Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: plugin ultimate_sound

Najbardziej trafne tematy dla "plugin ultimate_sound"

1

[PLUGIN] Ultimate Sounds PL (Polskie dźwięki i napisy)

ultimate sounds PL / Polish Kill Streak, headshot, killingspree, godlike Opis: Wiele osób chce mieć dźwięki headshot, multikill, godlike itd. na swoim serwerze. Ja tutaj je daję, tylko w polskiej wersji zmodyfikowałem plugin ultimate sounds. Użyłem ...

Odpowiedzi do [PLUGIN] Ultimate Sounds PL (Polskie dźwięki i napisy) :

Trafność: 66.67%

2

ultimate sound

zrobilem sobie mixa z ultimate sound pomieszalem dzwieki typu headshot itd Kod: /////////////////////////////////////////////////// // AMXMOD[X] // // ::ultimate sounds:: // // // // cvar: // // streak_mode < flags > // // "a" - ...

Odpowiedzi do ultimate sound :

3

Ultimate Sound PL (Modyfikacja by Mario Biedronka )

Bardzo dobra mała modyfikacja UT. Zmienione dzwięki etc. (napisy) POLECAM ! Instalacja Instalujemy tak samo jak inny plugin czyt. http://www.forum.wiaderko.com/topics...now-vt1792.htm dzwięki wrzucamy do Kod: sound\misc\ut_pl_Mario_Biedron_edit ...

Odpowiedzi do Ultimate Sound PL (Modyfikacja by Mario Biedronka ) :

4

Problem z Ultimate Sound...

Witam! Mam problem! Wrzuciłem sobie na serwer plugin "Female sound", i tu się zaczyna problem. Mianowicie jak walne HS'a, to 2 razy jest "Headshot"(dźwięk). Chce wyłączyć ten dźwięk mężczyzny, i zostawić kobiety. Ale nie wiem ...

Odpowiedzi do Problem z Ultimate Sound... :

5

Problem z ultimate sound.

Mam problem z ultimate sound wszystko robie tak jak psize ale potem się nie włączają. Nie wiem co jest nie tak ...

Odpowiedzi do Problem z ultimate sound. :

6

Ultimate Sound problem

Witam mam problem poniewaz po wgraniu pliku ultimate sounds (nie PL) czesc osob nie moze wejsc na serva, przy wbijaniu na serva w polowie wylacza mu csa jak temu zaradzic?Czego to wina? Czy to wina servera czy ich csa lub czegos innego? Z gory ...

Odpowiedzi do Ultimate Sound problem :

7

Problem plugin ultimate sounds

Witam mam problem poniewaz po wgraniu pliku ultimate sounds (nie PL) czesc osob nie moze wejsc na serva, przy wbijaniu na serva w polowie wylacza mu csa jak temu zaradzic?Czego to wina? Czy to wina servera czy ich csa lub czegos innego? Z gory ...

Odpowiedzi do Problem plugin ultimate sounds :

8

Ultimate Sound-inne :D

Szukam takiego pluginu ultimate sounds w którym są takie teksty jak zabójczy ciąg windykator zbrodni, coś nabroił kapciu itd. ...

Odpowiedzi do Ultimate Sound-inne :D :

9

Ultimate sound PL

Elo all, wgrałem ultimate sound PL przez FTP, a na serwie tego nie ma. Ktos wie dlaczego to nie działa ...

10

CS 1.6 STEAM i Windows Vista Ultimate x64

Witam! mam problem poniewaz mam wgrana viste x64 , zainstalowalem steama nastepnie uruchomilem cs`a i gdy wbijam na jakis serw to mi sie nagle wylancza CS :/ moze ktos mi jakos poradzi albo ktos moze mial taki problem i wie jak go usunac ? prosze o ...

Odpowiedzi do CS 1.6 STEAM i Windows Vista Ultimate x64 :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "plugin ultimate_sound"

1

malinq9 plugin ultimate sounds, dzwieki do cstrike/sound, a do

malinq9 plugin ultimate sounds, dzwieki do cstrike/sound, a do bomby ...

Trafność: 100%

2

w katalogu sound/misc (zakladam ze chodzi wam o plugin roundsound ) sa dzwieki

w katalogu sound/misc (zakladam ze chodzi wam o plugin roundsound ) sa dzwieki takie jak : ctwiannr3 ctwiannr2 ctwiannr4 twinnar twinnar2 twinnar3 to one sa odpowiedzialne za dzwieki na koncu rundy. Moze podmienic nazwe swoich plikow na istenijace ...

3

Hmm radze Ci się tyle niemeczyc i wez zrob ultimate sound ...

Hmm radze Ci się tyle niemeczyc i wez zrob ultimate sound ... http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=67632 masz link ...

4

2) Podmien w sound na serwie 3) Byl plugin chyba ale nie pamietam 4)

2) Podmien w sound na serwie 3) Byl plugin chyba ale nie pamietam 4) amx_showactivity 0 i wtedy nic nie pisze 5) Jest na ...

5

wgrywasz normalnie jak zwykly plugin dzwieki kopiujesz do sound/misc i tio

wgrywasz normalnie jak zwykly plugin dzwieki kopiujesz do sound/misc i tio wszystko a podczas gry wciskasz F3 i beda mowic to co napisalem wiem bo tez to mialem na ...

6

mASZ WYżEJ W PRZYKLEJONYCH TEMATACH.. ultimate sound dane przez SEBE Ściągnij

mASZ WYżEJ W PRZYKLEJONYCH TEMATACH.. ultimate sound dane przez SEBE Ściągnij go i zainstaluj.. i bedzie ci wszystko chodzić jak trzeba... "Łosiu" hehe... ...

7

jakoś jest plugin Alternative End Round Sound i tam działa mp3 (ale wg mnie on

jakoś jest plugin Alternative End Round sound i tam działa mp3 (ale wg mnie on jest nie dobry bo potrafi sie zawiesic na 1 nucie i tam przez 10 ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "plugin ultimate_sound"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam