Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: płaca grafika

Najbardziej trafne tematy dla "płaca grafika"

1

Problem z grafika

Problem polega na tym, ze jak ktoś zrobi podczas gry spreyem jakis tam obrazek to go nie widze a inni widza. To samo jest ze mna nie widze swojego spreya...co moze byc nie tak?? Czekam na ...

Odpowiedzi do Problem z grafika :

2

problem z grafika

Mam problem z grafika... mianowicie nie moge zmienic z 16 bit na 32 chociaz wszystko wskazuje na to ze sie zmienia(czarnieje obraz ''resetuje '' sie cs wychodzi z serwa...) to gdy wlanczam spowrotem serw lub options to dalej mam 16 choc nie wiem czy ...

Odpowiedzi do problem z grafika :

3

problem z grafika w NS

...

Trafność: 50%

4

Szukam grafika, komputerowca

Szukam kogoś kto będzie potrafił zająć się naszą stronką www.clanblackteam.yoyo.pl nasz grafik odszedł na emeryturę więc wolne jest miejsce oczywiście miejsce w klanie / akademii jest gwarantowane!!!! 100% ZIOMALSKIEJ ATMOSFERY 3644190 ...

5

Popsuta grafika , Broń w lewej ręce , mały ekran

Ostatnio odinstalowałem csa i ponowinie instalowałem wszystko poszło b. ładnie weszłem na serva i grafika PRZERAZIŁA mnie ! ( tutaj fotka jak to wygląda http://img524.imageshack.us/my.php?i...agiczkalm5.png - na fotce wygląda to wiele lepiej :) ) ...

Odpowiedzi do Popsuta grafika , Broń w lewej ręce , mały ekran :

6

Steam do sprzedania--opłaca sie

Hej...Nie wiedzialam gdzie wpisac ten temat.. bo ejstm tu nowa. Mam Steama do sprzedania, granie w CS,Hl,DoD (i wiele wiecej gier). znudzila mi się. Nire chce byście to odebrali jako moją reklame.. jeżeli chcecie kupic ... to zapraszam na : ...

Odpowiedzi do Steam do sprzedania--opłaca sie :

7

Poszukujemy Grafika

Klan Little Fighter potrzebuje grafika klanowego.Otóz od grafika klanowego bedziemy wymagać. WYMAGANIA :arrow: Szablonu klanowego :arrow: Avatara dla każdego z nas :arrow: Loga klanowego W zamian Grafik otrzyma : Nagrody grafika :arrow: Domente na ...

8

Klan AGS-Team szuka snajpera i grafika

Witam poszukuje do klanu snipera i grafika od serwera moje gg===>10512910 www.ags-teamx.yoyo.pl Serwer jest składka 5zł miech Sponsor Miła atmosfera Dojżałość przyjmiemy od mimimum ...

9

Ultra Team szuka grafika

...

10

Szukam Grafika Do Stronki

Uwaga! szukam osoby ktora dobrze zna sie na robieniu grafiki :) , osoba Ta prowadzila by nasza strone Newsy z zycia forum wyniki itp i na webspell i robila nam prace graficzne dla klanu oraz baner dla sponorow Propozycje skladac wylacznie tutaj i ...

Odpowiedzi do Szukam Grafika Do Stronki :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "płaca grafika"

1

Hmm... Nie opłaca się zmieniać na Steam z kilku powodów... 1.Troche kosztów

Hmm... Nie opłaca się zmieniać na Steam z kilku powodów... 1.Troche kosztów 2.Utrata połowy graczy (z tego co widzę na servie na 23 osoby graja 3 steamy) 3.Wiaderko utraci swoje miejsce w TOP zajebistych serverów wd. Graczy... ...

2

moklask, grafika ustawiona na open gl?

moklask, grafika ustawiona na open gl? ...

3

Ja mam Linux'a na lapie, ale ko nie uzywałem :D Opłaca się linux'a?

Ja mam Linux'a na lapie, ale ko nie uzywałem :D Opłaca się linux'a? ...

4

1.moze masz cos z grafika 2.sciągnij nowego cs albo zoabcz w menadzerze zadan

1.moze masz cos z grafika 2.sciągnij nowego cs albo zoabcz w menadzerze zadan iel masz % uzycia procesora im mniej tym lepiej jak masz na 100 to zoabcz co max ...

5

Z grafika chyba nie, jak w STALKERA gram na fulla a w cs mi tnie :/. Mam

Z grafika chyba nie, jak w STALKERA gram na fulla a w cs mi tnie :/. Mam najnowszego cs i ...

6

Procesor: 1,2 Ghz Pamiec ram: 256 mb Grafika: WinFast 4 System: Windows xp Neo:

Procesor: 1,2 Ghz Pamiec ram: 256 mb grafika: WinFast 4 System: Windows xp Neo: 540 kbps Uplod: 121 ...

7

Procesor: 2,41 Ghz Pamiec ram: 1Gb Grafika: nividia GeForce 7600 GS System:

Procesor: 2,41 Ghz Pamiec ram: 1Gb grafika: nividia GeForce 7600 GS System: Windows xp Home edition Net: 256 kbp/s Uplod:64 ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "płaca grafika"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam