Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: ping w cs program wyłącza wszystkie programy

Najbardziej trafne tematy dla "ping w cs program wyłącza wszystkie programy"

1

Ping ---> help

Dlaczego jest tak ze na wiaderq mam ping 230-300 a na innych jakis serwach z doopy mam ping 50:/ wrrrr nie wiem co jest grane :P a ja tylko na wiadrze lubie grac bo gdzie indziej to tak lipnie jakos najlepiej sie z ziomeczkami gra , tu szczegolna ...

Odpowiedzi do Ping ---> help :

3

gdy gram w cs'a internet po jakiś 15 min mi sie rozłącza

Jak napisane jest w tytule gram w cs'a i po ok 15 min ping skacze do ~290 i mi się net rozłącza. Dodam ze wczesniej nie mialem tych problemow dopiero od kilku dni jak kupilem router. pomocy :) edit : kurcze kliknelem 2x :* może jakiś mod to usunać ...

Trafność: 20%

4

CS wyłącza mi się podczas ładowania na server. HELP!

CS wyłącza mi się podczas ładowania na server. W ten sam dzień na nim grałem i nic sie nie działo. Dzieje się też tak z innymi serverami. Ładują się do połowy i ...

Odpowiedzi do CS wyłącza mi się podczas ładowania na server. HELP! :

6

Ping na serwerze HLDS

moj kolega ma serwer hlds ale jak graja 3 osoby to zaczynaja sie lagii i duzy ping. czy da sie cos z tym zrobic??? sorki jezeli juz byl taki ...

Odpowiedzi do Ping na serwerze HLDS :

7

Potrzebne programy do SPV m500

Siema potrzebuje programów do SPV m500 bo szukałem w google i nieznalazłem ;/ Z góry ...

Odpowiedzi do Potrzebne programy do SPV m500 :

9

Mam zarabiscie wysoki ping

Wchodze na serwer i dupa. ping ok. 2000 moze czasami wiecej. W górnym prawym rogu wyskakuje komunikat CL_FlushEntityPaket. Nawet nie widze gdzie chodze. Widze jak ludzie chodza, a ja nie moge i po chwili znajduje sie w innym miejscu.Dopiero od ...

Odpowiedzi do Mam zarabiscie wysoki ping :

10

Wysoki ping na servie

Witam. Założyłem własny server i wszystko gra, ale jak strasznie tnie gre. Każdy gracz skarrzy sie na to że go tnie, ale jak wszyskich wywale to i tak tnie, gdzy jestem na sevrie. Co może być, od czego to zależy?? ...

Odpowiedzi do Wysoki ping na servie :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "ping w cs program wyłącza wszystkie programy"

1

Spróbuj powyłączać wszystkie programy. Powinno pomóż, ja tak robie i ping

Spróbuj powyłączać wszystkie programy. Powinno pomóż, ja tak robie i ping najwyżej podskakuje mi do 200. P.S.Nie dziwcie się że do 200 mi ping podskakuje, po prostu mam ...

Trafność: 60%

2

Ale ja nic nie ściągam w tym czasie. Wyłączyłem wszystkie zbedne programy. I

Ale ja nic nie ściągam w tym czasie. Wyłączyłem wszystkie zbedne programy. I dalej są ...

Trafność: 40%

3

Wyłącz wszystkie zbędne programy internetowe, ty masz Aresa a on sie

Wyłącz wszystkie zbędne programy internetowe, ty masz Aresa a on sie automatycznie włacza za każdym razem uruchomienia kompa wiec go tez ...

4

MantyCore, powyłączaj wszystkie programy, w menadżerze zadań nadaj priorytet

MantyCore, powyłączaj wszystkie programy, w menadżerze zadań nadaj priorytet wysoki dla hlds. I najlepiej przez odpaleniem serwa zresetuj ...

5

Mówie są programy, które zmniejszają ping w cs. Szybkość neta też zalezy troche

Mówie są programy, które zmniejszają ping w cs. Szybkość neta też zalezy troche od kompa. Wyłącz zbędne programy,ff itd. to powinno ci wszystko, nie tylko net szybciej ...

6

Dobra to jak to jest program to wytlumacz mi w jaki sposub jej liczony ping w

Dobra to jak to jest program to wytlumacz mi w jaki sposub jej liczony ping w CS?? Tez programem. A wracajac do tematu jak ktos popatrzy na sam ping i nawet nie zagra to szkoda slow. Wieksze lagi sa nawet na serwerach z mniejszym ...

7

Polecam Program cFosSpeed Który Przyśpiesza Internet I Zmniejsza Ping.

Polecam program cFosSpeed Który Przyśpiesza Internet I Zmniejsza ping. Download ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "ping w cs program wyłącza wszystkie programy"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam