Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: pistolet es five-seven

Najbardziej trafne tematy dla "pistolet es five-seven"

4

Team Seven

Jesteśmy klanem steam, narazie nie mamy serwa.... W razie chcęci rozegrania spara proszę pisać pod nr gg: 3579150. Z braku czasu najcześciej gramy w weekendy. Nasza strona: ...

Odpowiedzi do Team Seven :

5

Team Seven - serdecznie wszystkich zapraszam!

Jesteśmy klanem steam (mimo to gramy również z klanami ns). Narazie nie mamy serwa, ale niedługo powinien być. Wszystkich zapraszamy do rejestracji na naszej stronie: www.teamseven.boo.pl Strona zawsze z aktualnymi newsami, interesującymi ...

Odpowiedzi do Team Seven - serdecznie wszystkich zapraszam! :

6

Five.Division|Immortals

...

Trafność: 33.33%

7

Team Seven - serdecznie zapraszamy!

Jesteśmy klanem steam (mimo to gramy również z klanami ns). Mamy steam serwer. Wszystkich zapraszamy do rejestracji na naszej stronie: www.teamseven.boo.pl Strona zawsze z aktualnymi newsami, interesującymi artykułami, ciekawymi plikami do ...

Odpowiedzi do Team Seven - serdecznie zapraszamy! :

8

seven team otwiera rekrutacje

...

9

Ruthless Seven

Nazwa servera: Ruthless seven IP: 85.232.244.14:27095 Haslo: Latwo sie domyslec Sloty: 14 Typ: TeamPlay Forum: www.ruthless7server.fora.pl Server jest wykupiony, wiec pingi sa dobre ZAPRASZAM Server klanu Ruthless seven TAG: [=R | ...

10

Ruthless Seven

Nazwa servera: Ruthless seven Adres ip: 85.232.244.14:27095 hasło: Wywnioskowac z nazwy servera Sloty: 14 Mila atmosfera, calkiem niezly poziom ...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "pistolet es five-seven"

1

Ja uwielbiam w Terro Beretta Elite, w CT FN Five-seveN, w CT P90 i Colt M4A1, w

Ja uwielbiam w Terro Beretta Elite, w CT FN five-seven, w CT P90 i Colt M4A1, w Terro P90, albo chodze tylko z Dual Elites. Niezadługo gram i mam tylko te dobrze ...

Trafność: 66.67%

2

nie bardzo jestem pewien, jak nie moze wyskakiwac noz i pistolet na poczatku

nie bardzo jestem pewien, jak nie moze wyskakiwac noz i pistolet na poczatku rundy. przeciez to standard... byc moze wstawiles jakis inny byt do mapy, lub masz zle skonfigurowanego vhe. jezeli to cos innego to juz nie mam pomyslow Cytat: Dzięki za ...

3

co jeszcze? pistolet?? granaty wypadaja normalnie:/ i jak jedziesz tylko z

co jeszcze? pistolet?? granaty wypadaja normalnie:/ i jak jedziesz tylko z pistoletem to tez ...

4

Dobre, ale zlikfiduj ten pistolet bedzie good i jednak zrob wieksze rozmiary.

Dobre, ale zlikfiduj ten pistolet bedzie good i jednak zrob wieksze rozmiary. 500 na 160 i tak masz + ...

5

Czy można zmieniać całe uzbrojenie tj od pistolet do smoke albo bomby wiecie

Czy można zmieniać całe uzbrojenie tj od pistolet do smoke albo bomby wiecie (pistolet,karabin,nóż,granaty,bomba) scrollem bez grafiki(tej grafiki co trzeba potwierdzać LPM,co się pojawia w górze ...

6

za dużo pluginów ?? wyłącz te odgłosy (five minutes remaining itp...)

za dużo pluginów ?? wyłącz te odgłosy (five minutes remaining itp...) ...

7

Ladne ale... niektore momety sa slabo wyciete... :) chodzi o pistolet 9/10

Ladne ale... niektore momety sa slabo wyciete... :) chodzi o pistolet 9/10 ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "pistolet es five-seven"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam