1
Cytat: Napisał hassasin Są ale jakoby ich nie było więc wtf? bo miały być nowki nie rdzewki jakieś nowe... :P :lol: wiesz jak jest staty byly.. przez 2 dni postawilem je na swoim kompie.. wztko niby luz.. ale jak zaczyna je przegladac kilka osob to ...
Trafność: 33.33%
2
Mosh nie nie bede z toba dyskutowac ale ja nie gram na wh mozesz mi skana dysku robic grkem na fragmanie a tam robie przeswietlenie dysku i ciale tam gram i nic nie ...
3
mosh sory ale ja jestem w tym klanie a ja czitow nie mam i reszta mysle ze tez ...
4
Cytat: Napisał el polaco mosh sory ale ja jestem w tym klanie a ja czitow nie mam i reszta mysle ze tez nie to zonk.. slepss 1 bana dostal od best_off'a spytaj go za co.. potem mu go zdjelem, bo chlopczyk sie zalil na gg i zarzeklal sie ze gra ...
5
mosh widziesz dales powud ale ja jeszcze na rzadnym servie nie dostalem ban a tak samo gram ciaglekażdy admin ...
6
dostales ban za wh :evil: nie robisz tego czesto ale cie zlapalam pomysl na uczciwa gra :D a skarge napisz w odpowiednim ...
7
To jest oczywiste ze sie nie przyznasz ale fakty niestety sa inne...demko jest i wyraznie widac ze masz wh a do tego zapamietaj ze admin ma zawsze ...