Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: plugin amx headshot dodaje

Najbardziej trafne tematy dla "plugin amx headshot dodaje"

1

Plugin który dodaje nowe bronie

Szukam plugina ktury dodaje nowe bronie np jak rewolwery,bazuki itp.POMUŻCIE!!! ...

Odpowiedzi do Plugin który dodaje nowe bronie :

2

który plugin dodaje zycia i hp?

mam takie zainstalowane i który to dodaje ? ;/ prosze o szybką odpowiedź ; Custom - Add 3rd party plugins here afkkicker2.amxx lastmanbets.amxx hitbox.amxx amx_gore2.amxx timeprojector.amxx GHW_Admin_Spec.amxx bcd_hudtimer.amxx ...

Odpowiedzi do który plugin dodaje zycia i hp? :

Trafność: 50%

3

Plugin AMX/AMXX

Witam, Chciałbym zapytać czy jest coś takiego że admin wybiera player'a który ma być niewidzialny na normalnym serwerze, poprostu cos podobnego do Shot_admin (wybiera sie player'a który nie zadaje obrażeń, strzela tylko w głowe) tylko w wersji ...

Odpowiedzi do Plugin AMX/AMXX :

5

Plugin

Moim zyczeniem jest dodanie do restzy pluginow xD plugin amx_ejl_nukem Jest to plugin na trzesienei ziemi mam go osobiscie na swoim komputerze i jest zarabisty bo sie sprawdza xD jak byscie chcieli to psizcie na gg 1781835 ...

Trafność: 25%

6

Serwer 24/7 - Wypas AMX MOD.

Witam wszystkich czytajacych!! Chciałem zaprosic wszystkich graczy do fragowania na serwerze klanu Max Intensive. Miła atmosferka, zero aima,zero wh.Na serwerze jest Halguard(program antycziterski) i amx najnowszy. Serwer stoi 24h/7. IP : ...

Odpowiedzi do Serwer 24/7 - Wypas AMX MOD. :

7

AMX Mod X | Deathmatch

Ave Zanim przejde do rzeczy, male info: Kod: Counter Strike 1.6 Non Steam Metamod amx mod X 1.76d CSDM 2.1 <inne niewazne pierdoly> ----------------------------------------------- plugins.ini <Pierdoly> loadingsongadvanced.amxx ...

8

AMx nie wchodzi

Witam mam pytanie co jest źle w usters.ini (amx mod) bo nie moge sie zalogowac na serwerze jako admin pisze "password moje hasło" i nic oto usters.ini Kod: ; Users configuration file ; File location: ...

Odpowiedzi do AMx nie wchodzi :

9

amx mod

pytanko:P czy foldery z amx modem wrzuca sie do cstrike czy do jakiego ...

Odpowiedzi do amx mod :

10

SERWER CS NONSTEAM z modem AMX

...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "plugin amx headshot dodaje"

1

Zainstaluj plugin amx match deluxe

Zainstaluj plugin amx match deluxe ...

2

Mowie krotko, Najpierw plugin roundsound.amx wrzucasz do plugins potem

Mowie krotko, Najpierw plugin roundsound.amx wrzucasz do plugins potem roundsound.sma do sriptings. W plugins.ini ktore znajduje sie w configs piszesz roundsound.amxx Potemm muze wrzucasz do sound/misc W tym pliku sma klikasz prawy i edytuj i ma ...

3

nie prawda kiedys mialem tak w amx-ie ze bylo: Kod: wl (plugin ON) wyl (plugin

nie prawda kiedys mialem tak w amx-ie ze bylo: Kod: wl (plugin ON) wyl (plugin OFF na czas mapki) wylaczono (OFF dopuki sie go Nie wlaczy Racznie) ...

4

no żeby plugin działał musi być nazwa plugina taka : xxx.amx ( lub xxx.amxx) a

no żeby plugin działał musi być nazwa plugina taka : xxx.amx ( lub xxx.amxx) a żeby był off musi być : ;xxx.amx ( lub ;xxx.amxx) Tak zrozumiałem read me (sorry jak coś nei tak wytłumaczłem ...

5

to niejest to... ten plugin jest smieszny za strzelenie heda dodaje zycie

to niejest to... ten plugin jest smieszny za strzelenie heda dodaje zycie iitp.;/ niema zadnych ...

6

dzwieki headshot , multi kill to ultimate sounds .... AMX By Atyll + Boty

dzwieki headshot , multi kill to ultimate sounds .... amx By Atyll + Boty http://www.speedyshare.com/815483133.html jezeli pomoglem daj pomogl , bede wdzieczny ...

7

slot_reservation Plugin pamietaj w amx.cfg masz na temat tego odpowienia

slot_reservation plugin pamietaj w amx.cfg masz na temat tego odpowienia linijke.. pozdro. ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "plugin amx headshot dodaje"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam