaniu "/admin" ...

Odpowiedzi do Server Pack by $zataN ||AMXX v1.8.0|| :

4

[AMXX] Big Plugins Pack by Nemore 280 pluginów!!!

Bracia i Siostry szczególnie bracia. Przedstawiam wam długo oczekiwany pack. Stworzony przeze mnie. pack zawiera 288 pluginów + cvary + komendy + modele + spritres + dzwięki niektóre plugi są z podstawowe z samego amx-a. mala ilość ma sam skrypt ...

Odpowiedzi do [AMXX] Big Plugins Pack by Nemore 280 pluginów!!! :

5

Amxx Pack TP by Wirtualna Mordownia

Witam. Na prośbę Jaca zamieszczam naszego packa Ale nie pełnego. Tylko 3 pluginy + konfiguracja Więc udostępniam wam naszą konfiguracje Sewera Wirtualnej Mordowni TP W paczce znajdziecie: Plugin: in_game_ads.amxx Kod SMA Antyrusher by Miczu 2.0: ...

Odpowiedzi do Amxx Pack TP by Wirtualna Mordownia :

6

AMXX PACK By [LilSebby]

Udostępniam gotowego AmxModXa w wersji 1.76c + Metamoda najnowszej wersji. Jest on przeznaczony do gry TP Działa na Linux i Windows Instalacja: Po rozpakowaniu archiwum, katalog cstrike nalezy wrzucic do: X:\Program Files\Valve\cstrike\ X- dysk na ...

Odpowiedzi do AMXX PACK By [LilSebby] :

7

Pack - AMXX 1.8.1 + Metamod 1.19p32 LINUX czysty! Ranking

amxx 1.8.1 + Metamod 1.19p32 LINUX Download - z dodanym addons dla Counter Strike, działa addons - taka gotowa paczka dla ludzi co chcą mieć cały działający amxx bez żadnego niepotrzebnego syfu ;] moduły już aktywowane. ...

Odpowiedzi do Pack - AMXX 1.8.1 + Metamod 1.19p32 LINUX czysty! Ranking :

8

Amxx Pack Sound by cs-mord.pl

amxx pack Sound by cs-mord.pl Opis pack Dźwięków pod koniec każdej rundy, oraz rundy rozgrzewkowej. Screeny: - Brak Instalacja: - Ściągamy pliki z załącznika ( w tym przypadku zip`a ) - Rozpakowywujemy - Łączymy się z FTP Serwera Plik ...

Odpowiedzi do Amxx Pack Sound by cs-mord.pl :

9

Amxx Pack Sound by cs-mord.pl

Gdy wrzucę jakąś nutę to nie działa, a w konsoli pisze np. warning: MP3_InitStream(40, sound\misc\fraground\takealookaround.mp3) ...

10

[GOTOWY] AMXX Pack by AvE

amxx pack by AvE_________________________Przedstawiam wam mój pierwszy pack pod amxx. Zamieściłem w nim prawie 100 pluginów jednak spora część domyślnie jest wyłączona. Paczkę można dostosować właściwie do każdego serwera, FFA, 4FuN, TP... Jednak ...

Odpowiedzi do [GOTOWY] AMXX Pack by AvE :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "pack amxx"

1

kruku445 ja ci mogę polecić fajna paczkę amxx AMX Mod X 1.76d Pack v2.0.3 +

kruku445 ja ci mogę polecić fajna paczkę amxx AMX Mod X 1.76d pack v2.0.3 + DeathMatch Uploading.com bez HL Guard amxx Download ;) W tym paku wszystko dobrze działa pzdr jak pomogłem daj + Niby masz tego amxx co Ci polecam a ja mam tego i mi ...

2

Witam AMX Mod X 1.76d Pack v2.0.3 + DeathMatch według mnie dobry pak amxx

Witam AMX Mod X 1.76d pack v2.0.3 + DeathMatch według mnie dobry pak amxx Download amxx Pak ...

3

PRPONUJE reinstal.. cs-a + amxx 1.76 + server pack sciagnij jakis.. i Tyle

PRPONUJE reinstal.. cs-a + amxx 1.76 + server pack sciagnij jakis.. i Tyle :)proponuje zrob tak.. jezeli nie to format i od nowa.. i bedzie ...

4

AdiB96, musisz zadbac o serwer. najlepiej sciagnij gotowy pack amxx tp z tego

AdiB96, musisz zadbac o serwer. najlepiej sciagnij gotowy pack amxx tp z tego forum i przerob go na swoje potrzeby a z tym antyrusherem to ...

5

AMXX sobie zrób sam, bądź ściągnij jakiś server pack. Nazwa serwera - był taki

amxx sobie zrób sam, bądź ściągnij jakiś server pack. Nazwa serwera - był taki temacior, i duży on był ...

6

DarkNess, jak masz jakiś gotowy pack to ściągnij czysty AMXX. A najlepiej

DarkNess, jak masz jakiś gotowy pack to ściągnij czysty amxx. A najlepiej sprawdź czy z samym metamodem, bez amxx jest ...

7

Ten pack zawiera dużo błędów... pojebalocie.amxx <- to powinien być ten

Ten pack zawiera dużo błędów... pojebalocie.amxx <- to powinien być ten (chyba) P.S. mam nadzieje, że ten pack nie jest na tym serwie co podałeś w podpisie.. bo to raczej nie jest pack Team ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "pack amxx"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam