Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: photoshop zmienić kolor włosów

Najbardziej trafne tematy dla "photoshop zmienić kolor włosów"

1

Jak zmienić kolor celownika

jakie są numerki na biały crosshair w komendzie: cl_crosshaircolor ? Chciałem zapytać w pytaniach noobowskich, ale seba zamknął mi ...

Odpowiedzi do Jak zmienić kolor celownika :

2

[CS 1.6]Nie umie zmienić w opcjach video na OpenGL!

Siemka all. Mam taki problem... Chciałby pograć sobie troszkę na czitach bo nigdy nie grałem i chciałbym zobaczyć ajk się gra lecz nie umie w opcjach video zmienić na OpenGL. No dobra mam Software zmieniac na OpenGL daje aplly i ok. Gra się ...

Odpowiedzi do [CS 1.6]Nie umie zmienić w opcjach video na OpenGL! :

Trafność: 25%

3

Co zmienić na wiaderku ?

Witam wszystkich ;) Ponieważ zrobiłem sobie wakacje :) i mam całkiem sporo czasu i w związku z tym większe możliwości niż dotychczas przyszedł czas na DUŻY apdejt wiaderko.com tzn może nie teraz ale w najbliższym czasie i teraz prośba do wszystkich ...

Odpowiedzi do Co zmienić na wiaderku ? :

4

Problem z rozmiarem grafiki? Jak zdalnie zmienić?

Witam. Dla testu na chwilę włączyłem najwyższą dostępną grafikę w CS'ie (1900 coś na 1440 chyba) i po prostu gra po chwili od włączenia się wyłącza (nie zdążę nawet zobaczyć menu) i tak ciągle jest. Reinstalowałem gierkę kilka razy ale nic nie ...

Odpowiedzi do Problem z rozmiarem grafiki? Jak zdalnie zmienić? :

5

Nie moge zmienić na OpenGL

Jak zmienić z Software na OpenGL? Jak zmieniam to wyskakuje mi okno że musi pozostać na Software [nie pamiętam dokładnie bo to sprawdzałem z miesiąc temu] Jak zmienić z Software na ...

Odpowiedzi do Nie moge zmienić na OpenGL :

6

[PLUGIN] Zielony kolor nicka admina

Tak jak w temacie - zielony kolor nicka admina na czacie. Plugin bardzo prosty, nie powinien sprawiać problemów - sam miałem go kiedyś na swoim serwerze. Instalacja polega na wrzuceniu go do addonsamxmodxplugins oraz dopisaniu jego nazwy do ...

Odpowiedzi do [PLUGIN] Zielony kolor nicka admina :

8

Jak zmienić Port serwera TeamSpeak

Witam.. Panów i Panie ;) Mam problem, jakiś człowiek zajoł mój port serwera Ts i teraz jak zmienić port, żeby wogóle uruchomić Ts :P Port: 8786 jest zajęty ...

Odpowiedzi do Jak zmienić Port serwera TeamSpeak :

10

Photoshop

Sciągnąłem sobie wczoraj photoshopa i zacząłem robić własnego logo. Miałem jednak 2 kłopoty i proszę osoby obeznane w temacie o pomoc, a mianowicie: 1. Chciałem wpisać własny tekst do ramki lecz litery były wpisywane na górze ramki a nie na środku ...

Odpowiedzi do Photoshop :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "photoshop zmienić kolor włosów"

1

marcin2811, Aby zmienić kolor wyświetlanego tekstu w CS'ie należy w configu

marcin2811, Aby zmienić kolor wyświetlanego tekstu w CS'ie należy w configu wpisać: con_color "wartość" - gdzie wartość to liczba określająca kolor. A Przykłady kolorów Wartości Masz Na http://www.cs.mocny.com/kolorczcionki,cfg.html Tak ...

Trafność: 50%

2

nie no NC a przerobić to znaczy ? zmienić kolor? nasikać na to? załatwić swoje

nie no NC a przerobić to znaczy ? zmienić kolor? nasikać na to? załatwić swoje potrzeby na to ...

3

na ns jak i steam mozesz zmienić kolor celownika

na ns jak i steam mozesz zmienić kolor celownika Czytaj ...

4

Zmienić kolor tła,belek,przycisków etc , to co graficzne na forum mozna

zmienić kolor tła,belek,przycisków etc , to co graficzne na forum mozna powiedzieć ...

5

a gdy chce zmienić kolor komend które mi się pokazują np. Fire on the hole ?

a gdy chce zmienić kolor komend które mi się pokazują np. Fire on the hole ? ...

6

Impreza bo ma ładny kolor :P nożyczki czy papier kolorowy ??? :idea: :idea:

Impreza bo ma ładny kolor :P nożyczki czy papier kolorowy ??? :idea: :idea: :idea: ...

7

no skinów jest sporo..ale jak tego uzyć?.....jak zmienić wygląd tych broni i

no skinów jest sporo..ale jak tego uzyć?.....jak zmienić wygląd tych broni i gdze to tam dokładnie leży....może jestem troche przytrzymany...ale dawno się z cs'em nie ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "photoshop zmienić kolor włosów"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam