Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: pisanie pluginow amxx cs

Najbardziej trafne tematy dla "pisanie pluginow amxx cs"

1

[AMXX] Dużo przydatnych pluginów

Dużo przydatnych pluginów do AmxModX! Serwer Rules - pokazuje zasady po wpisaniu say - /zasady public_rules - Kolorowe zasady po wejściu na serwer. Autoresponder and Advertiser Manager - Kolorowe napisy w say (czat) , oraz odpowiada na słowa ...

Odpowiedzi do [AMXX] Dużo przydatnych pluginów :

Trafność: 66.67%

2

[LISTA PLUGINÓW] Przydatne pluginy amxx!

Lista wciąż aktualizowana... - Obsługa banów/gagów:AmxBANs (zaawansowana obsługa banów, również na stronie www) VoteBAN (gracze głosują na bana) BanSHOT (pokazuje info o zbanowanym) Voicecomm BAN (ban dla gracza na voice) UnBANmenu (menu odbanowania ...

3

[AMXX] Big Plugins Pack by Nemore 280 pluginów!!!

Bracia i Siostry szczególnie bracia. Przedstawiam wam długo oczekiwany pack. Stworzony przeze mnie. Pack zawiera 288 pluginów + cvary + komendy + modele + spritres + dzwięki niektóre plugi są z podstawowe z samego amx-a. mala ilość ma sam skrypt ...

Odpowiedzi do [AMXX] Big Plugins Pack by Nemore 280 pluginów!!! :

4

Dużo ciekawych pluginów AMXX

Zasady serwera - gracz musi zaakceptować zasady serwera Dźwięki po śmierci - jak ktoś zostanie zabity odgrywa wszytkim dźwięk Dźwięk po zabiciu nożem - po zabiciu kogoś nożem odgrywany jest wszystkim dźwięk Bind na dźwięk hello - admini mogą ...

Odpowiedzi do Dużo ciekawych pluginów AMXX :

5

pisanie pluginów xD ?

...

6

szukam 2 pluginów do amxx

1.szukam pluginu co ma /rank /top15 itp 2.czy jest jakis plugin do zmniejszpenia lagow jak jest to jaki? 3.a przy okazji jak nazywa sie ta skórka forum :lol: ...

Odpowiedzi do szukam 2 pluginów do amxx :

7

[color=red]Edycja Pluginów *.amxx

Witam, Chciałem sie dowiedziec jakim programem moge z edytować pluginy formatu *.amxx bo próbowałem już nawet notatnikiem ale miałem same krzaczki! P.S. Jeśli ktoś nie wie o co mi dokładniej chodzi to chce program którym z edytuję pliki formatu amxx ...

Odpowiedzi do [color=red]Edycja Pluginów *.amxx :

8

Ochrona pluginów *.amxx?

...

9

Pisanie pluginów(rozumowanie by tosiek ^^ )

Witam. Tak sobie myślę jak mi nikt nie che pomóc z pluginem więc sam zacząłem czytać o pisaniu pluginów. To tak parę rzeczy nie rozumiem ale to wyjdzie w praniu..... To tak po pierwsze... czym są te funkcje? są to zadania które plugin ma wykonać ? i ...

Odpowiedzi do Pisanie pluginów(rozumowanie by tosiek ^^ ) :

10

Błędy pluginów w AMXX

Witam. Dość często nie działa mi antirusher 2.4 od miczu, oraz czasami custom radio tutaj plugins.ini(podaje tylko te dodatkowe) Kod: ; Custom - Add 3rd party plugins here ;zarzadzanie amx_hpk.amxx;kick za pingi amx_ip.amxx;pokazuje ip graczy ...

Odpowiedzi do Błędy pluginów w AMXX :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "pisanie pluginow amxx cs"

1

O to lista pluginów: admin_chatcolor.amxx RC4.amxx auto_restart_knives.amxx

O to lista pluginów: admin_chatcolor.amxx RC4.amxx auto_restart_knives.amxx automatic_knife_duel.amxx roundsound.amxx hpk.amxx amx_gore2.amxx loadingsound.amxx csnadedrops.amxx descriptive_fire_in_the_hole.amxx mp3-wav_player.amxx ...

2

Szukaj na forum. 1. Instalacja AMXX 2. Instalacja pluginów Nikt tutaj

Szukaj na forum. 1. Instalacja amxx 2. Instalacja pluginów Nikt tutaj specjalnie nie będzie opisywał tego co już jest ...

3

amxx ??? jak ???? moge zaistalowac go tak zeby nie starcic wszystkich pluginow

amxx ??? jak ???? moge zaistalowac go tak zeby nie starcic wszystkich pluginow ktore dodałem ...

4

Paczka moich pluginów do AMXX! archiwum zawiera: *Pliki amxx i ich kody

Paczka moich pluginów do amxx! archiwum zawiera: *Pliki amxx i ich kody źródłowe (*.sma) *Każdy plugin ma ściągniętą stronę główną z instrukcją do plugina *Wszystkie dodatki jakie są potrzebne (modele,dźwięki) ...

5

Kod: ; Configuration pausecfg.amxx; zezwala na pauzowanie pluginow

Kod: ; Configuration pausecfg.amxx; zezwala na pauzowanie pluginow statscfg.amxx; menu statystyk ; Counter-Strike restmenu.amxx; menu blokowania broni statsx.amxx; statystyki miscstats.amxx; j/w stats_logging.amxx; logowanie statystyk do pliku Jest ...

6

tak myslalem bo jest amxx bez pluginow a kolega sie ciepie ze lagi ma :]

tak myslalem bo jest amxx bez pluginow a kolega sie ciepie ze lagi ma :] ...

7

Mam własnie szykuje paczke 200 pluginów pod amxx .. ale dla ciebie specjalnie

Mam własnie szykuje paczke 200 pluginów pod amxx .. ale dla ciebie specjalnie zrobilem packa fuuny plugów.. mam.. Zaśle ci jeszcze czekaj cierpliwie. :) albo na PW ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "pisanie pluginow amxx cs"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam