Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: ping na serwie hlds

Najbardziej trafne tematy dla "ping na serwie hlds"

1

Ping na serwerze HLDS

moj kolega ma serwer hlds ale jak graja 3 osoby to zaczynaja sie lagii i duzy ping. czy da sie cos z tym zrobic??? sorki jezeli juz byl taki ...

Odpowiedzi do Ping na serwerze HLDS :

Trafność: 66.67%

2

Polskie radio na serwie HLDS

Witam ;) Yamakashi podał mi link do polskiego radia na serwie http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=490083 i coś nie moge rozkminić co trzeba zrobić żeby radio zadziałało ... ;( Pomoże ktoś ...

Odpowiedzi do Polskie radio na serwie HLDS :

4

Ping boostery na HLDS

...

5

Ping na serwie.

Otóż mam taki problem. Od czasu do czasu dzieje się tak, że podczas gry na moim servie wszystkim osobom wzrasta ping do 1000-1400. Dzieje się tak przez kilka sekund po czym wszystko wraca do normy na 30 sec i potem znowu pinguje. Dlugosc calej ...

Odpowiedzi do Ping na serwie. :

6

HLDS-skacze ping

Witam. Mam Cs'a NON STEAM, połączenie kablowe 1 mb. Po ustawieniu serwera na hlds. pingi albo są bardzo wysokie (czasem dopiero po np. 10 minutach zaczynają sie lagi, wtedy ping waha sie miedzy 22 a 450.) Sądzę że mając 1 mb. powinienem bez problemu ...

Odpowiedzi do HLDS-skacze ping :

7

Wysoki ping w HLDS steam

Stawiam serva przez hlds ale po wbiciu mam tam ping 300 jak wszyscy kiedy stawialem na NS ping byl rowny co sie ...

Odpowiedzi do Wysoki ping w HLDS steam :

8

Ping na jednym serwie strasznie wysoki

Witam@ Na jednym serwerze (Jazda!!! [WARCRAFT3MOD]) mam ping od 130 do 200, ale to dopiero od dzisiaj rano (gram tam od około 3ch dni), podczas gdy na innych (np kaczuchy TP@pukawka.pl) mam ping 30-40. O co może z tym ...

Odpowiedzi do Ping na jednym serwie strasznie wysoki :

9

2 problemy z HLDS+AMX (PING i Problem z podłączeniem)...

Witam! Mam 2 problemy propos serwa hlds+AMX: 1. Wysoki ping. Kiedy ja wchodzę i kolega to mamy niski ping, ale gdy dochodzi trzecia osoba to Kolega i ta trzecia osoba mają ping wywalony w kosmos (600)! I lagują serwer. 2. Próbowałem prawie na ...

Odpowiedzi do 2 problemy z HLDS+AMX (PING i Problem z podłączeniem)... :

10

Wysoki Ping offline z botami na HLDS

Witam! Moj komp to ADM 64 x2 2,8 GHZ GF 9600 GT 4gb RAM Mam pewien problem, a wlasciwie ma go moj kumpel... wszystko bylo dobrze az od paru dni wystepuje drazniacy problem. Mianowicie gdy stawiam server hlds na jego kompie i lacze sie ztego samego ...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "ping na serwie hlds"

1

a da sie jakos zmiejszyc ping na HLDS????

a da sie jakos zmiejszyc ping na hlds???? ...

2

Ping na serwerze HLDS zalezy od predkosci neta(w twoim przypadku jest slaba) i

ping na serwerze hlds zalezy od predkosci neta(w twoim przypadku jest slaba) i od komputera(od pamieci, procesora itp) Zwieksz predkosc neta to bedzie ...

3

Może masz za dużo Pluginów na serwie? Ustaw np na 16 slotów , podglądnij Ping

Może masz za dużo Pluginów na serwie? Ustaw np na 16 slotów , podglądnij ping graczy , zminimalizuj , CTRL+Alt+Delete -> Procesy -> Hlsd ( Ten co serwer odpaliles ) -> Kliknij prawym mychy i Priorytet Ustaw na wysoki :) . Wejdz na serwa i ...

4

Patykko, na każdym serwie? Przeinstaluj HLDS.

Patykko, na każdym serwie? Przeinstaluj hlds. ...

5

no jak moge miec slabe lacze mam 1mb odblokowane porty i na 1 serwie ping po 50

no jak moge miec slabe lacze mam 1mb odblokowane porty i na 1 serwie ping po 50 a na 2 juz po ...

6

ping,jakiego masz neta , na kazdym serwie ... ? jaka masz czułosc

ping,jakiego masz neta , na kazdym serwie ... ? jaka masz czułosc myszki ...

7

nie to kazdy ma lagi dla porownania na innym serwie moj ping nie przekracza 40

nie to kazdy ma lagi dla porownania na innym serwie moj ping nie przekracza 40 wiec to na 100% wina serwera tylko na czym on ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "ping na serwie hlds"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam