Wyniki szukania dla: ping w cs program wyłącza wszystkie programy |
Najbardziej trafne tematy dla "ping w cs program wyłącza wszystkie programy"
1
Dlaczego jest tak ze na wiaderq mam ping 230-300 a na innych jakis serwach z doopy mam ping 50:/ wrrrr nie wiem co jest grane :P a ja tylko na wiadrze lubie grac bo gdzie indziej to tak lipnie jakos najlepiej sie z ziomeczkami gra , tu szczegolna ...
Odpowiedzi do Ping ---> help :
2
Jak napisane jest w tytule gram w cs'a i po ok 15 min ping skacze do ~290 i mi się net rozłącza. Dodam ze wczesniej nie mialem tych problemow dopiero od kilku dni jak kupilem router. pomocy ...
Odpowiedzi do igdy gram w cs'a internet po jakiś 15 min mi sie rozłącza :
Trafność: 20%
3
Jak napisane jest w tytule gram w cs'a i po ok 15 min ping skacze do ~290 i mi się net rozłącza. Dodam ze wczesniej nie mialem tych problemow dopiero od kilku dni jak kupilem router. pomocy :) edit : kurcze kliknelem 2x :* może jakiś mod to usunać ...
4
CS wyłącza mi się podczas ładowania na server. W ten sam dzień na nim grałem i nic sie nie działo. Dzieje się też tak z innymi serverami. Ładują się do połowy i ...
Odpowiedzi do CS wyłącza mi się podczas ładowania na server. HELP! :
5
Witam! mam taki problem że co chwile wyrzuca mnie z jakiegoś servera dla tego że mam za dużego pinga. Jak temu zaradzić? Czy trzeba wpisać jakąś komende czy jak /. Pomóżcie bo tak się nei da ...
Odpowiedzi do Za duży ping :
6
moj kolega ma serwer hlds ale jak graja 3 osoby to zaczynaja sie lagii i duzy ping. czy da sie cos z tym zrobic??? sorki jezeli juz byl taki ...
Odpowiedzi do Ping na serwerze HLDS :
7
Siema potrzebuje programów do SPV m500 bo szukałem w google i nieznalazłem ;/ Z góry ...
Odpowiedzi do Potrzebne programy do SPV m500 :
8
Mam wysoki ping w cs chociasz mam neo 1mb, wszystkie prohramy do sciagania mam wylaczone! :!: :cry: CHCE SOBIE POGRAC W ...
Odpowiedzi do Wysoki PING na Neo 1 MB, nic nie sciagam! POMOCY :
9
Wchodze na serwer i dupa. ping ok. 2000 moze czasami wiecej. W górnym prawym rogu wyskakuje komunikat CL_FlushEntityPaket. Nawet nie widze gdzie chodze. Widze jak ludzie chodza, a ja nie moge i po chwili znajduje sie w innym miejscu.Dopiero od ...
Odpowiedzi do Mam zarabiscie wysoki ping :
10
Witam. Założyłem własny server i wszystko gra, ale jak strasznie tnie gre. Każdy gracz skarrzy sie na to że go tnie, ale jak wszyskich wywale to i tak tnie, gdzy jestem na sevrie. Co może być, od czego to zależy?? ...
Odpowiedzi do Wysoki ping na servie :
Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "ping w cs program wyłącza wszystkie programy"
1
Spróbuj powyłączać wszystkie programy. Powinno pomóż, ja tak robie i ping najwyżej podskakuje mi do 200. P.S.Nie dziwcie się że do 200 mi ping podskakuje, po prostu mam ... Trafność: 60%
2
Ale ja nic nie ściągam w tym czasie. Wyłączyłem wszystkie zbedne programy. I dalej są ... Trafność: 40%
3
Wyłącz wszystkie zbędne programy internetowe, ty masz Aresa a on sie automatycznie włacza za każdym razem uruchomienia kompa wiec go tez ... Trafność: 40%
4
MantyCore, powyłączaj wszystkie programy, w menadżerze zadań nadaj priorytet wysoki dla hlds. I najlepiej przez odpaleniem serwa zresetuj ... Trafność: 40%
5
Mówie są programy, które zmniejszają ping w cs. Szybkość neta też zalezy troche od kompa. Wyłącz zbędne programy,ff itd. to powinno ci wszystko, nie tylko net szybciej ... Trafność: 40%
6
Dobra to jak to jest program to wytlumacz mi w jaki sposub jej liczony ping w CS?? Tez programem. A wracajac do tematu jak ktos popatrzy na sam ping i nawet nie zagra to szkoda slow. Wieksze lagi sa nawet na serwerach z mniejszym ... Trafność: 40%
7
Polecam program cFosSpeed Który Przyśpiesza Internet I Zmniejsza ping. Download ... Trafność: 40%
Tagi powiązane z tematami szukania dla "ping w cs program wyłącza wszystkie programy"
|

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2007-2008 Counter Strike wiaderko.com
|