Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: plugin z dźwiękami typu headshot multikill

Najbardziej trafne tematy dla "plugin z dźwiękami typu headshot multikill"

2

Jak podmienić dźwięki typu headshot, mulikill ...

Witam. Mam do Was pytanie, otóż mam serwer Counter Strike 1.6 Nonsteam, oparty na amxx. Ostatnio kolega przesłał mi dźwięki z Counter Strike Source typu headshot, mulikill itp., teraz mając już te dźwięki w wav naszło mnie aby wstawić je na mój ...

Trafność: 40%

3

Dźwięki typu : headshot, mulltikill, masterkill itp

Wiem że te dzwieki są od począdku w amxx. Prosze o pomoc !!! Czy te dżwięki można włączyć w menu admina ...

Odpowiedzi do Dźwięki typu : headshot, mulltikill, masterkill itp :

4

Odgłosy typu Headshot itp.

Mam problem ze zrobieniem odgłosów np headshot etc. plugin pobralem z tej strony -> http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=416080 W konsoli wyskakuje mi cos takiego Warning: Unable to open sound/ultimate_sounds/triplekill_ultimate.wav for ...

Odpowiedzi do Odgłosy typu Headshot itp. :

5

Dźwięki typu headshot, miltikill itp

Mam pytanie jak zainstalować na swoim serwerze te dźwięki? Wiem że było o tym już dużo razy ale chodzi mi o to, żeby były tylko te dźwięki, żadnych innych plugin-ów, amx-ów ...

Odpowiedzi do Dźwięki typu headshot, miltikill itp :

7

Napisy typu headshot

Wiem ze mozna to zrobic za pomoca hudmesage ale nie mam pojecia jak to zrobic tzn chodzi o to ze po hsie jest napis na srodku ekranu headshot albo jak zabijesz 2 to ownisz albo ...

Odpowiedzi do Napisy typu headshot :

8

Plugin

Moim zyczeniem jest dodanie do restzy pluginow xD plugin amx_ejl_nukem Jest to plugin na trzesienei ziemi mam go osobiscie na swoim komputerze i jest zarabisty bo sie sprawdza xD jak byscie chcieli to psizcie na gg 1781835 ...

Trafność: 20%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "plugin z dźwiękami typu headshot multikill"

1

DJ SpeeN, no do sma, zamień nazwy plików, lub ściągnij plugin z dźwiękami i

DJ SpeeN, no do sma, zamień nazwy plików, lub ściągnij plugin z dźwiękami i podmień ...

2

Ale to sa pluginy Typu MultiKill itp..

Ale to sa pluginy typu multikill itp.. ...

3

Cytat: Napisał sebapl Ale to sa pluginy Typu MultiKill itp.. cio?? Sorry ale

Cytat: Napisał sebapl Ale to sa pluginy typu multikill itp.. cio?? Sorry ale nie skumalem pluginy typu multikill to ...

4

Cytat: Napisał szynapl 1. Jaki plik odpowiada za dźwięki - Headshot, Multikill

Cytat: Napisał szynapl 1. Jaki plik odpowiada za dźwięki - headshot, multikill itp, bo chcę zmienić ich nazwy. Właśnie ja nie wiem gdzie amxx trzyma te dźwięki, ale odpowiedzialny za nie jest miscstats.amxx. Dlatego jak chcesz własne dźwięki ...

5

a czasami ci nie chodzi o dźwieki typu HEADSHOT, MULTI-KILL, HOLY SHIT ?? jak

a czasami ci nie chodzi o dźwieki typu headshot, MULTI-KILL, HOLY SHIT ?? jak chodzi ci o to, to jest cos takiego jak 'ultimate_sound' :) tu masz linka: ...

6

Ludzie ja juz te wszystkie dźwięki multikill, headshot itp mam, na koniec rundy

Ludzie ja juz te wszystkie dźwięki multikill, headshot itp mam, na koniec rundy tez mam tylko na wielu serwrach slyszalem jeszcze inne dźieki, takie np jak pisalem w pierwszym ...

7

zainstalowałeś jakiś choyowy plugin typu aby po wpisaniu /name <nick> się

zainstalowałeś jakiś choyowy plugin typu aby po wpisaniu /name <nick> się zmieniał ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "plugin z dźwiękami typu headshot multikill"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam