Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: play bad go noob spray

Najbardziej trafne tematy dla "play bad go noob spray"

3

Problem ze spray logo

Jak od roku gram w CS 1,6 tak dzisiaj nagle łup . próboje zrobić se spray logosa na ścianie i go nie widze... inni tez robą ... tez ich nie widze... myśle a moze to taki server... wchodzę na inny a tam to samo... co robić P.S Jeśli kogoś irytuje ...

Odpowiedzi do Problem ze spray logo :

4

Play hard, GO PRO!

Witam, pewnie wiele razy szukaliście najlepszego serwera dla was? Już nie musicie szukać, znaleźliście! Serwer klanu pHgP <> jest dla was dostępny, nie 24/7, lecz po 2-3 godziny dziennie, ale naprawde warto dodać IP do ulubionych i odświerzać ...

Trafność: 25%

5

Logo-spray-przezroczystość

Gdy robie przezroczyste logo to zawsze po bokach zostaje niebieski kolor ktory odpowiada za przezroczystość, jest na to jakas rada? ...

Odpowiedzi do Logo-spray-przezroczystość :

6

problem BAD SERVER MESSAGE

Hej jestem nowy w te klocki :) Ściągnąłem CS'a non-steam i patch v19 wszystko zainstalowałem. Jak wchodze na serwer jest spoko dopóki nie wybiore drużyny i nie dołącze się do gry. Prawie od razu mnie wyrzuca a w konsoli jest takie coś: HOST_ERROR: ...

Odpowiedzi do problem BAD SERVER MESSAGE :

7

88.198.81.12:27016 Zapraszam Na Srver Team Play-Bside

88.198.81.12:27016 Zapraszam Na Srver Team play-Bside Czyny 24/7 :):) -Miła atmosfera -Mili Amini -Brak botów -Dużo Fragów 88.198.81.12:27016 Zapraszam Na Srver Team play-Bside Czyny 24/7 :):) ...

Odpowiedzi do 88.198.81.12:27016 Zapraszam Na Srver Team Play-Bside :

8

Publiczny serwer CS 1.6 NON Steam Bad Boys

Witam! Mam przyjemność zaprosić Was do gry na serwer Non Steam CS 1.6 bad Boys. Strona Serwera I klanu bad Boys: bad Boys Klan WWW P.S Na stronie Znajdziecie dokładny opis połączenia sie z serwerem Serwer "stoi" piątek-niedziela w ...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "play bad go noob spray"

1

Play Bad Go Pro... niezle.... troche off top sie robi Tu linki moze cos sobie

play bad Go Pro... niezle.... troche off top sie robi Tu linki moze cos sobie stworzysz: http://www.thecpl.jp/2003summer/wall...797807/cpl.jpg http://www.newworld.com/cpl_logo.jpg http://www.thecpl.jp/2003summer/wall...02522/cpl.jpeg ...

Trafność: 50%

2

po paru minutach dolaczyl do niego nastepny z bad boyem (nick:your name) Demko:

po paru minutach dolaczyl do niego nastepny z bad boyem (nick:your name) Demko: your.dem Pozdro ...

3

omg kurwa ale noob nawet Ip nie podal ^^ hhahaha

omg kurwa ale noob nawet Ip nie podal ^^ hhahaha ...

4

Cytat: omg kurwa ale noob po pierwsze to nie klniemy :!: , po drugie to nie

Cytat: omg kurwa ale noob po pierwsze to nie klniemy :!: , po drugie to nie wyzywamy :!: , a po 3 to kup se duze bryle bo cos cinko u ciebie ze wzrokiem... :!: ...

5

I o to kolejny piekny chiter z bad boyem o niku reszta prosze na niego uwazac

I o to kolejny piekny chiter z bad boyem o niku reszta prosze na niego uwazac :mrgreen: pozdro Arek ...

6

I kolejny bad boy na serwie dobrze ze bul admin to dostal bana i bardzo dobrze

I kolejny bad boy na serwie dobrze ze bul admin to dostal bana i bardzo dobrze bo z takimi chiterami to nie da sie wytrzymac pozdro Arek ...

7

techno zajebiste brzmienie :P play czy plus:D? xDto jak by ktod nie wiedzila

techno zajebiste brzmienie :P play czy plus:D? xDto jak by ktod nie wiedzila siec komorkwa ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "play bad go noob spray"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam