Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: plugin anty rash

Najbardziej trafne tematy dla "plugin anty rash"

1

anty rash by mordownia

Jak ustawic zeby po usilowniu przejscia granicy rashu nie zabijało tylko zeby zabralo np 5 hp lub wogole ? mam tak napisade do amxx i slap nie dziala... amx_antirusher 1 amx_antirusher_slap 0 amx_antirusher_time 50 amx_antirusher_eco 0 ...

Odpowiedzi do anty rash by mordownia :

2

Anty rash

co mam zrobić żeby anty rush sie trzymał 45 sek? bo mam round_time 2.00 i chce żeby anty rash trzymał się do ...

Odpowiedzi do Anty rash :

3

Plugin

Moim zyczeniem jest dodanie do restzy pluginow xD plugin amx_ejl_nukem Jest to plugin na trzesienei ziemi mam go osobiscie na swoim komputerze i jest zarabisty bo sie sprawdza xD jak byscie chcieli to psizcie na gg 1781835 ...

Trafność: 33.33%

5

[amxx] plugin csdm 2.1

Chcę uruchomić spawn editora, ale nie moge znaleźć komendy (jaka ona jest?) od razu mowie ze w plikach konfiguracyjnych odblokowalem ...

Odpowiedzi do [amxx] plugin csdm 2.1 :

6

Plugin który dodaje nowe bronie

Szukam plugina ktury dodaje nowe bronie np jak rewolwery,bazuki itp.POMUŻCIE!!! ...

Odpowiedzi do Plugin który dodaje nowe bronie :

7

anty cheat

mam problem instaluje sobie antycheata wszystko dobrze tylko kiedy wlacze go i troche poczekam wykrywa mi trojana w folderze co zrobic. Na dodatek kiedy dam mu kwarantanne nie chodza mi servery :neutral: Co zrobic ...

Odpowiedzi do anty cheat :

Trafność: 33.33%

8

Player Model - plugin

http://forums.alliedmods.net/showthr...ght=adminmodel chce zainstalować ten plugin ale mam pytanie skąd wziąć fajne modele postaci (mogą być np. z CZ lub Source) jeżli moze być z source to czy ktoś mógłby mi podesłać model jakiegoś terror i CT ...

Odpowiedzi do Player Model - plugin :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "plugin anty rash"

1

Anty rash tez jest do dupy ;/ Nie da sie wtedy grac w Ct ;x

anty rash tez jest do dupy ;/ Nie da sie wtedy grac w Ct ;x ...

Trafność: 66.67%

2

Cytat: Anty rash tez jest do dupy ;/ Nie da sie wtedy grac w Ct ;x wiesz jak

Cytat: anty rash tez jest do dupy ;/ Nie da sie wtedy grac w Ct ;x wiesz jak masz total anty rash to jest lipa ale jak mozna rashowac np po 60s czemu nie ...

3

przedchwila ja sciagnolem i wrzucilem an swoj server tylko mi anty rash nie

przedchwila ja sciagnolem i wrzucilem an swoj server tylko mi anty rash nie dziala ;p ale wszystko inne jak najlepiej sprawne :) a ten pack z 200 pluginami nemore to kiedy mamy sie go ...

4

Anty rash ten u mnie dziala..ale przynam ci racje bo ten anty rash zreszta jk i

anty rash ten u mnie dziala..ale przynam ci racje bo ten anty rash zreszta jk i kazdy.. jest nie stabilny.. i czesto pada. i tzeba poprostu podmianke robić co jakiś czas..:/// jeszcze nie spotkalem sie z poprawnym anty rasher ale jezeli bede mial to ...

5

Chodzi ci o paczke ogolna na caly serwer czy tylko o anty rash??

Chodzi ci o paczke ogolna na caly serwer czy tylko o anty rash?? ...

6

ERF, A co ty byś chciał ...m Anty rash nie dziala ma prawo bo kazdy dostepny

ERF, A co ty byś chciał ...m anty rash nie dziala ma prawo bo kazdy dostepny jest wadliwy !.. moze udostepnie bardzo dobry.. admina na ip da sie dać wiecv nie klam..a pluginy jak pisalo wyzej trzeba edytować.. tak jak kazde.. nikt nie da ci takiego ...

7

A jaki masz anty rash jesli moge wiedziec?

A jaki masz anty rash jesli moge wiedziec? ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "plugin anty rash"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam