Wyniki szukania dla: plugin z dźwiękami typu headshot multikill |
Najbardziej trafne tematy dla "plugin z dźwiękami typu headshot multikill"
1
Mam dwa pytania: 1.Jak dodać na servie dźwięki typu headshot double kill itd. ? 2. Jak dodać dźwięki na servie na początek rundy? albo na początek gry? i na koniec ...
Odpowiedzi do Jak dodać dzwięki headshot multikill itd? :
Trafność: 40%
2
Witam. Mam do Was pytanie, otóż mam serwer Counter Strike 1.6 Nonsteam, oparty na amxx. Ostatnio kolega przesłał mi dźwięki z Counter Strike Source typu headshot, mulikill itp., teraz mając już te dźwięki w wav naszło mnie aby wstawić je na mój ...
3
Wiem że te dzwieki są od począdku w amxx. Prosze o pomoc !!! Czy te dżwięki można włączyć w menu admina ...
Odpowiedzi do Dźwięki typu : headshot, mulltikill, masterkill itp :
4
Mam problem ze zrobieniem odgłosów np headshot etc. plugin pobralem z tej strony -> http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=416080 W konsoli wyskakuje mi cos takiego Warning: Unable to open sound/ultimate_sounds/triplekill_ultimate.wav for ...
Odpowiedzi do Odgłosy typu Headshot itp. :
5
Mam pytanie jak zainstalować na swoim serwerze te dźwięki? Wiem że było o tym już dużo razy ale chodzi mi o to, żeby były tylko te dźwięki, żadnych innych plugin-ów, amx-ów ...
Odpowiedzi do Dźwięki typu headshot, miltikill itp :
6
Da sie wylaczyc pewne dzwieki z tego pluginu polskich dzwiekow i napisow?? Jak tak to prosze napiszcie mi ...
Odpowiedzi do Polskie dzwieki typu headshot :
7
Wiem ze mozna to zrobic za pomoca hudmesage ale nie mam pojecia jak to zrobic tzn chodzi o to ze po hsie jest napis na srodku ekranu headshot albo jak zabijesz 2 to ownisz albo ...
Odpowiedzi do Napisy typu headshot :
8
Moim zyczeniem jest dodanie do restzy pluginow xD plugin amx_ejl_nukem Jest to plugin na trzesienei ziemi mam go osobiscie na swoim komputerze i jest zarabisty bo sie sprawdza xD jak byscie chcieli to psizcie na gg 1781835 ...
Trafność: 20%
9
Słyszałem od kolegi że jest taki program do cs-a ktory podczas gry sam namieza na glowe i headshot :D wiecie cos otym ...
Odpowiedzi do headshot :
10
Potrzebuje plugina na nominacje i wybor map . wie ktos skad go mozna pobrac ? ...
Odpowiedzi do Plugin nominations :
Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "plugin z dźwiękami typu headshot multikill"
1
DJ SpeeN, no do sma, zamień nazwy plików, lub ściągnij plugin z dźwiękami i podmień ... Trafność: 40%
2
Ale to sa pluginy typu multikill itp.. ... Trafność: 40%
3
Cytat: Napisał sebapl Ale to sa pluginy typu multikill itp.. cio?? Sorry ale nie skumalem pluginy typu multikill to ... Trafność: 40%
4
Cytat: Napisał szynapl 1. Jaki plik odpowiada za dźwięki - headshot, multikill itp, bo chcę zmienić ich nazwy. Właśnie ja nie wiem gdzie amxx trzyma te dźwięki, ale odpowiedzialny za nie jest miscstats.amxx. Dlatego jak chcesz własne dźwięki ... Trafność: 40%
5
a czasami ci nie chodzi o dźwieki typu headshot, MULTI-KILL, HOLY SHIT ?? jak chodzi ci o to, to jest cos takiego jak 'ultimate_sound' :) tu masz linka: ... Trafność: 40%
6
Ludzie ja juz te wszystkie dźwięki multikill, headshot itp mam, na koniec rundy tez mam tylko na wielu serwrach slyszalem jeszcze inne dźieki, takie np jak pisalem w pierwszym ... Trafność: 40%
7
zainstalowałeś jakiś choyowy plugin typu aby po wpisaniu /name <nick> się zmieniał ... Trafność: 40%
Tagi powiązane z tematami szukania dla "plugin z dźwiękami typu headshot multikill"
|

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2007-2008 Counter Strike wiaderko.com
|