Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: pijak amator, nie pije ale degustator

Najbardziej trafne tematy dla "pijak amator, nie pije ale degustator"

1

Moze to nie podstawy ale musze spytac :D

Podajcie mi porty (upload) ktore sa potrzebne do grania w cs, i napiszcie mi jaki transfer jest potrzebny zeby gra dobrze smigala ;> mosh chyba ty sie na tym znasz wiec ...

Trafność: 33.33%

2

Zainstalowany AMX na HLDS ale nie można użyć...

no wlasnie zainstalowalem AMX i zrobilem serwer HLDS i gdy wpisuje amxmodmenu to pisze mi ze nie można użyćtej komeny a dodalem siebie jako admina w pliku ...

Odpowiedzi do Zainstalowany AMX na HLDS ale nie można użyć... :

3

Nóż lewa ręka, ale nie model :P

Tak se pomyslałem ze jeśli ktoś ma model noża sciagniety z neta a chce go jednoczesnie miec w lewej rece to oto co nalezy zmienic w cfg i gdy włączymy noż (xD) bedzie on w lewej rece a i model bedzie niestandardowy czyuli taki jaki sami ...

Odpowiedzi do Nóż lewa ręka, ale nie model :P :

4

Serv WeThePeople "steam" sory ale nie ma działu st

Tak jak w temacie Strona clanu ----> www.wtp-clan.yoyo.pl Serv -----> 193.33.176.55:27015 chasło wtp "serv steam" Sparingi ----> gg ...

5

Szukam pluginu ale nie znam nazwy

J/w Szukam w sumie (chyba) kilku pluginow. 1) Kiedy padnie hostage to CT mowi "Hostage down" 2) Kiedy się zabija kogoś, to jest dźwięk w radio "Enemy down" 3) Tutaj prośba raczej o przerobienie pluginu. Chodzi mi o advanced ...

Odpowiedzi do Szukam pluginu ale nie znam nazwy :

6

Wpisuje Servery ale sie NIE POJAWIAJA

witam ! wczoraj sciagnełem te pliki : cs16full_v7 + cs16patch_full_V19 nie działało wiec sciagnełem dziś inneg patcha..dokładnie takiego : cs16patch_full_v31 i nadal nie działaja mi servery które wpisuje ;| dziś mi takie coś sie pokazuje co chwile : ...

Odpowiedzi do Wpisuje Servery ale sie NIE POJAWIAJA :

7

Czit nie na wiaderko ale na innym servie...

Sprawdzcie mi czy to na 100% czity bardzo proszę. Wydaje mi się że to WH i aim bot ale dla pewności proszę o pomoc. Kod: http://rapidshare.com/files/81030688/pstonikczit.dem.html Kod: http://rapidshare.com/files/81031777/zal.dem.html ...

Odpowiedzi do Czit nie na wiaderko ale na innym servie... :

8

NIE TEN TEMAT ALE BŁAGAM odpowiedz na moje głupie lamerskie

1. Plugin na spadochron. 2. Plugin na np. zamiast przekleństwa pojawia sie tekst np. ,,Lubie banany" :D 3. Plugin na pojedynek na noże. 4. Plugin , że jak koleś chodzi deagle'm i ma jescze AK w ekwipunku to tego kałacha widać jakby miał na ...

Odpowiedzi do NIE TEN TEMAT ALE BŁAGAM odpowiedz na moje głupie lamerskie :

9

nie wiem czy wazne ale prosze o pomoc

:arrow: chodzi o to ze jak stawiam serwer HLDs to jak wejde w cs to mi wyswietla blad o to ze nie ma plikow np. models/terror/terror.mdl lub models/gigin/gigin.mdl. CZy wiec musialem dograc. Czy wiecie co zrobic aby te pliki nie byly potrzebne?? ...

Odpowiedzi do nie wiem czy wazne ale prosze o pomoc :

10

Wgralem mapki ale ich nie ma w grze!

Witam! pobralem dodatkowe mapy do gry. instaluje je do cstrike/maps Wlaczam gre,klikam w new game,klikam w liste a tu nie widze tej mapy a chce pograc ...

Odpowiedzi do Wgralem mapki ale ich nie ma w grze! :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "pijak amator, nie pije ale degustator"

1

Cytat: Napisał hassasin Są ale jakoby ich nie było więc wtf? bo miały być

Cytat: Napisał hassasin Są ale jakoby ich nie było więc wtf? bo miały być nowki nie rdzewki jakieś nowe... :P :lol: wiesz jak jest staty byly.. przez 2 dni postawilem je na swoim kompie.. wztko niby luz.. ale jak zaczyna je przegladac kilka osob to ...

2

Mosh nie nie bede z toba dyskutowac ale ja nie gram na wh mozesz mi skana dysku

Mosh nie nie bede z toba dyskutowac ale ja nie gram na wh mozesz mi skana dysku robic grkem na fragmanie a tam robie przeswietlenie dysku i ciale tam gram i nic nie ...

3

mosh sory ale ja jestem w tym klanie a ja czitow nie mam i reszta mysle ze

mosh sory ale ja jestem w tym klanie a ja czitow nie mam i reszta mysle ze tez ...

4

Cytat: Napisał el polaco mosh sory ale ja jestem w tym klanie a ja czitow nie

Cytat: Napisał el polaco mosh sory ale ja jestem w tym klanie a ja czitow nie mam i reszta mysle ze tez nie to zonk.. slepss 1 bana dostal od best_off'a spytaj go za co.. potem mu go zdjelem, bo chlopczyk sie zalil na gg i zarzeklal sie ze gra ...

5

mosh widziesz dales powud ale ja jeszcze na rzadnym servie nie dostalem ban a

mosh widziesz dales powud ale ja jeszcze na rzadnym servie nie dostalem ban a tak samo gram ciaglekażdy admin ...

6

dostales ban za wh :evil: nie robisz tego czesto ale cie zlapalam pomysl na

dostales ban za wh :evil: nie robisz tego czesto ale cie zlapalam pomysl na uczciwa gra :D a skarge napisz w odpowiednim ...

7

To jest oczywiste ze sie nie przyznasz ale fakty niestety sa inne...demko jest

To jest oczywiste ze sie nie przyznasz ale fakty niestety sa inne...demko jest i wyraznie widac ze masz wh a do tego zapamietaj ze admin ma zawsze ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "pijak amator, nie pije ale degustator"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam