1
O to lista pluginów: admin_chatcolor.amxx RC4.amxx auto_restart_knives.amxx automatic_knife_duel.amxx roundsound.amxx hpk.amxx amx_gore2.amxx loadingsound.amxx csnadedrops.amxx descriptive_fire_in_the_hole.amxx mp3-wav_player.amxx ...
Trafność: 66.67%
2
Szukaj na forum. 1. Instalacja amxx 2. Instalacja pluginów Nikt tutaj specjalnie nie będzie opisywał tego co już jest ...
3
amxx ??? jak ???? moge zaistalowac go tak zeby nie starcic wszystkich pluginow ktore dodałem ...
4
Paczka moich pluginów do amxx! archiwum zawiera: *Pliki amxx i ich kody źródłowe (*.sma) *Każdy plugin ma ściągniętą stronę główną z instrukcją do plugina *Wszystkie dodatki jakie są potrzebne (modele,dźwięki) ...
5
Kod: ; Configuration pausecfg.amxx; zezwala na pauzowanie pluginow statscfg.amxx; menu statystyk ; Counter-Strike restmenu.amxx; menu blokowania broni statsx.amxx; statystyki miscstats.amxx; j/w stats_logging.amxx; logowanie statystyk do pliku Jest ...
6
tak myslalem bo jest amxx bez pluginow a kolega sie ciepie ze lagi ma :] ...
7
Mam własnie szykuje paczke 200 pluginów pod amxx .. ale dla ciebie specjalnie zrobilem packa fuuny plugów.. mam.. Zaśle ci jeszcze czekaj cierpliwie. :) albo na PW ...