1
to jak ci którzy robią pluginy otwierają pliki amxx? :???: No i ja nigdzie w pluginach nie widzę plików .sma ale tylko .amxx I co to znaczy kompilować? :mrgreen: EDIT: No dobra, już znalazłem :P Tyle że plik.sma jest mniejszy od .amxx :/ Edytowałem ...
Trafność: 100%
2
1 wszystko podstawowe pluginy w amxx 2 Przy zakladaniu serwa nie jest wazne jaki masz download tylko ...
3
Cytat: Napisał add 1 wszystko podstawowe pluginy w amxx 2 Przy zakladaniu serwa nie jest wazne jaki masz download tylko upload Ok podstawy mam w amxx ale jak je skonfigurowac gdzie napisać "witam na mojim servie"? A upload to chyba ...
4
no mam amxx moda i sa standardowe pluginy + jakis na afk'erow , na admina itp i z ta muzyka bylo standardowe, i teraz wlasnie nei wiem gdzie wpakowac albo pliki z muza w .wav albo poprostu wpisac np. lokalizacje pliku czyli sound/mis/lol.wav jesli ...
5
wszystkie pluginy i sam amxx był robiony z myślą dla graczy CS Steam... W ATAC'u (a dokładnie w configu trzeba zaznczać żeby panował przez IPa nie przez steam-id) również trzeba przetestować czy komenda amx_ban działa prawidłowo i banuje ...
6
TU MIEĆ PORADNIK DO amxx patrz rozdzial pluginy JEZELI CHODZI O TE ZDRADZIECKIE NAPISY wpisz amxmodmenu --> ustawienia statystyk --> i tam masz np "bomb planting (podkładanie) - WŁ zrob by był wyłączony tak samo bomb site reached ...
7
marcin_sms, jak inne pluginy amxx... na alliedach masz wszystko opisane, LOCK. ...