Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: pliki konfiguracyjne serwer na spary download

Najbardziej trafne tematy dla "pliki konfiguracyjne serwer na spary download"

1

Wynajmę serwer na spary i treningi !

Witam wynajmę serwer na spary i treningi za co ? Za friko wystarczy że zareklamujecie ip serwera na stronie i będziecie na nim często grali i podawali innym ip ... Pisac na gg 1300532 serwer ma 10 ...

Odpowiedzi do Wynajmę serwer na spary i treningi ! :

Trafność: 40%

2

Udostępnię serwer na spary i CW

Mam ofertę specjalną dla klanów. Mianowicie chętnie udostępnię serwer na sparingi i CW, za darmo rzecz jasna. Wystarczy skontaktować się ze mną przez forum serwera: forum, dział Klany. CL klanu dostają admina, config meczowy do umówienia. Mam ...

Odpowiedzi do Udostępnię serwer na spary i CW :

3

Udostępnię serwer na spary i CW

Mam ofertę specjalną dla klanów. Mianowicie chętnie udostępnię serwer na sparingi i CW, za darmo rzecz jasna. Wystarczy skontaktować się ze mną przez forum serwera: forum, dział Klany. CL klanu dostają admina, config meczowy do umówienia. Mam ...

Odpowiedzi do Udostępnię serwer na spary i CW :

6
7

Serwer z modem AmXX oraz hlguard i vac2 zalozony w 2007

Ip:80.48.227.107:27015 Moje GG:4797194 jezeli bede na gg i nie bedzie serva to pisac. nie wiem ile bedzie czynny na dobe. net: 750 intel pentium 4 3.0 HT , Radeon x1300 series 256 mb , 756 ...

Trafność: 20%

8

Polski dobry SERWER !!!! Zapraszamy czynny 24/7!!!

serwer 24/7 IP: 195.114.0.27:27159 Haslo: lol serwer wykupiony w gamepad.pl wiec pingi bardzo małe prosze tutaj o komentarze o serwerze!!! ...

Odpowiedzi do Polski dobry SERWER !!!! Zapraszamy czynny 24/7!!! :

9

[POLSKI].:Wishmaster's:. serwer WAR3 MOD

zapraszam na moj serwer srwer NON-STEAM z w3 modem dopiero sie rozwija przyjme wszystkie uwagi Mapki: różne ale raczej de_ lub cs_ Sloty: 12 jakby cos to pozniej moge dac wiecej Pingi: niewiem, serwer w fazie testów Ip: ...

Odpowiedzi do [POLSKI].:Wishmaster's:. serwer WAR3 MOD :

10

serwer

siema jak zrobie serwer {mam neo 1mb/s} i nie ma go na liscie serwerów jak postawie serwera to nikt sie do mnie nie odłacza ;/ siedze sam na serwesze ;/ i jak zrobic zeby ja miał miejsze lagi bo sam mam 100 ppingu ;/ jestem zielony w ...

Odpowiedzi do serwer :

Trafność: 20%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "pliki konfiguracyjne serwer na spary download"

1

Jakie pliki mam usunąc? Nie chodzi tu tylko o serwer wiaderka. Takze o

Jakie pliki mam usunąc? Nie chodzi tu tylko o serwer wiaderka. Takze o wszystkie inne. Chce sobie jakis dodac, dodaje i nic. Czysto jest... raz mi sie tylko pojawil moj serwer hostowany na lanie, bo sprawdzalem nowe skiny... [ Dodano: Sro 29 Sie, ...

2

Nie zawsze tak jest, po resie mapy wczytuje od nowa pliki konfiguracyjne i dupa

Nie zawsze tak jest, po resie mapy wczytuje od nowa pliki konfiguracyjne i dupa :P [ Dodano: Czw 30 Sie, 2007 ] Aaaa i czy da sie to komendą jakąś zmienic czy tylko w ...

3

ale ja kci chodzi o serwer to w max wejdz i pozniej w scripts i tam sa pliki

ale ja kci chodzi o serwer to w max wejdz i pozniej w scripts i tam sa pliki sma tam musisz to wkleic ale nie jestem pewien ze ci o to ...

4

Polecam serwer ;] Miła atmosfera, fajne mapki. Pliki z serwera mogą się troszkę

Polecam serwer ;] Miła atmosfera, fajne mapki. pliki z serwera mogą się troszkę dłużej ściągać ale ...

5

kvasio, wyłącz z panelu serwer, usuń te 3 pliki, i wgraj kolejno (pojedynczo)

kvasio, wyłącz z panelu serwer, usuń te 3 pliki, i wgraj kolejno (pojedynczo) engine_i486.so, engine_i686.so, engine_amd.so ...

6

zaloz sobie wlasny serwer i tam wrzucaj pliki . np. na yoyo.pl

zaloz sobie wlasny serwer i tam wrzucaj pliki . np. na yoyo.pl ...

7

od nowa czyli usunąć cały serwer?? czy twe pliki?? poliki próbowałem to

od nowa czyli usunąć cały serwer?? czy twe pliki?? poliki próbowałem to samo ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "pliki konfiguracyjne serwer na spary download"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam