Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: plugin muza na serwerze cs

Najbardziej trafne tematy dla "plugin muza na serwerze cs"

1

Plugin - Pokazuje dostepne mapy na serwerze

Witam... Poszukuje pluginu w ktorym klient wpisze np. /mapy pokaza sie dostepne mapy na ...

Odpowiedzi do Plugin - Pokazuje dostepne mapy na serwerze :

2

muza na poczatek rundy ----plugin----

szkuam pluginu na myzyke na poczatku rundy. Może ktos mi pomóec? ! ...

Odpowiedzi do muza na poczatek rundy ----plugin---- :

3

Plugin Do wykrywania cheatow na serwerze ...

Prosze4 o usuniecie ... Przezoprzypadek napisalem 2 gdyz mialem lagi ... Bardzo przepraszam za spam i prosze o USONIECIE ! Z gory ...

Trafność: 66.67%

4

Plugin Do wykrywania cheatow na serwerze ...

Siemano ! Mam taki problem ... Na moim serwerze nie moge ogarnac chetow -.- Potrzebuje pluginu ktry by skanowal kompaw ich poszukiwaniu Lub cos z tym stylu ... Nie chce sXe gdyz wtedy moj serwer straci 3x na popularnosci ... Na pewno powstal jzu ...

Odpowiedzi do Plugin Do wykrywania cheatow na serwerze ... :

5

GOTOWY plugin "roundsound"- muza na koniec rundy

Witam mam dla was plugin "roundsound" czyli 20 muzyk na koniec rundy 10 do ct i 10 do tt w formacie "wav" to jest fajana muza techo trochę hip-hopu NIC LEPSZEGO NIE TRZEBA tu jest link: ...

6

Szukam PLugin UNBAN steam na serwerze non steam

Witam mam server non steam i jak chce pograc z steam to jest napisane ze mam bana :) i kazdy tak ma kto grta na steam Szukam pluginu ktory poprawi ten ...

Odpowiedzi do Szukam PLugin UNBAN steam na serwerze non steam :

7

Ważny temat o serwerze wiadreko nonsteam

Ej nie dawajcie wiaderka na Steama! zrobiliście zajefajny serwer, j=sa na nim sami fajni zawidnicy! kiedy dacie go na steama to wiekszosc graczy przestanie grac, np. ja:) co to wam da? bedzie mniej cziterów?? przecież nie ma ich tak duzo zeby ...

Odpowiedzi do Ważny temat o serwerze wiadreko nonsteam :

Trafność: 33.33%

8

Plugin

Moim zyczeniem jest dodanie do restzy pluginow xD plugin amx_ejl_nukem Jest to plugin na trzesienei ziemi mam go osobiscie na swoim komputerze i jest zarabisty bo sie sprawdza xD jak byscie chcieli to psizcie na gg 1781835 ...

9

Lagi na serwerze

Witam wgralem amx moda, jakies tam pluginy itp-tak jak pisalo na waszej stronie Gdy gram ja i jakas jedna osoba to jest ok ale jak wejdą juz 3-4 osoby to mają pingi po 1200 caly czas:/ Ktos pisał zeby ustawic priorytet hlds na wysoki tak tez ...

Odpowiedzi do Lagi na serwerze :

10

Info o serwerze

...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "plugin muza na serwerze cs"

1

Wiem !!!!!!! Grał na serwerze deathmatch ściągnij se plugin i na przyszłość

Wiem !!!!!!! Grał na serwerze deathmatch ściągnij se plugin i na przyszłość pisz jak człowiek PzdR ...

2

Ten dodatek raczej plugin o ktorym piszesz to GunGame. Na moim serwerze

Ten dodatek raczej plugin o ktorym piszesz to GunGame. Na moim serwerze publicznym mialem ten plugin z pol miesiaca ale szczerze ci powiem szybko sie nudzi ludziom. Ulatwie tobie sprawe i podam ci linka zebys nie szukal ...

3

a ten plugin co spolszcza napisy to reklamuje puchatka na serwerze? a w tym

a ten plugin co spolszcza napisy to reklamuje puchatka na serwerze? a w tym koncercie to gdzie sie dodaje mapy do ...

4

Moze to jakis plugin na serwerze? Ktory ma za zadanie urealnienie rozgrywki,

Moze to jakis plugin na serwerze? Ktory ma za zadanie urealnienie rozgrywki, przeciez skutecznosc w dymie spada:) to sie dzieje na okreslonym serwerze czy na kazdym tak sie ...

5

Znaczy się Panowie chcą na serwerze zrobić sobie banner taki? To proszę, plugin

Znaczy się Panowie chcą na serwerze zrobić sobie banner taki? To proszę, plugin -> ...

6

:(( jak przerobie plugin jakiś np taki co sie wpisuje /playmedia i muza leci to

:(( jak przerobie plugin jakiś np taki co sie wpisuje /playmedia i muza leci to ja ciałem go zrobić żeby był po polsku... Wszystko ładnie zaczyna kompilować od .amxx i lipa... pisze error :( czemu? i jak to skompilować ...

7

pewno plugin na serwerze ze adminom niekonczy sie amunicja :P

pewno plugin na serwerze ze adminom niekonczy sie amunicja :P ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "plugin muza na serwerze cs"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam