Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: plemiona problemy z serwerem

Najbardziej trafne tematy dla "plemiona problemy z serwerem"

1

cos z serwerem

To tak wchodze do gry CS i wchodze do neta i wybieram serwer.Wgrywa sie on i pokazuje mi sie taki napisa na dole ze mam chyba wrocic do menu i poziej jak chcem grac to tylko moge patrzec jak inni grają wie ktos oco chodzi ...

Odpowiedzi do cos z serwerem :

2

Problem z serwerem na netgamer.pl

...

Trafność: 33.33%

3

Problem z serwerem

...

4

Problemy z cs'em

Mam problem z cs'em 1.6 Włączyłem dzisiaj cs'a 1.6 dołączyłem do servera i zauważyłem że grafika się pogorszyła (była taka jak w cs'ie 1.5) broń trzymałem w lewej ręce nie w prawej i strasznie mi się cioł :/ Proszę o pomoc w tej sprawie. Z góry ...

5

Problem z serwerem dedykowanym...

Mam pewien problem. Otóż po zainstalowaniu patchy 16 i 17 do CS:Source, nie mogę uruchomić programu do stawiania serwera dedykowanego. Czy ktoś ma ten sam problem i zna ...

Odpowiedzi do Problem z serwerem dedykowanym... :

6

Problem z serwerem nonSteam

Witam! Mam problem z serwerem CS Mania(to serv nonSteam) otóż gdy chce sie na niego wbić CS mi sie wyłącza kiedy na pasku ładowania wyskoczy mi "precaching resources" i winda wywala mi błąd:"wystąpił problem z aplikacją hl launcher i ...

Odpowiedzi do Problem z serwerem nonSteam :

7

problemy z serwem

witam. Postawilem serwer na amx i wszystko spoko, ale jak zrobic siebie adminem tak zeby nie minimalizowac i nie wchodzic do konsoli zeby np. zmienic mape, albo zeby kogos kicknac. Chcialbym ustawic jak mają zmieniac sie mapy np najpierw dust 2 ...

Odpowiedzi do problemy z serwem :

8

Problem z moim serwerem !

Mam patcha 2.3 neta radiowego, ale gdy próbuje postawić serwer przez „hlds” tylko ja mogę na niego wejść. Nie mam pojęcia jak rozwiązać ten problem gdyby ktoś wiedział z góry dziękuje za ...

Odpowiedzi do Problem z moim serwerem ! :

9

Problem z serwerem

Czy moze mi ktos powiedziec co trzeba zrobic w serwie by: 1. Nie przezucalo CT do Terro i na odwrot 2. Nie bylo widać jak CT pisze TYLKO do swojego teamu 3. Aby CT nie mogl brać ...

Odpowiedzi do Problem z serwerem :

10

Problemy ze Steam

----------------Problem------------ jak naciskam okno steama to mi wyskakuje albo ze polaczenie nie moze byc obecnie zrealizowane gdyz albo jest cos ze steamem albo moim polaczeniem, albo okno "updating steam". tyle ze po 5 minutach gdy ...

Odpowiedzi do Problemy ze Steam :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "plemiona problemy z serwerem"

1

narazie mamy problemy techniczne z serwerem. NApisze jak wszystko bedzie

narazie mamy problemy techniczne z serwerem. NApisze jak wszystko bedzie działało ...

Trafność: 66.67%

2

Cytat: Napisał BlizzarD narazie mamy problemy techniczne z serwerem. NApisze

Cytat: Napisał BlizzarD narazie mamy problemy techniczne z serwerem. NApisze jak wszystko bedzie działało poprawinie Serwer juz działa normalnie wiec mozna wbijac GF & HF [ Dodano: Czw 13 Gru, 2007 ] Cytat: Napisał Deox Witam, Chciałbym ...

3

a czy z każdym serwerem masz takie problemy czy tylko z jednym?

a czy z każdym serwerem masz takie problemy czy tylko z jednym? ...

4

Masz problemy z serwerem pocztowym - skoro rozwiązane, zamykam.

Masz problemy z serwerem pocztowym - skoro rozwiązane, zamykam. ...

5

ja chętnie jak co to na gg 3639379 ale mam problemy z samodielnym mysleniem ale

ja chętnie jak co to na gg 3639379 ale mam problemy z samodielnym mysleniem ale moze sie ...

6

tez jestem za ,jednak jak rozmawiałem z przełożonym są problemy z serwem na

tez jestem za ,jednak jak rozmawiałem z przełożonym są problemy z serwem na steam ...

7

pomóżcie mi z serwerem do NEOSTRADY, wszystko mam (pliki), ale nie wiem co i

pomóżcie mi z serwerem do NEOSTRADY, wszystko mam (pliki), ale nie wiem co i gdzie. Prosze o kontakt 282999 ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "plemiona problemy z serwerem"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam