Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: plik readme dla amxx

Najbardziej trafne tematy dla "plik readme dla amxx"

1

Opis konfiguracji AMXMODX - plik amxx.cfg dla Counter Strike

Opis konfiguracji AMXMODX - plik amxx.cfg dla Counter Strike Kod: amx_default_access "z" Oznacza flagę adminowską (poczytaj o dodawaniu adminów) jaką ma mieć każdy gracz, najlepiej zostaw "z". Kod: amx_password_field ...

Trafność: 75%

2

Amxx dla leniwych i problem

Siema. Przejdzmy do rzeczy. Ściągnołam "Amx dla leniwych" i go zainstalowałem według instrukcji. Dodałem admina, porobiłem zmiany w confingu.cfg (co do rzozszerzenia nie jestem pawien ale wyszystcy wiedza o co chodzi) i nadeszła pora ...

Odpowiedzi do Amxx dla leniwych i problem :

Trafność: 50%

3

Instalacja AMX-a oraz AMXX [Dla zielonych] !

AMX Cytat: Wiele osób w ostatnich czasach interesuje się postawieniem serwera counter-strike w sieci LAN. Myślą, że to trudne zadanie i szybko się zniechęcają. Postaram się jednak przedstawić, iż amx po bliższym zapoznaniu nie jest taki straszny. Na ...

Odpowiedzi do Instalacja AMX-a oraz AMXX [Dla zielonych] ! :

5

czym mozna otworzyc plik Amxx

:arrow: :idea: Czym moge otworzyc plik amxx eby mi nie "wyskakiwaly dziwne pochomazy" tylko przejzyste liczy i litery poprostu to co ma tam byc,ale rozkodowane prosilbym zebyscie mnie odsylali do google.pl poniewaz juz tam szukalem pod ...

Odpowiedzi do czym mozna otworzyc plik Amxx :

6

Ban z przyjemnoscia dla SqN ThC

Witam o godzinie 20 :15 zauwazylem pana SqN na wh mam nagrane sliczne demka z jego udzialem...jego ip to 8065 LAN...nauczcie sie grac bez ...

Trafność: 25%

7

Ban dla Lookds za wh

O godzinie 23 zaczalem nagrywac pana Lookds na wysmienitym wh...mam nagrane demka zgodnie z regulaminem i nalezytych mnie obowiazkow rowniez mam ip pana lookds,a mianowicie 8909 LAN,kiedy wy w koncu zrozumiecie ze jak ja jestem nie ma ...

Odpowiedzi do Ban dla Lookds za wh :

8

Ban za wh dla Snacki

...

9

Ban dla Su 666

Zaraz potem wszedlem tz o godzinie 10:35 na serwer i drugi delikwent na wh mam nagrane demko z jego udzialem...jego ip to 9575.Co za ...

10

Ban Dla LoLo smieszne

Wczoraj dostalam wiadomosc na gg ze mam natychmias zbanowac dw|LoLo jak go zbanuje to dostane demko z jego niby czitami . Lolo jest jednym z najczysciej grajacych ludzi na serwerku i niezasmiecajcie mi gg takimi oskarzeniami ps Demka nie dostalam ...

Odpowiedzi do Ban Dla LoLo smieszne :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "plik readme dla amxx"

1

Liero, plugin (plik amxx) wklejasz do addons/amxmodx/plugins. Pliki

Liero, plugin (plik amxx) wklejasz do addons/amxmodx/plugins. pliki standardmaps.ini, mapstoban.ini, mapchoice.ini do katalogu addons/amxmodx/config. Teraz otwórz plik addons/amxmodx/config/plugins.ini i na jego końcu dodajesz ...

2

Plik z rozszerzeniem amxx...lub amx kopiujesz do PRZYKLAD:

plik z rozszerzeniem amxx...lub amx kopiujesz do PRZYKLAD: ftp:/cstrike/addons/amxmodx/plugins plik z rozszerzeniem sma kopiujesz do ftp:/cstrike/addons/amxmodx/scripting Kiedy to zrobisz musisz uaktywnic plugin aby działał poprzez dopsianie linijki ...

3

Jeszcze jedno pytanie, jak mam plik *.sma to jak go skompilować do *.amxx??

Jeszcze jedno pytanie, jak mam plik *.sma to jak go skompilować do *.amxx?? ...

4

AMX X Studio odpal plik *.sma i wybierz kompatybiluj (stworzy ci amxx)

AMX X Studio odpal plik *.sma i wybierz kompatybiluj (stworzy ci amxx) ...

5

Sciagneles juz roundsound??To tak najpierw wklejasz plik roundsound.amxx do

Sciagneles juz roundsound??To tak najpierw wklejasz plik roundsound.amxx do /ctrike/addon/plugin potem plik roundsound.sma do cstrike/addons/scriptings potem wchodzisz w addons/configs/plugins.ini i dopisujesz na koncu linijke roundsound.amxx Mysle ...

6

wszystkie pluginy i sam amxx był robiony z myślą dla graczy CS Steam... W

wszystkie pluginy i sam amxx był robiony z myślą dla graczy CS Steam... W ATAC'u (a dokładnie w configu trzeba zaznczać żeby panował przez IPa nie przez steam-id) również trzeba przetestować czy komenda amx_ban działa prawidłowo i banuje ...

7

mi juz alll chodzi xd plik amxx, do plugin a sma. do scropting cz jakos tak xd

mi juz alll chodzi xd plik amxx, do plugin a sma. do scropting cz jakos tak xd potem w plugin.ini musisz dodac linijke ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "plik readme dla amxx"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam