Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: parametry +hlds

Najbardziej trafne tematy dla "parametry +hlds"

1

HLDS - parametry startowe

parametry dla hlds_run i hlds.exe dla odpalania w konsolce :) parametry Oficjalne Jak widać, serwer potrafi przyjąć serię parametrów startowych. * -game <nazwa modu> - ładuje dany mod, np cstrike, czero, wartość domyślna to valve (half-life ...

Odpowiedzi do HLDS - parametry startowe :

2

HLDS

Siema. Mam taki problem: właczam hlds(to do stawiania serwów) i wyskakuje jakiś błąd:/ Przeintalowywałem cs'a itp i to samo. Prosze o szybką pomoc. Z góry wielkie dzięki. P.S Sory, że piosze to w tym dziale, ale nie widze bardziej ...

Odpowiedzi do HLDS :

3

problem z serverem na HLDS

Witam zakladam serwa na hlds - i w consoli mi pisze tak:SteamStartValidatingUserIDTicket: No Valve Auth servers defined i jeszcze to :Master server communication disabled. prosze o pomoc !!!!! o co ...

Odpowiedzi do problem z serverem na HLDS :

5

Minimalnie - Hlds + Linux

Witam, chcialbym sie dowiedziec jak mozna okroic cs'a zeby stawiajac serwer byl on jak najmniejszy, wiem ze moge z valve wyrzucic mapy, ale co jeszcze, tylko serw cs non steam + hlds, slyszal ktos robil wie? ...

Odpowiedzi do Minimalnie - Hlds + Linux :

6

Wasze Parametry Kompa...

Więc tak. tu możecie sie pochwalić jakiego macie kompa ;) np. ja mam : Producent : Vobis System : Windows XP (Home Edition) Bios : Award Modular BIOS v6.00PG Procesor : Intel Pentium 4 Zegar : 3,2 GHz Pamięć Ram : 512MB DirectX : 9.0c Karta ...

Odpowiedzi do Wasze Parametry Kompa... :

Trafność: 50%

7

Ping na serwerze HLDS

moj kolega ma serwer hlds ale jak graja 3 osoby to zaczynaja sie lagii i duzy ping. czy da sie cos z tym zrobic??? sorki jezeli juz byl taki ...

Odpowiedzi do Ping na serwerze HLDS :

10

Mam problem z postawieniem serwera HLDS!!!POMOCY

Mam radiuwke 512 i stawiam serwer i jak kolega chce zemno grac to niewidac mojego serwera .Daje jemu ip które jest napisane w hlds i jemu niewidac!! ...

Odpowiedzi do Mam problem z postawieniem serwera HLDS!!!POMOCY :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "parametry +hlds"

1

HLDS Parametry Startowe - HLDS.pl Poczytaj ;)

hlds parametry Startowe - hlds.pl Poczytaj ;) ...

Trafność: 100%

2

dobra dzex ale nie wiem czy mój kolega ma wpisać te dane w konsoli cs czy hlds

dobra dzex ale nie wiem czy mój kolega ma wpisać te dane w konsoli cs czy hlds ...

3

Mam tylko amx moda i metamoda bez żadnych pluginów robie serwer przez HLDS

Mam tylko amx moda i metamoda bez żadnych pluginów robie serwer przez hlds (patch 23) ...

4

a da sie jakos zmiejszyc ping na HLDS????

a da sie jakos zmiejszyc ping na hlds???? ...

5

Cytat: Napisał P@Wi mam serwer na hlds mam wgrane pluginy i wczoraj wszystko

Cytat: Napisał P@Wi mam serwer na hlds mam wgrane pluginy i wczoraj wszystko grało a dzis właczam serwer wchodze na niego i nic nawet amx nie bylozadnych pluginow wiecie moze co sie stało :cry: Już wszystko jest dobrze ...

6

Koniu, spróbuj update hlds.

Koniu, spróbuj update hlds. ...

7

Mirek mam juz server zrobilem go przez hlds,ale moji koledzy nie moga go sobie

Mirek mam juz server zrobilem go przez hlds,ale moji koledzy nie moga go sobie zapisac ;/ moje ip to 88.156.251.175:27015 ,Moze wiesz ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "parametry +hlds"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam