Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: plugin na sikanie

Najbardziej trafne tematy dla "plugin na sikanie"

1

Plugin

Moim zyczeniem jest dodanie do restzy pluginow xD plugin amx_ejl_nukem Jest to plugin na trzesienei ziemi mam go osobiscie na swoim komputerze i jest zarabisty bo sie sprawdza xD jak byscie chcieli to psizcie na gg 1781835 ...

Trafność: 50%

3

[amxx] plugin csdm 2.1

Chcę uruchomić spawn editora, ale nie moge znaleźć komendy (jaka ona jest?) od razu mowie ze w plikach konfiguracyjnych odblokowalem ...

Odpowiedzi do [amxx] plugin csdm 2.1 :

4

Plugin który dodaje nowe bronie

Szukam plugina ktury dodaje nowe bronie np jak rewolwery,bazuki itp.POMUŻCIE!!! ...

Odpowiedzi do Plugin który dodaje nowe bronie :

5

Player Model - plugin

http://forums.alliedmods.net/showthr...ght=adminmodel chce zainstalować ten plugin ale mam pytanie skąd wziąć fajne modele postaci (mogą być np. z CZ lub Source) jeżli moze być z source to czy ktoś mógłby mi podesłać model jakiegoś terror i CT ...

Odpowiedzi do Player Model - plugin :

7

[PLUGIN] Weapon Icon Display

Opis: plugin dodaje małą ikonkę (zieloną) trzymanej aktualnie broni, coś w stylu jak ma się c4 lub tego koszyka jak się jest w buy zone. Podgląd: Instalacja/Konfiguracja: Instalacja polega na skopiowaniu pluginu do katalogu plugins oraz dopisanie ...

Odpowiedzi do [PLUGIN] Weapon Icon Display :

8

plugin..... ale jaki ! : /

Mam pytanko jak sie nazywa plugin ktory w starciu 1 na 1 pokazuje ilosc odebranego HP on widzi moje a ja jego..... T widzi niebieską czcionke a CT czerwoną :P ;) :???: niestety fotki niemam...... nie chodzi mi tu o komendy /me , /hp itp :evil: ...

Odpowiedzi do plugin..... ale jaki ! : / :

9

PomocY!!! plugin help :D

Moze mi ktos pomuc? Widzialem na wielu serverach ze jak zostajesz sam w druzynie na przeciwników to jest dzwiek "i'm a some a lonly "(czy jakos tak ;p) i pisze ze zosatlem sam xd. Pomocy plz :mrgreen: Prosil bym o jakis maly opis bo ja ...

Odpowiedzi do PomocY!!! plugin help :D :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "plugin na sikanie"

1

Przydal by sie taki plugin bo czasami to juz przesada co sie dzieje na servie.

Przydal by sie taki plugin bo czasami to juz przesada co sie dzieje na servie. Poprawilo by to atmosfere gry, a takze umililo by zycie adminom poniewaz mogli by sie zajac wylapywaniem cziterow czy grą anizeli banowaniem co resp takich delikwentow. ...

2

Wiem !!!!!!! Grał na serwerze deathmatch ściągnij se plugin i na przyszłość

Wiem !!!!!!! Grał na serwerze deathmatch ściągnij se plugin i na przyszłość pisz jak człowiek PzdR ...

3

Ten dodatek raczej plugin o ktorym piszesz to GunGame. Na moim serwerze

Ten dodatek raczej plugin o ktorym piszesz to GunGame. Na moim serwerze publicznym mialem ten plugin z pol miesiaca ale szczerze ci powiem szybko sie nudzi ludziom. Ulatwie tobie sprawe i podam ci linka zebys nie szukal ...

4

jaki plugin mam sciągnąc dobrze zgadles gralem na dethmath

jaki plugin mam sciągnąc dobrze zgadles gralem na dethmath ...

5

ja sciągnąlem ten plugin deathmath ale nie wiem jak go w walić i gdziei czy

ja sciągnąlem ten plugin deathmath ale nie wiem jak go w walić i gdziei czy poterzebny jest do tego AMX MOD CZY COS???? :?: ...

6

Plugin Click

plugin Click ...

7

A gdzie wrzucić Ten plugin żeby leciała muzyczka podczas łączenia sie z

A gdzie wrzucić Ten plugin żeby leciała muzyczka podczas łączenia sie z serwerem ? i jeszcze jedno czy moge wrzucić jakiś kawałek od siebie z dysku i podczas łączenia będzie leciał i do jakiego formatu trzeba przekonwertować - wav ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "plugin na sikanie"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam