Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: pierwsza runda nożowa

Najbardziej trafne tematy dla "pierwsza runda nożowa"

2

Roundsound i Runda Nożowa

Witam! Dzisiaj chciałbym pokazać 2 pliki ( roundsound oraz runda nożowa ) Można by przykleić? Pliki znalazłem w necie.Nie są mojego Autorstwa ! Bardzo fajne testowane na serwerze w 100% działa. Roundsound: SendSpace.pl - Darmowy hosting plików runda ...

Odpowiedzi do Roundsound i Runda Nożowa :

3

Runda nożowa

Może ktoś mi pomoże bo probuje wlepic plugin rundy nożowej z muzyka ale jakoś mi to nie wychodzi przeczytałem już dużo postów i dalej nic. Problem tkwi że muzyka nie chce się odtwarzać oraz nie może przejśc do normalnej rundy tylko pozostaje w ...

Odpowiedzi do Runda nożowa :

4

Broń na plecach i runda nożowa z muzyką

Jak w temacie, poszukuje pluginów że nosi sie broń na plecach, oraz runda nożowa (35 - 45 bodajże sekund z muzyką jaką będe chciał, oczywiście licze też na pomoc jak to zrobić :) - o ile to możliwe czy istnieje plik z bronia na plecach w tylko 2-3 ...

Trafność: 66.67%

5

runda nożowa +nutka w MP3

...

6

Runda na noże ?

Kiedyś grałem na takim serverze ze pierwasz runda jest na noze potem normalnie. Powie mi ktoś jak ten plugin się nazywa, a jak by mi dał nawet link to bym był w niebo wzięty. I jeszcze jedno czy to sie dodaje w plugins,a potem w plugins.ini linijke ...

Odpowiedzi do Runda na noże ? :

Trafność: 33.33%

7

Moja pierwsza mapka

Ostatnio nudziło mi sie więc zrobiłem sobie mapkę. To moja pierwsza mapka więc idealna ona nie jest, ale starałem sie jak mogłem. Download http://www.sendspace.com/file/g53u6f @ EDIT Mape robiłem tym cudem: ...

Odpowiedzi do Moja pierwsza mapka :

8

Pierwsza strona serwera

Chciałbym wiedzieć jak zrobić 'pierwszą stronę serwera'. Mam na myśli to okienko które wyświetla się przy wchodzeniu na serwer. Proszę o lokalizacje tego pliku i jak go napisać... html? php? może jest jakiś programik do tego? Jeśli taki temat był, ...

Odpowiedzi do Pierwsza strona serwera :

9

Pierwsza liga! 5on5 Non Steam oraz Steam !! Zapraszamy !

Rusza pierwsza edycja turniejowa ChillOut Leanguage! Do dyspozycji turnieju są dwa servery po 12 slotów ! Do wygrania fajne nagrody ! A wszystko to na: www.chillout.xx.pl Serdecznie zapraszamy do działu zapisy !! Ps. A także dla chętnych o granie w ...

Odpowiedzi do Pierwsza liga! 5on5 Non Steam oraz Steam !! Zapraszamy ! :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "pierwsza runda nożowa"

1

szukam pluginu który na początku jest runda nożowa (np przez 60 sek) potem

szukam pluginu który na początku jest runda nożowa (np przez 60 sek) potem respawn i muza coś jak na tym serverze Kod: 62.133.128.22:27017 w paczce z HJ2 w opis jest (auto_restart_knives.amxx // Kosy,res,muza <-- i pewnie chodzi oto) a potem w ...

2

Cytat: Napisał SoulsHunter szukam pluginu który na początku jest runda nożowa

Cytat: Napisał SoulsHunter szukam pluginu który na początku jest runda nożowa (np przez 60 sek) potem respawn i muza coś jak na tym serverze Kod: 62.133.128.22:27017 w paczce z HJ2 w opis jest (auto_restart_knives.amxx // Kosy,res,muza <-- i ...

3

to jest runda nożowa człowieku :P a po rundzie już bedzie normalnie z giwerką

to jest runda nożowa człowieku :P a po rundzie już bedzie normalnie z giwerką bedziesz ...

4

AMX MATCH DELUXE knifesonly - runda nożowa amx_rr (amx restart round) - Szybkie

AMX MATCH DELUXE knifesonly - runda nożowa amx_rr (amx restart round) - Szybkie restarty rundy bez potrzeby grzebania w konsoli, użyteczne w skryptach - noże, rr i muzyczka TO sa takie pluginy do meczow i wiesz co ci powiem tyle tego jest na google ...

5

wczoraj gralem na jakims serverze mapa cs_assault pierwsza runda , stan

wczoraj gralem na jakims serverze mapa cs_assault pierwsza runda , stan rozgrywki 0:0 jakies dziecko mowi przez mikro: "kupcie mi bron !" padlem ! ...

6

Napewno cos znajdziesz pzdr. Cytat: restart runda nożowa -

Napewno cos znajdziesz pzdr. Cytat: restart runda nożowa - forum.wiaderko.com ...

7

pierwsza priorytetowa sprawa to szybkość łącza jak masz badziewne łącze jak na

pierwsza priorytetowa sprawa to szybkość łącza jak masz badziewne łącze jak na przykład ja to pingi będą wysokie. A druga sprawa to odpowiednie ustawienia :D tu masz link jak ustawić sobie rate itp ...

Trafność: 33.33%

Tagi powiązane z tematami szukania dla "pierwsza runda nożowa"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam