Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: plugin z reklama na serva

Najbardziej trafne tematy dla "plugin z reklama na serva"

1

PLUGIN | REKLAMA ;]

Potrzebuję pluginu , który jest między innymi na puchatku ! Jest to plugin , który w lewym rogó na górze pokazuje obrazek [REKLAME] np. na puchatku jest taki banner puchatek ;D Przyznaje się bez bicia , że nie szukałem bo jestem leń i nie wiem poda ...

Odpowiedzi do PLUGIN | REKLAMA ;] :

2

Reklama serva. (PRzeCZYTAJCIE!!)

MAm server zamowiony z kampNO.pl .. (To i tak nie ma nic do znaczenia) Wiecie gdy wchodzicie na server jakiś.. To pierwsze co pokazuje wam sie taka ramka a tam takie rozne napisy np. Server Non Steam zapraszamy! Puzniej sie wciska oK i wybiera ...

Odpowiedzi do Reklama serva. (PRzeCZYTAJCIE!!) :

3

!!ZAPRASZAM NA SERVA!! 81.168.255.156:27015

Zapraszam na Server clanu -=PvB=-. Server działa codziennie od 15:00 do 23:00 a w weekendy od 10:00 do 23:00. 1.Server obsługuje amxmod'a 1.76 2.Slotów jest 16 3.Miła atmosfera 4.!!ZAPRASZAM!! miejsca wolne :D ...

Odpowiedzi do !!ZAPRASZAM NA SERVA!! 81.168.255.156:27015 :

4

Plugin

Moim zyczeniem jest dodanie do restzy pluginow xD plugin amx_ejl_nukem Jest to plugin na trzesienei ziemi mam go osobiscie na swoim komputerze i jest zarabisty bo sie sprawdza xD jak byscie chcieli to psizcie na gg 1781835 ...

Trafność: 33.33%

6

[amxx] plugin csdm 2.1

Chcę uruchomić spawn editora, ale nie moge znaleźć komendy (jaka ona jest?) od razu mowie ze w plikach konfiguracyjnych odblokowalem ...

Odpowiedzi do [amxx] plugin csdm 2.1 :

7

Plugin który dodaje nowe bronie

Szukam plugina ktury dodaje nowe bronie np jak rewolwery,bazuki itp.POMUŻCIE!!! ...

Odpowiedzi do Plugin który dodaje nowe bronie :

8

Player Model - plugin

http://forums.alliedmods.net/showthr...ght=adminmodel chce zainstalować ten plugin ale mam pytanie skąd wziąć fajne modele postaci (mogą być np. z CZ lub Source) jeżli moze być z source to czy ktoś mógłby mi podesłać model jakiegoś terror i CT ...

Odpowiedzi do Player Model - plugin :

10

Dzwieki Do Serva NonSteam

elo mam taki problem mianowicie : mam juz serva i amxx'a ale nie wiem gdzie wzucic pliki zeby byly one w playliscie amxx'a mianowicie jak wpisze amx_playlist zeby pokazywalo jakie utworki moge puszczac na servie. co i gdzie mam utworzyc i co gdzie ...

Odpowiedzi do Dzwieki Do Serva NonSteam :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "plugin z reklama na serva"

1

Dałem wam.. plugin ode mnei z serva ale specjalnie dla was zasady zmienilem...

Dałem wam.. plugin ode mnei z serva ale specjalnie dla was zasady zmienilem... ale macie tu takie cos: w skrypcie public_rules.sma macie napisane tam Cytat: // register command register_concmd("rules_show", "rules", ADMIN_KICK, ...

Trafność: 66.67%

2

seba plugin niedziala .. dalej crash serva.. nawet po reinstalu cs-a i amxx-a

seba plugin niedziala .. dalej crash serva.. nawet po reinstalu cs-a i amxx-a ...

3

kolego znajdz sobie plugin w sma usun linijke z reklama wrzuc w compiler i masz

kolego znajdz sobie plugin w sma usun linijke z reklama wrzuc w compiler i masz po problemie ale jest ciemna strona tej roboty to jest łamanie praw autorskich ... :) ale serwer pewnie masz NS wiec nie robi zadnej róznicy ...

4

Spox plugin. Właśnie wrzuciłem go na serva i wszystko działa :mrgreen:

Spox plugin. Właśnie wrzuciłem go na serva i wszystko działa :mrgreen: ...

5

panowie mam pytanko czemu mi nie chce wejsc na waszego serva napiszcie mi ten

panowie mam pytanko czemu mi nie chce wejsc na waszego serva napiszcie mi ten serv i haslo do niego to bede bardzo wdzieczny bo bym chcial zagrac. Napiszcie na ...

6

Mowilem ze on ma wh jak wychodzilem z serva (pilnie), dzieki ze na niego

Mowilem ze on ma wh jak wychodzilem z serva (pilnie), dzieki ze na niego spojzales. Pozdro ...

7

to juz nie pierwszy raz gdy ten koles tak banuje,kiedys polowe serva wybanowal

to juz nie pierwszy raz gdy ten koles tak banuje,kiedys polowe serva wybanowal ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "plugin z reklama na serva"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam