Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: plugin modele admina w cs 1.6

Najbardziej trafne tematy dla "plugin modele admina w cs 1.6"

1

[PLUGIN] Modele Admina

...

Trafność: 75%

2

[PLUGIN] Zielony kolor nicka admina

Tak jak w temacie - zielony kolor nicka admina na czacie. plugin bardzo prosty, nie powinien sprawiać problemów - sam miałem go kiedyś na swoim serwerze. Instalacja polega na wrzuceniu go do addonsamxmodxplugins oraz dopisaniu jego nazwy do ...

Odpowiedzi do [PLUGIN] Zielony kolor nicka admina :

Trafność: 50%

3

Logowanie na admina w Mani Admin Plugin.

Mam zainstalowany Mani Admin plugin i mam plik clients.txt w folderze: cstrike/cfg/mani_admin_plugindy wpisuje w konsoli admin to wyskakuje "You are not authornized to run this command." A jak wpisze w grze @burn to pisze, że nie jestem ...

Odpowiedzi do Logowanie na admina w Mani Admin Plugin. :

4

Plugin dla Admina voiceall!

Szukam plugina który jak sie zbinduje klawisz bind "k" "+voiceall" i pozwala adminowi mowić do TT i CT ...

Odpowiedzi do Plugin dla Admina voiceall! :

5

nastepny poranek,a admina brak :)

"InOfEnSiVo" 14885 STEAM_0:1:298958 3 01:35 111 1 demo: http://s000.wyslijto.pl/?file_id=04802447226186722004 zbanujcie gada. godzina ...

Odpowiedzi do nastepny poranek,a admina brak :) :

6

Plugin

Moim zyczeniem jest dodanie do restzy pluginow xD plugin amx_ejl_nukem Jest to plugin na trzesienei ziemi mam go osobiscie na swoim komputerze i jest zarabisty bo sie sprawdza xD jak byscie chcieli to psizcie na gg 1781835 ...

Trafność: 25%

8

Szukam ADMINA do serwa CS 1.6

...

10

Komendy Admina

No to tak zrobiłęm swój serwer lecz nie znam komend admina napszyklad na kicki na bana na zmiane planszy zdeby dac komus slapa ze tak lata xD albo na przeniesienie kogos naprzyklad z ct to terro...Jak ktoś zna prosze żeby napisał w tym temacie... ...

Odpowiedzi do Komendy Admina :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "plugin modele admina w cs 1.6"

1

musisz miec admina z flaga kicka.Niema zadnej komendy modele same sie wlaczaja

musisz miec admina z flaga kicka.Niema zadnej komendy modele same sie wlaczaja jesli masz ...

2

Usuń modele admina ;)

Usuń modele admina ;) ...

3

1. To nie plugin tylko złącze serwea chyba 2. Podmień modele, seba to chyba ma

1. To nie plugin tylko złącze serwea chyba 2. Podmień modele, seba to chyba ma na puchatku 3. A jest taki? 4. Zobacz poprawki do najnowszego pluga ...

4

Napisałem do Admina PNS... Bo to z jego serwa podchodzą te modele dał mi spis

Napisałem do admina PNS... Bo to z jego serwa podchodzą te modele dał mi spis modułów: Cytat: fun fakemeta geoip sockets ;regex nvault engine cstrike csx array hamsandwich U niego to tak wygląda.. u mnie to wygląda tak: Cytat: fun engine fakemeta ...

5

do tego potrzebny jeszcze plugin jest, jakie tam modele masz?

do tego potrzebny jeszcze plugin jest, jakie tam modele masz? ...

6

Włącz plugin miscstats.amxx w plugins.ini o ile się nie mylę to w menu admina 9

Włącz plugin miscstats.amxx w plugins.ini o ile się nie mylę to w menu admina 9 > 5 ...

7

mam to samo i nic... same modele, dzwieki i plugin:( [ Dodano: Czw 13 Gru, 2007

mam to samo i nic... same modele, dzwieki i plugin:( [ Dodano: Czw 13 Gru, 2007 ] A ty AroN jedziesz na linuxie? Jak tak to spakuj mi wszystkie swoje moduly i ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "plugin modele admina w cs 1.6"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam