Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: plugin do rezerwacji slotów dla admina

Najbardziej trafne tematy dla "plugin do rezerwacji slotów dla admina"

1

Plugin dla Admina voiceall!

Szukam plugina który jak sie zbinduje klawisz bind "k" "+voiceall" i pozwala adminowi mowić do TT i CT ...

Odpowiedzi do Plugin dla Admina voiceall! :

2

pytanie dotyczące hasła dla admina

Czy można ustalić tak abym miał 2 hasła u kumpla na servie inne a u mnie inne czy ciagle musze zmieniac w konsoli setinfo "_pw" "haslo" jezeli chce byc adminem na servie czy da sie jakos ustawic 2 na ...

Odpowiedzi do pytanie dotyczące hasła dla admina :

3

[PLUGIN] Zielony kolor nicka admina

Tak jak w temacie - zielony kolor nicka admina na czacie. plugin bardzo prosty, nie powinien sprawiać problemów - sam miałem go kiedyś na swoim serwerze. Instalacja polega na wrzuceniu go do addonsamxmodxplugins oraz dopisaniu jego nazwy do ...

Odpowiedzi do [PLUGIN] Zielony kolor nicka admina :

Trafność: 40%

4

komendy admina dla upierdliwych ludzi

wiec tak chodzi mi o komende po ktorej raczej nikt nie bedzie chcial wrocic juz na moj serwer, bo np ktos ma non steama i neo czyli nawet jak dam mu bana to i tak moze wejsc pozniej na serwa a mi chodzi o komendy typu np. ta co wywala do pulpitu ...

Odpowiedzi do komendy admina dla upierdliwych ludzi :

5

czapka dla admina

napisałby kto ten plugin...tylko chodzi mi o to zeby miec inne czapki niz te standardowe...czyli admin jak bedzie w ct:to zamiast hełmu to bede mial jamacahat2.mdl a jak bede w tt to zamiast beretu bede mial ...

Odpowiedzi do czapka dla admina :

6

Szukam plugina dla admina

Witam. Szukam plugina takiego ktury robi miejsce dla adma. Nie rezerwacja slotu. Hodzi mi o to ze jak serwer jest pelny to np. kicuje naj slabszego gracza. jest taki ...

Odpowiedzi do Szukam plugina dla admina :

7

Plugin dla adma

Witam. Szukam plugina takiego ktury robi miejsce dla adma. Nie rezerwacja slotu. Hodzi mi o to ze jak serwer jest pelny to np. kicuje naj slabszego gracza. jest taki ...

Odpowiedzi do Plugin dla adma :

9

Plugin zwalniający slota dla osoby zarejestrowanej na www

Witam mam takie pytanie czy nie orientuje sie ktos z was gdzie moge sciagnąć plugin zwalniajacy slota poprzez usuniecie z serwa osoby niezarejestrowanej na ww gdy na serwer łaczy sie osoba zarejestrwana na ww. Krotko pisząc chodzi mi o plugin ktory ...

Odpowiedzi do Plugin zwalniający slota dla osoby zarejestrowanej na www :

10

Logowanie na admina w Mani Admin Plugin.

Mam zainstalowany Mani Admin plugin i mam plik clients.txt w folderze: cstrike/cfg/mani_admin_plugindy wpisuje w konsoli admin to wyskakuje "You are not authornized to run this command." A jak wpisze w grze @burn to pisze, że nie jestem ...

Odpowiedzi do Logowanie na admina w Mani Admin Plugin. :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "plugin do rezerwacji slotów dla admina"

1

Ja nie rozumiem idei rezerwacji slotów dla graczy.

Ja nie rozumiem idei rezerwacji slotów dla graczy. ...

Trafność: 60%

2

Plugin dla admina crashuje serwer? Wątpie bo mam to samo na 3-ch innych

plugin dla admina crashuje serwer? Wątpie bo mam to samo na 3-ch innych serwerach z tej samej sieci i nie ma ...

Trafność: 60%

3

Co do tych 2 slotow to sa one zarezerwowane dla adminow dlatego nie ma

Co do tych 2 slotow to sa one zarezerwowane dla adminow dlatego nie ma komunikatu server is full tylko jest dropped ..... itp. trzeba czekac az beda 3 wolne ...

4

ustawiłes sobie hasło dla admina w amxx, lecz nie wpisales go w konsoli przed

ustawiłes sobie hasło dla admina w amxx, lecz nie wpisales go w konsoli przed wejsciem na serv wpisz: setinfo "_pw" ...

5

Pozdro dla head admina papkina xD

Pozdro dla head admina papkina xD ...

6

Dałem wam.. plugin ode mnei z serva ale specjalnie dla was zasady zmienilem...

Dałem wam.. plugin ode mnei z serva ale specjalnie dla was zasady zmienilem... ale macie tu takie cos: w skrypcie public_rules.sma macie napisane tam Cytat: // register command register_concmd("rules_show", "rules", ADMIN_KICK, ...

7

amx_super dajesz tam specjalne własciwości dla ludzi prosze oto i plugin:

amx_super dajesz tam specjalne własciwości dla ludzi prosze oto i plugin: plugin wszystkie komendy masz w pliku ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "plugin do rezerwacji slotów dla admina"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam