Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: pamiec nie moze byc read

Najbardziej trafne tematy dla "pamiec nie moze byc read"

1

Pamiec nie moze byc read

Mam css ns, patch 1.8, winde xp sp2, dx 9c Wchodze daje find servers, wylacza sie gra i wyskakuje to: ...

Odpowiedzi do Pamiec nie moze byc read :

2

CSS nie dziala " pamiec nie mzoe byc read"

Witam , sory z episze w cs"ie non steam ale nie mam pomysłu zupelnie jak poradzic sobie z tym problemem a nigdzie indziej pomocy raczej nie znajde. Wiec tak posiadam cs"a source na steamie wszystko było ok a tu wczoraj wlaczam gre i gdy ...

Odpowiedzi do CSS nie dziala " pamiec nie mzoe byc read" :

3

Moze to nie podstawy ale musze spytac :D

Podajcie mi porty (upload) ktore sa potrzebne do grania w cs, i napiszcie mi jaki transfer jest potrzebny zeby gra dobrze smigala ;> mosh chyba ty sie na tym znasz wiec ...

Trafność: 40%

4

Extremal team Szuka 6 Dobrych graczy nie musza byc Pro

Witam jestesmy mlodym dobrze sie rozwijajacym klanem.Posiadamy stronke www.extremalteam.bnx.pl . GG CL i VCl znajdziecie na Stronce:D ...

5

Nie mam dźwieku choc powinien byc

Witam. Wszystkie opcje glosnosci w counter-strike mam na full i glosniki sa napewno sprawne poniewaz mam glos w innych grach. Dlaczego wiec nie mam glosu prosze o ...

Odpowiedzi do Nie mam dźwieku choc powinien byc :

6

Jakie Bronie Z jakimi Nie Powinny Byc ?

Kiedys gdzies widzialem jakis broni ze soba nie mieszac.... czyli np nie ak z deagle (taki przyklad podalem tylko) wiecie oco chodzi.... ze jak w jednej mi ammo braknie to w drogiej tez :???: chyba rozumiecie ...

Odpowiedzi do Jakie Bronie Z jakimi Nie Powinny Byc ? :

7

nikt nie moze dodac serwera do ulubionych :/

czesc wam. wykupilismy kilka dni temu serwer w pukawka.pl, wszystko skonfigurowalismy i w ogole, ale nikt nie moze dodac tego serwera do ulubionych. o co chodzi w takim razie ? ...

Odpowiedzi do nikt nie moze dodac serwera do ulubionych :/ :

8

Nie wiem moze jest taki plugin

Mogl by mi ktos napisac plugina ze dziala by na zasadzie zmiany ilosci slotow. chodz mi o ta komede: maxplayers 21 zeby nie dopisywac tego do serwer cfg ale jaki plugin amxx by bylo i zeby byl odpowiedni cvar ktory wpisywalo By sie do amxx.cfg jaki ...

Odpowiedzi do Nie wiem moze jest taki plugin :

9

Szukam osoby która sie troche zna (nie musi byc to chyba...

Szukam osoby która sie troche zna (nie musi byc to chyba pro maper , szukam osoby która zrobila by mi tylko duzy napis "Mapa Gromu" na mapie de_dust 2 , sądze ze takie cos niebyło by trudne ale jednak tego nie umiem , napis moze byc z ...

Odpowiedzi do Szukam osoby która sie troche zna (nie musi byc to chyba... :

10

Szukam klanu steam ale moze byc non steam

ELo jstem Sp!T_Fo[X] mam zamiar doloczyc do czyjegos klanu najlepiej steam mam 14 lat gram w cs 2 lata skill sam ocen ale naprawde dobry :arow: Oczekuje : :arow: Serwera 24/7 i adm na serwie :arow: Duzo treningow i saprow moze porzniej lige :arow: ...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "pamiec nie moze byc read"

1

mosh co nie zrobisz to i tak juz chyba gorzej byc nie moze :?: :lol:

mosh co nie zrobisz to i tak juz chyba gorzej byc nie moze :?: :lol: zdecydowanie nabor na modow ...

Trafność: 60%

2

No to nie wiem co moze byc nie tak :D Kup steama wszystko bedzie w pozadku :P

No to nie wiem co moze byc nie tak :D Kup steama wszystko bedzie w pozadku :P moze to tez byc wina Twojego dostawcy neta.... mozesz miec poblokowane porty ...

3

Hmmm no to nie mam pojecia SpawN :s, cop moze byc nie tak .... hmm zapewne

Hmmm no to nie mam pojecia SpawN :s, cop moze byc nie tak .... hmm zapewne grasz na sterach z plyty cd dolaczonej do grafy czyli takich jak ja :) ps. jak wylaczyles synchronizacje to wpisz w grze max_fps 100 ...

4

bitmapa moze byc hl logo creator versja 1 a nie 2 pamiętam ze 2 mi nie działało

bitmapa moze byc hl logo creator versja 1 a nie 2 pamiętam ze 2 mi nie działało ...

5

To sa najnowsze biblioteki z tego linku na non-steam. Moze byc ze to nie wina

To sa najnowsze biblioteki z tego linku na non-steam. moze byc ze to nie wina bibliotek tylko złego ustawienia server.cfg (przegiete tickraty ...

6

Kurde zaloz nowy temat !! A nie spamujesz moj :D Byc moze dostales bana

Kurde zaloz nowy temat !! A nie spamujesz moj :D byc moze dostales bana czasowego ... za przeklinanie czy cos ... chlopie ...

7

no to jaka moze byc przyczyna ze nikt nie moze sie polaczyc i pisze ze jest

no to jaka moze byc przyczyna ze nikt nie moze sie polaczyc i pisze ze jest offline a ja sobie gram ?? ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "pamiec nie moze byc read"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam