Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: plugin na restart serwa z muza

Najbardziej trafne tematy dla "plugin na restart serwa z muza"

1

muza na poczatek rundy ----plugin----

szkuam pluginu na myzyke na poczatku rundy. Może ktos mi pomóec? ! ...

Odpowiedzi do muza na poczatek rundy ----plugin---- :

2

Knife Restart! Pomozcie napisac plugin :D

Otoz sprawa wyglada tak. Ogladalem sobie dzisiaj filmiki na youtubie, i tak uslyszalem sobie pioseneczkie Benny Hilla, i jakos mi sie to z restart knifem skojarzylo. Jak wszyscy za soba biegaja!LD Muzyczka sam sobie zrobie, ale chodzi mi o sam ...

Odpowiedzi do Knife Restart! Pomozcie napisac plugin :D :

3

Plugin Restart !

Witam piszę do was z wielką prośbą ... Jak zaczyna sie mapa aby była normalna gra i po 45 sekundach był Res i w czasie tego resa jak wszyscy zaczynaja kupować le ciała piosenka (Noż to jak zapałka w rekudziecka tym sie bawić nie wolno ) proszę ...

Odpowiedzi do Plugin Restart ! :

4

Nożowka + restart + muza

Szukam pluginu... Pierwsza runda nożówka... Powiedzmy 60 sekund, przez 57 sek gra muzyka a przez 3 sek gosc mowi: thre, two, one i jest restart ...

Odpowiedzi do Nożowka + restart + muza :

Trafność: 50%

5

GOTOWY plugin "roundsound"- muza na koniec rundy

Witam mam dla was plugin "roundsound" czyli 20 muzyk na koniec rundy 10 do ct i 10 do tt w formacie "wav" to jest fajana muza techo trochę hip-hopu NIC LEPSZEGO NIE TRZEBA tu jest link: ...

6

plugin start+restart

...

8

ImmortaL zagra spara 5 on 5 , mamy serwa

steam albo nonsteam (bez dopalaczy ) http://www.imml-squad.yoyo.pl/news.php ...

Odpowiedzi do ImmortaL zagra spara 5 on 5 , mamy serwa :

9

Plugin

Moim zyczeniem jest dodanie do restzy pluginow xD plugin amx_ejl_nukem Jest to plugin na trzesienei ziemi mam go osobiscie na swoim komputerze i jest zarabisty bo sie sprawdza xD jak byscie chcieli to psizcie na gg 1781835 ...

Trafność: 25%

10

Restart kompa podczas gry

Co może być przyczyną resetowania kompa podczas gry? Sytuacja wyglada tak, że zagram 5 min i sie ...

Odpowiedzi do Restart kompa podczas gry :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "plugin na restart serwa z muza"

1

Fajny plugin. Możę go dam na mojego serwa.

Fajny plugin. Możę go dam na mojego serwa. ...

2

InnY, plugin auto restart, albo knifes only

InnY, plugin auto restart, albo knifes only ...

3

:(( jak przerobie plugin jakiś np taki co sie wpisuje /playmedia i muza leci to

:(( jak przerobie plugin jakiś np taki co sie wpisuje /playmedia i muza leci to ja ciałem go zrobić żeby był po polsku... Wszystko ładnie zaczyna kompilować od .amxx i lipa... pisze error :( czemu? i jak to skompilować ...

4

@Up Ja jak daję sobie ten plugin na serwa, to serwer nie chce się włączyc,

@Up Ja jak daję sobie ten plugin na serwa, to serwer nie chce się włączyc, wyskakuje błąd ...

5

2. Auto restart knives - taki plugin 1. Czli co otworzyles sma edytowales i

2. Auto restart knives - taki plugin 1. Czli co otworzyles sma edytowales i zapisales i teraz nie jest juz sma tylko txt ta? Do edytowania sluzy amxx studio. I jak chcesz powrocić to otworz ten plik przez notatnik zapisz jako typy plików - Wszystkie ...

6

ale wlasnie w tym rzecz, ze to zrobilem... zrobilem nawer restart serwa i dalej

ale wlasnie w tym rzecz, ze to zrobilem... zrobilem nawer restart serwa i dalej dziala to samo co bylo przed zmiana ;/ Nie wiem o co chodzi ;/ [ Dodano: Czw 03 Sty, 2008 ] dobra juz jest ok, sorry za zamieszanie;/ ale i tak nie wiem czmeu nie ...

7

przyda sie, pisze by zobaczyc ! EDIT: lol to nie restart serwa , tylko

przyda sie, pisze by zobaczyc ! EDIT: lol to nie restart serwa , tylko restart ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "plugin na restart serwa z muza"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam